Billedvæg - skabelon eller inspiration?

Dynamisk. Stilfuld. Unik. En billedvæg kan være mange ting. Fremfor alt skaber den en hyggelig og personlig stemning i dit hjem. Desuden er der mulighed for variation. Her finder du både skabeloner og inspiration til din billedvæg!

Hvem bor her? At skabe en billedvæg er en perfekt måde at udtrykke sin personlighed og stil på. Symmetri, kontraster, materialer og motiver – der er mange muligheder, og her finder du forhåbentlig noget inspiration.

Billedvæg - skabelon

Til dig som vil have en billedvæg sæt op, men har svært ved at få et klart billede af hvordan man skal sammensætte den eller hvilke størrelser af rammer man skal vælge, har vi skabt nogle færdige skabeloner til billedvægge. Symmetri, organiseret kaos, jævne og ujævne linjer – hvad foretrækker du?

Skabeloner til forskellige billedvægge

Billedvæg - inspiration

Til dig som vil skabe din egen unikke billedvæg, men måske søger lidt inspiration, kommer her nogle flotte billedvægge fra vores kreative kunder.

Billedvæg i køkken – luftigt og stilrent med egerammer

Billedvæg i køkken – 3 egerammer med grafisk kunst

Billedvægge i køkkener bliver stadigt mere populære, og når man kigger på dette eksempel, forstår man godt hvorfor. Tre egerammer i al sin enkle og naturlige skønhed, og godt med plads i mellem, giver i dette eksempel et naturligt, luftigt og meget stilrent resultat.

Billedvæg med sorte rammer og guldrammer – en sikker vinder

Billedvæg med sorte rammer og guldrammer

Sorte rammer og guldrammer er to meget populære valg. At kombinere disse to varianter i en billedvæg er derfor – ikke så overraskende – en rigtig fuldtræffer!

Billedvæg på den lille vægoverflade

Billedvæg på en lille overflade – skråloft med tagbjælker

Selv små vægoverflader kan udgøre kulissen for en flot billedvæg

Den naturinspirerede billedvæg

Billedvæg med egerammer og naturmotiver

Hvis du er ude efter at skabe en harmonisk atmosfære i dit hjem, kan et godt tip være at skabe en billedvæg med naturinspirerede farver og materier. Rammer i eg eller andre træsorter giver en varmere fremtoning i rummet – det samme gælder for plakater med naturagtige farver og motiver.

Billedvæg med spejl og anden vægophængt indretning

Billedvæg med spejl og sorte rammer

En billedvæg behøver ikke kun at indeholde billeder. Det kan også være meget flot at supplere med andre indretningsdetaljer. Spejle, væglysestager eller vægkrukker er nogle eksempler på anden indretning man tilføje til sin billedvæg.

Billedvæg i stilren symmetri

Fotovæg i entré, sort-hvide fotos i mørke trærammer

Organiseret kaos kan være meget udtryksfuldt – men nogle gange er den, der perfekte symmetri præcis det man behøver.

Moderne og kreativ billedvæg

Stor billedvæg ovenover sofa i stue

I stuen findes oftest de største vægoverflader at dekorere, og her kan man virkelig slippe fantasien løs. Du kan skabe din billedvæg præcis, som du vil. Det kan være kreativt og livligt med blandede rammer eller stilrent med rammer i samme farver – måske endda med jævn afstand og/eller kanter, eller et kreativt kaos uden nogen særlige regler. Resultatet af det sidstnævnte kan virkelig blive slående, som denne moderne og virkelig kreative billedvæg.

Billedvæg med balanceret asymmetri

Billedvæg med 4 sorte rammer mod hvid væg

Hvis man kan lide både symmetri og uregelmæssighed kan man skabe sin billedvæg med lidt af begge dele. Jævne yderlinjer i f.eks. toppen og ene side af billedvæggen, og så ujævne yderlinjer nedadtil – eller omvendt. Det bliver iøjefaldende på en elegant og balanceret måde.

Klar til at skabe din billedvæg?

Fantastisk! Her finder du hele vores sortiment af rammer i alle mulige materialer og design. Og her finder du vores sortiment af superflotte plakater som du kan dekorere dine vægge med.