Sort-hvide plakater - altid så tidløst og stilrent

Sort-hvide prints fås i alle mulige forskellige motiver og stile. En ting som de alle har til fælles er: sort-hvide plakater passer ind i alle hjem og det øvrige farvetema, som du har valgt. Her kommer lidt sort-hvid inspiration!

Sort-hvide plakater med grafiske motiver

Sort-hvidt kan være klassisk og tidløst, men også moderne og trendy. Vil man gå efter det lidt mere moderne, kan man vælge grafiske plakater i sort-hvide toner. Bløde former eller lige linjer, enkelt eller detaljerigt design – sort-hvide grafiske posters fås i enhver smag.

Grafiske plakater i sort-hvid

Sort-hvide plakater med fotografiske motiver

Sort-hvide fotografier har et helt andet udtryk end fotografier i farve. Uanset om billedet forestiller en person, et dyr, en bygning eller en plante, har sort-hvide fotos en særlig dybde og giver et lidt mere kunstnerisk udtryk. Derfor er plakater med sort-hvide fotos også meget flotte at have hængende på væggen.

Plakater med sort-hvide fotografier

Sort-hvide plakater med tekst

Enkelt, slagkraftigt, stilrent. Find sort-hvide prints med tekst som matcher din personlighed med sjove og gode citater, eller med opmuntrende budskaber som motiverer dig.

Stor sort-hvid plakat med tekst – indretning i entréen

Sort-hvide plakater med tekst og citat

Hvilke rammer passer til sort-hvide posters?

Valget af rammer til dine sort-hvide plakater er helt op til dig. For et overordnet og stilrent look kan du naturligvis vælge sorte eller hvide rammer. Hvis du vil give dine sort-hvide prints en ekstra elegant fremtoning, kan du have dem i rammer i guld eller sølv; dette er faktisk særligt stilfuldt til sort-hvide motiver. Selv rammer som er mere farverige kan give god effekt til et sort-hvidt print samt give de sort-hvide motiver (med den nogle gange lidt alvorligere fremtoning) en lidt lettere og mere opløftende stemning. At blande rammetyper er også et tip for en livlig og interessant billedvæg!

Billedvæg med sort-hvide plakater

Leder du efter inspiration til billedvægge med sort-hvide posters? Her kommer nogle billeder!

Billeder af stue og soveværelse med billedvægge og sort-hvide plakater

Se hele vores sortiment af sort-hvide plakater her!