4 uventede måder, du kan bruge spejle på

Lille spejl på væggen der – eller? Spejle er både praktiske og dekorative som en væghængt indretningsdetalje, men faktum er, at der er mange flere anvendelsesmuligheder for denne populære indretningsgenstand. Nedenfor beskriver vi 4 måske lidt uventede løsninger til, hvordan du kan anvende dine spejle.

1. Spejl anvendt som en bakke

Spejlbakken er et specifikt produkt, du kan købe i boligbutikkerne, men du kan også sagtens bruge et almindeligt spejl som bakke til dine lys, lanterner, blomster eller andet boligtilbehør. Runde spejle er specielt smagfulde til dette formål.

Spejlbakke – rundt spejl som bakke til lys

Et spejl som bakke fremhæver og giver dig den dobbelte effekt af den dekoration, du er særligt vild med, samtidig med at du kan samle flere pyntegenstande og skabe et flot arrangement.

Rundt spejl som bakke til lys og blomster

2. Rundt vægspejl anvendt som gulvspejl

Gulvspejle plejer gerne at være rektangulære og høje, men hvem siger, at man skal følge normerne? Et relativt stort og rundt spejl kan også være en meget dekorativ, og lidt uventet, indretningsdetalje som gulvspejl i for eksempel en stue eller et soveværelse.

Rundt spejl i stue – rundt spejl i soveværelse

3. Bordspejl i et stilleben

Bordspejle er meget praktiske på de steder, hvor du kan få brug for at spejle dit ansigt på tæt hold. At de er så lette at flytte rundt på, er også smart, hvis du midlertidigt får brug for et spejl et andet sted i dit hjem.

Bordspejle er imidlertid meget mere end bare praktiske. De kan være ekstra dekorative som individuelle indretningsdetaljer eller som i dette eksempel, hvor de er en del af et stilleben:

Stilleben i en varm, jordnær indretning – rundt bordspejl

4. Spejle – lag-på-lag

"Lag-på-lag" er ikke kun princippet for at holde sig varm i vinterkulden. At placere spejle i lag kan skabe en både uventet og elegant effekt i hjemmet. Vi kan især godt lide varianten med runde spejle i forskellige størrelser og farvetoner på spejlglasset. Wow!

Spejl med farvet glas – Stilren indretning – runde spejle i lag

Tag et kig på vores brede udvalg af spejle her!