6 tips til personlige gaver til gudmor, gudfar eller fadder

Har du en gudmor, gudfar eller fadder som du holder af og vil finde en rigtig fin gave til? Personlige gaver sættes der altid pris på eftersom de viser at man har tænkt efter og gjort en ekstra indsats for en vigtig person i ens liv. Her er 6 tips til personlige gaver til gudforælder eller fadder!

1. Plakater med kloge (eller halvkloge) visdomsord

Måske har du gennem årene fået så mange gode råd af din gudfar eller gudmor at du gerne vil give lidt visdomsord igen? Hvad er så ikke bedre end en plakat som man kan hænge på væggen som en stadig påmindelse om visdomsordene – og dig!

Plakater med sjove citater - tekstplakaterFra venstre: 1. Never Go To Bed Angry Rosa // 2. Love and coffee  

2. Det ”diskrete” hint

Eller også vil du give din gudfar eller gudmor en ”diskret” hentydning til dine fremtidige fødselsdagsønsker. Say it with a poster!

Plakater med citater - tekstplakaterFra venstre: 1. I need more shoes // 2. Take me to New York

3. Et fotoalbum

Hvis du og din fadder eller gudforælder har mange dejlige minder sammen som er foreviget på billede, så kan du måske sætte et helt fotoalbum sammen? At lave et fotoalbum til gave kan tage lidt tid, men den tid og kærlighed som ligger bagom plejer der at blive sat pris på.

Flotte fotoalbummer  - Coffee Table Books

I billedet: Good Times (S) – A Coffee Table Photo Album // A Walk Down Memory Lane - A Coffee Table Photo Album

4. Et indrammet billede

Måske har du ikke nok billeder til at fylde et helt fotoalbum, men et fint billede af jer to i en flot ramme kvalificerer sig også til listen af gode gaver til gudmor eller gudfar. Vi har rammer i alle mulige størrelser, farver og materialer – vælg en klassisk ramme eller gå efter en ramme i din fadders yndlingsfarve. Vi kan også hjælpe dig med forstørrelse af dit billede hvis der er brug for det.

Ramme i eg, hvid ramme, grøn ramme

5. Kærlighed på væggen

Vis din kærlighed med en plakat! Med disse personlige plakater tilegnet gudfar eller gudmor kan du tilføje dit eget navn til hilsenen. Personligt og kærlighedsfuldt – præcis som en gave til en elsket gudforælder skal være.

Gave til gudmor eller gudfar - personlige plakater

Fra venstre: 1. Gudfar // 2. Gudmor

6. Mere kærlighed på væggen

Noget personligt kan også være at finde et motiv som du ved at din gudfar eller gudmor kan lide; måske en sød ugle, måske en farvestrålende elefant, måske noget helt andet. Dette i kombination med nogle søde ord for at vise hvad din gudmor eller gudfar betyder for dig. Det bliver garanteret en succes.

Plakater med dyr - plakater med tekstFra venstre: 1. Owl Always Love you // 2. I love you a TON