Planter

(308)

Herunder finder du alle vores botaniske plakater, og vi har motiver af planter i alle tænkelige stilarter - retro, romantisk, kitsch, moderne og stilrent, trendy og hipt. Det er bare med at vælge de varianter, du falder for. Måske du køber flere plakater til forskellige rum i dit hjem? Hvorfor ikke?

Det er fint at blande flere plakater med planter på samme væg, men de er også super flotte hver for sig. Tag et kig herunder, og udvælg dine favoritter. Skal du have et motiv med eller uden ramme? Hvilken type ramme og ophængning? Det ved kun du.

Motiv
Farve
Retning
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Motiv
  • Farve
  • Retning
  • Pris
  Visning 1 - 100 af 308 produkter
  Visning 1 - 100 af 308 produkter

  Botaniske posters

  Vi ved, at vi med vores posters lykkes med at formidle en masse skønne følelser. Her tænker vi især på de gange, hvor man finder den helt rigtige poster, ramme eller hvad det nu måtte være her hos os. Netop når det gælder botaniske poster og plakater, ved vi, at mange bliver glædeligt overraskede, og det gør os naturligvis glade!

  Vi har selvfølgelig et rigtig godt udvalg af lækkerier hvad angår plakater med planter og blomster, for vi ved, at der er rigtig mange, der foretrækker denne slags motiver. Vi har virkelig satset stort på at levere inden for denne kategori, så alle kan finde netop deres favorit. Udnyt muligheden, og find de designs, du er vildest med!

  Her findes alle tænkeligt planter og blomster!

  Er du ude efter en poster med retro-look? Så er du havnet det helt rigtige sted, for det har vi naturligvis i vores sortiment! Leder du efter en moderne poster med mere trendy og ”hippe-agtige blomster og planter? Igen er du kommet til de rette, for det har vi selvfølgelig også! Vil du gerne skabe et stilrent og friskt udtryk med ”grønne” plakater? Slå dig løs! Vælg blandt vores posters med plantetema i denne kategori.

  Vi synes, det er vigtigt at kunne tilbyde mange forskellige stilarter og produkter, så alle kan finde noget, de synes om. Det viser sig tydeligt i vores sortiment, både blandt vores botaniske posters og plancher og blandt vores andre motiver. Det er skønt for os at kunne byde jer velkommen i vores verden af smukke, seje, moderne, klassiske og stilrene posters. Her er noget for enhver!

  Lav en blomstret billedvæg!

  Hvis der er en opgave, som vores posters kan løse til perfektion, så er det dekorationen af dine vægge! Vi ved, at der er mange, der elsker at lave billedvægge, og hvad er smukkere end en billedvæg fyldt med blomster og grønne planter? Ikke særlig meget, hvis du spørger os!

  Det gode ved billedvægge er, at de passer ind alle steder. Alle kan have en billedvæg derhjemme, men alle billedvægge er naturligvis forskellige, da vi alle sammen har forskellig smag. Måske du har lyst til at skabe en billedvæg, der fylder en af de største vægge derhjemme? Måske du hellere vil dekorere en mindre overflade? Uanset hvad kan du finde de perfekte posters til formålet her i vores butik!

  Hvis dit hjem er lidt tomt, og du gerne vil skabe mere liv derhjemme, er plakater med planter og blomster som tema en fremragende løsning. Ikke nok med, at de er flotte at se på i al almindelighed, de fås også i mange forskellige nuancer, som kan skabe en skøn dynamik, som ikke fås med andre plakater. Lad dig inspirere af vores sortiment, og køb også nogle nye potteplanter, der kan supplere din billedvæg. Det bliver så fint!

  Svært ved at fine inspiration?

  Hvis du er havnet her hos os, fordi du er på udkig efter inspiration til at pifte hjemmet op, så har du heldet med dig! Det er nemlig super nemt at blive inspireret her hos os! Det er ikke kun produkterne selv, der fungerer som inspiration, men også vores billeder, der viser, hvordan en poster ser ud, når det bliver hængt op på en væg.

  Hvis du vil se, hvordan det ser ud med botaniske posters og plancher, når de er hængt op, skal du blot klikke på den poster eller planche, du er interesseret i. Så kommer der er billede frem, som viser, hvordan det kan se ud, når man hænger netop den poster op på en væg. Vi har lavet disse billeder, for at du nemt og hurtigt kan få et indtryk af, hvordan en specifik plakat ser ud, når den hænges op. Nogle gange kan det være svært at forestille sig, hvordan det kommer til at se ud ”i virkeligheden”, og så er det en god idé at tage et kig på disse billeder.

  Måske en ramme også?

  Sommetider vil man også gerne have en ramme til sin poster, og så kan man nemt vælge en af de fine modeller fra vores sortiment. Du kan vælge mellem sorte, hvide, forskellige træsorter, guld, sølv og andet. Det er ganske enkelt sådan, at vi tilbyder en skøn blanding af rammer, som passer til vores fantastiske posters!

  3 indretningstips

  Det er faktisk super nemt at skabe en levende fornemmelse i hjemmet ved hjælp af en indretning, som leder tankerne hen på botanik og vilde planter. Hvordan skal du så tænke for at frembringe den atmosfære, som passer til lige netop dig? Her kommer der tre muligheder, som altid fungerer:

  1 - Naturen som kunstner: Er du fan af en enkel og smart indretning, kan du med fordel vælge sort-hvide botaniske motiver, som du placerer i plakatophæng i naturlige farver eller indrammet i sorte, hvide eller sølvfarvede rammer. Vil du gøre dine plakater lidt mere levende, kan du vælge lysegrønne rammer og samtidig beholde den stilrene fornemmelse. Match plakaterne med indretningskomponenter i sort, hvid, sølv og lysegrøn. Det bliver i øvrigt ekstra fint, hvis du vælger tekstiler, som har mønstre fra naturens hånd. Vi tænker eksempelvis på årringe fra træ, sorte løvaftryk mod en hvid baggrund og grenmønstre.

  2 - Grønt er skønt: Et rum kan nemt piftes op med lysegrønne detaljer i form af fine farveplakater med et plantemotiv. Supplér gerne med en matchende grøn ramme eller en tynd ramme i sort. Alternativt kan du hænge dine botaniske plakater op på hvide snore, som du placerer på en hvid eller grøn væg. Når det gælder den øvrige indretning, er det ganske nemt at finde matchende genstande. Anskaf dig nogle grønne planter, grønmønstrede hvide tekstiler, lysegrønne sofapuder og matchende stearinlys, og så har du snart skabt et herligt miljø!

  3 - Blomstret og romantisk: Kan du lide søde blomstermønstre og lyserøde nuancer? Så har du en enkel opgave foran dig! Vælg fine plakatmotiver, der eksempelvis forestiller lotusknopper og lyserøde roser. Indram dem i guldfarvede rammer eller brug en lysegrøn variant for et fint match. Bagefter er det blot at supplere med blomstrede tekstiler i lyserød og grøn samt diverse indretningskomponenter i lyserød, hvid, grøn og eventuelt guld for at få et ensartet interiør.

  Har du spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte vores dygtige kundeservice! Vi går meget op i, at du får personlig service og bliver tilfreds med dit køb.