Indretning til vaskerummet

Leder du efter tilbehør til vaskerummet? Måske har du renoveret vaskerummet og leder nu ivrigt efter de sidste detaljer til indretningen, eller måske vil du pifte et af hjemmets andre rum op? Vi ved, at vaskerummet måske ikke er hjemmets mest inspirerende rum, men det er rent faktisk muligt at gøre vaskerummet mere inspirerende. Her får du nogle nyttige tips!

Orden i tingene

Et generelt tip til dig, der går efter en både praktisk og skøn indretning i vaskerummet, er at holde det så velorganiseret som muligt. Ud over maskinerne og en rummelig arbejdsoverflade bør der også være plads til for eksempel opbevaring af snavset vasketøj, rent og foldet vasketøj samt alle de utallige vaskeprodukter, der er nødvendige i et vaskerum. Uden gennemtænkte opbevaringsløsninger kan der lynhurtigt opstå kaos i rummet. Ting som vaskemiddel, tøjklemmer, børster og andre vaskerelaterede ting er heller ikke så dekorative og flotte at have liggende fremme. Derfor er opbevaring og organisering alfa og omega, når det kommer til fundamentet for indretningen i vaskerummet. Store kurve, små kurve, skuffer, hylder og skabe – alt, der kan gøre dit vaskerum mere organiseret – er anbefalelsesværdige.

Du har nu fået nogle grundtips til indretningen af vaskerummet. Nu vil vi gå nærmere ind på detaljerne. De sidste puslespilsbrikker, der skal lægges, når du har renoveret dit vaskerum, eller de små midler, der kan pifte selv det kedeligste vaskerum op i en fart.

Flotte plakater

At et rum automatisk føles mere hyggeligt og komplet med billeder eller plakater, er ikke noget nyt, og det gælder også i vaskerummet. Vælg plakater med farvetemaer, der matcher din indretning, og skab herigennem en rød tråd i rummet. Hvis du vil finde noget, der passer specifikt til et vaskerum, kan flotte fotoplakater med emnet vand måske lige være det, du mangler?

Blå plakater – Plakater med vand og bølgerFra venstre: 1. Bølger // 2. Blue Ocean

Disse flotte plakater med patenttegninger på gamle vaskemaskiner er også et godt tip til vaskerummet!

Plakater med patenttegninger på vaskemaskinerFra venstre: 1. Patent Print – Washing Machine – White // 2. Patent Print – Combined Washing Machine – White

Spejle, spejle, spejle

Vaskerum plejer ikke at være ret rummelige, men der er et enkelt værktøj, der på en magisk måde kan skabe mere luft rent visuelt, og det er spejlet! Runde spejle skaber en blødere og lidt mere luksuriøs vibe, hvilket kan være en nødvendighed i et uglamourøst rum som vaskerummet.

Rundt spejl, blomster og lys i badeværelsetPå billedet: KAILA Rundt Spejl 70 cm Ø

Grønne planter

Grønt er skønt – selv i vaskerummet! Grønne planter på en arbejdsflade eller gulvflade er et simpelt trick til dig, der vil skabe et mere harmonisk og hyggeligt miljø (forudsat at de ikke er i vejen). Hvis du ikke har plads til planter i dit vaskerum, kan et alternativ være at hænge plakater med planter op på væggen.

Plakater med palmeblade – plakater med kaktusserFra venstre: 1. Pink pastell palm // 2. Round Cactus

Plakater med vaskeanvisninger

Vaskesymboler står muligvis ikke øverst på listen over udenadslære. Derfor kan du lade denne flotte plakat med vaskesymboler hænge i dit vaskerum. Funktion og stilfuldt design i ét og samme produkt!

Plakater med vaskeanvisninger – indretning i vaskerummetFra venstre: 1. Vaskeråd – Hvid // 2. Vaskeråd – Sort