Billedrammer - collage

Man kan lave en collage af billeder i en almindelig ramme, men det kan også være lidt besværligt. Derfor findes der fotorammer beregnet til collage – såkaldte collagerammer – så du let og enkelt kan skabe en collage med dejlige fotominder.

Collagerammer er meget praktiske, hvis du har mange billeder og har svært ved at vælge bare et billede at sætte i en traditionel ramme beregnet til enkelte motiver. Collagerammer udgør også en meget flot og personlig indretning at hænge på væggen hjemme.

Det er meget almindeligt at anvende collagerammer til f.eks. familiebilleder eller billeder som på anden måde hører sammen – f.eks. billeder fra en rejse eller fra en særlig begivenhed.

Unikt og kreativt

At skabe en fotocollage giver dig muligheden for at finde din kreative side frem. Det er lidt som at arbejde med en scrapbog – men i stedet er det på væggen. Vi ved alle hvilke varme følelser det vækker, når man kigger på billeder fra livets bedste øjeblikke. At sammensætte en fotofortælling om dit liv kan være næsten ligeså glædesfyldt som at se slutresultatet opsat på væggen.

Eftersom du selv har lavet din fotocollage med dine egne billeder, bliver vægkunsten også helt unik og fremfor alt personlig.

Tips: collageramme som gave

At give en collageramme som gave til en ven eller familiemedlem, vil der garanteret blive sat pris på – at have noget flot at hænge på væggen hjemme, som vækker dejlige minder hos modtageren hver gang hun eller han får øje på det. Det kan f.eks. være en collageramme fyldt med fælles minder fra en rejse som gave til en ven, eller en collageramme med billeder af børnebørnene som gave til en farmor eller morfar.

Collageramme i rustik stil med tre billeder af familien udendørs

En collage af collagerammer!

Collegerammer fås i alle mulige design – alt fra sorte og stilrene til hjerteformede eller detaljerige. Og der findes collagerammer med plads til alt fra to til over 30 billeder. Her ser du en dejlig collage af collagerammer fra vores sortiment!

Forskellige collagerammer med familiefotos - fotorammer til collage

Her finder du hele vores sortiment af collagerammer!