Årets farve 2020

Her fortæller vi om årets farve og hvordan du med enkle midler og lave omkostninger kan sætte farve på hjemmet. Årets farve er valgt af virksomheden Pantone, og i år faldt valget på den klassiske blå farve. 

I mere end 20 år har virksomheden Pantone udvalgt årets farve. Vi har set masser af pastelfarver få indpas i vores hjem, og farvevalget har inspireret mange trendsætters, virksomheder og hjem. I år faldt valget på Classic Blue. En klassisk, tidløs farve, som giver ro og udstråler tryghed. Året er 2020 og vi gør fremskridt i raketfart. Den blå farve skal symbolisere en modpol og påminde os om vigtigheden i at slappe af og finde ro.

Trends skifter hele tiden og vi kan ikke renovere hele hjemmet så snart der kommer en ny farve, et nyt materiale eller når en ny stil begynder at præge indretningsmagasinerne. Men med små, enkle metoder kan du sætte farve på dine omgivelser og opdatere dit hjem med årets farve.

Vil du få flere blå nuancer ind i dit hjem? Her kommer vores tips.

Du behøver ikke at male soveværelset om. Benyt i stedet tekstiler for at indføre den blå farve og kompletter også med blå indretningsdetaljer.

Spejle

Ingen er vel i tvivl om at spejle er gået fra at være en praktisk nødvendighed i alles hjem til at blive den hotteste indretningsdetalje? I dag fås spejle i alle former, størrelser, design og farver. Alt vælge et spejl med blå detaljer giver hjemmet et ordentligt løft.

speglar collage

Fra venstre: 1. EO Ice Cream Ocean Blue 2.EO Ice Cream Smoked Grey 3.Biarritz All Glass 80 cm ø 4.Genoa Rectangular All Glass 80x110 cm

2.Coffee Table Photo Album

Vores flotte Coffee Table Photoalbum fra Printworks er den perfekte indretningsdetalje. Et traditionelt fotoalbum med mulighed for at bevare fotografier af alle livets stunder i et rigtigt fint omslag. Benyt albummet som en detalje på sofabordet, i boghylden eller anden valgfri plads. Fås i flere forskellige farver - de blå alternativer er naturligvis vores favoritter.

trendiga fotoalbum

Fra venstre: 1. Baby It’s A wild world 2.A Walk down Memory Lane 3.Diamant Fotoalbum Blå 4.Happily Ever After

3.Plakater

Få den blå farve frem i din vægkunst. Variér motiver, stile og nuancer for et levende resultat - med passepartout eller ej. Valget er dit. Og det absolut bedste med plakater? De er lette at skifte ud, når man får lyst til at ændre lidt i hjemmets indretning, og vupti – så føles rummet nyt og spændende igen. Nedenfor har vi samlet vores blå favoritter.

blå posters

Fra venstre: 1. One must dash - Frost 2. Water reflection Øverste række fra venstre: 1. Abstract Art – Blue 2.Retro Blue 3.Stormy Sea 4.Aquarelle flower – Blue Nederste række fra venstre: 1.Ocean pool 2. Frosty forest 3. Dolphin Couple 4.Pire from above

4. Rammer

For den som elsker farver, har vi også rammer i blå. Vi har et stort udbud af blå rammer i masser af nuancer, former og størrelser. Blå rammer er ikke det mest almindelige, men det er flot at anvende blå rammer til et enklere, lysere plakatmotiv. Eller hvorfor ikke et blåt motiv.

blå ramar

I foto: Ramme ”New Lifestyle”, Plakat ”Stormy Sea” Fra venstre: 1. New Lifestyle 2. Desire