Forskellen på forskellige fotoalbummer

Fotoalbummer med fotolommer, selvklæbende albumsider eller scrapbøger? Der er fordele ved alle typer af albummer, og valget af fotoalbum afhænger derfor af hvad man prioriterer: enkelthed eller fleksibilitet?

Der er uden tvivl noget særligt med et fysisk fotoalbum. Hvor digital verdenen end bliver, er det altid en tidløs oplevelse at sidde i ro og mag og blade – og mindes. At sætte et fotoalbum sammen kan tage lidt tid, med det er virkelig kvalitetstid, og det er noget som der vil blive sat pris på både af dig selv og andre.

Hvor kreativ man vil være og hvor meget tid man vil lægge på sit fotoalbum er individuelt, og derfor fås der også flere forskellige typer af albummer at vælge i mellem.

Fotoalbum med lommer

åbent fotoalbum med lommer og fotos

Fotoalbummer med lommer klar til brug er uden tvivl det mest smidige og hurtige alternativ, når du vil skabe dine fotofortællinger. Det er bare at fylde i! Flere albummer af denne slags har også plads til tekst ved hvert billede. Ulempen ved denne type af fotoalbum er, at der ikke er ret mange muligheder for kreativitet og fleksibilitet. Alle billeder skal være i samme størrelse og sættes på samme måde (ofte i liggende format).

Et fotoalbum med lommer er altså et perfekt valg til dig som vil have at det skal være nemt, enkelt og hurtigt.

Fotoalbum - scrapbog

åbent fotoalbum med sorte sider - scrapbog

Et fotoalbum, hvor du selv kan klistre billeder ind, er perfekt til dig som er kreativt anlagt. Måske kan du lide scrapbooking eller andet pusleri, eller også vil du bare kunne bestemme selv, hvordan du monterer dine billeder. Et sådan fotoalbum har tomme albumsider i f.eks. sort eller hvidt, som du fylder præcis som du vil. Billederne sætter du fast med lim eller noget andet monteringstilbehør.

En scrapbog som fotoalbum er for dig som prioriterer kreativt spillerum og fleksibilitet, og som gerne ligger lidt tid på dit fotoalbum. Det er egentlig ganske enkelt, men det går måske ikke lige så hurtigt som med et album med lommer.

Fotoalbum med selvklæbende sider

Fotoalbum med selvklæbende sider

Et fotoalbum med selvklæbende sider giver dig måske det bedste af to verdener. En sådan album er i princippet lige så enkelt at fylde som et fotoalbum med lommer, men du har bedre mulighed for at placere dine billeder som du selv vil. Hver side er forsynet med beskyttelsesfilm som du løfter for at placere dine billeder på siden, og derefter lægges filmen tilbage ovenpå billederne. Dette giver fleksibilitet, da du selv kan vælge hvilke billedstørrelser du vil sætte ind og hvordan du arrangerer dem. Dog kan man ikke skrive noget direkte på albumsiderne.

Et fotoalbum med selvklæbende sider er for dig som både søger enkelhed og fleksibilitet.

Ringbind

Sorte ringbind - fotoalbum

Ringmapper er meget praktiske eftersom du selv vælger hvilken type af ark du sætter ind. Måske vil du kombinere dit fotoalbum med både smarte fotolommer og flotte albumark, hvor du selv klistrer billederne ind? Med et ringbind opnår du stor fleksibilitet!

Fotoalbum som indretningsdetalje: Coffee Table Photo Album

Coffee Table Books – flotte fotoalbummer som hverdagsindretning

Et fotoalbums primære formål er at samle og organisere de elskede fotominder. Men det ene udelukker ikke det andet, og i dag fås fotoalbummer som er lige så flotte og trendy som Coffee Table Books; Vi kalder disse Coffee Table Photo Albums. Disse albummer har oftest et stilrent og æskeformet design, som gør, at de føles luksuriøse, når man åbner dem. Med et Coffee Table Photo Album opnår du ikke bare en smart måde at samle og organisere dine billeder på – du får også en flot og trendy indretningsdetalje!

Fotoalbum online

I vores brede sortiment af fotoalbummer finder du alle disse typer af albummer i mange forskellige design. Du kan desuden navigere dig frem ved at benytte dig af vores Albumvælger med filtreringsalternativer. Køb dit fotoalbum online i dag!