Sort-hvid billeder med stilrene motiver

(371)

Er du på udkig efter sort/hvid-plakater? Vi du havde et bred sortiment at vælge mellem? Så er du havnet det rette sted. Vi har mange forskellige flotte posters i sort/hvid, så du kan finde en passende plakat til din stil og dit hjem.

Tjek sortimentet herunder, og udvælg de plakater, der fanger dit øje. Vi har alt fra sort/hvide fotoplakater med små, nuttede dyr til abstrakte sort/hvide kunstmotiver. Her findes der noget for enhver. Hvilke er dine favoritter? Det ved kun du.

Motiv
Farve
Retning
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Motiv
  • Farve
  • Retning
  • Pris
  Visning 1 - 100 af 371 produkter
  Visning 1 - 100 af 371 produkter

  Sort-hvide posters og plakater til alle vægge

  Hvis der er noget, vi ved med sikkerhed, så er det, at vi ikke er de eneste, der elsker sort-hvide poster, plakater og prints. Tryk i sort-hvid skaber et stilsikkert og friskt udtryk i de rum, man placerer dem i. Med andre ord er disse posters meget lette at placere, og det er jo dejligt!

  Sådanne indretningsdetaljer, der lette at placere, kan altid flyttes lidt rundt, når man synes, at de har gjort deres pligt i et rum. Nogle ting er bare for fine til at smide ud, men derfor kan de godt trænge til at blive flyttet ind i et andet rum, så de kan få nyt liv.

  Flotte plakater har altid en sikker plads i hjemmet!

  Som vi lige har været inde på, har sort-hvide plakater altid en sikker plads i hjemmet. De passer ganske enkelt ind overalt, og det synes vi, man skal udnytte! Som du nok har regnet ud, er vi vilde med at have posters og plakater hængende overalt i hjemmet, og med sort-hvide motiver bliver det endnu nemmere at placere sine plakater.

  Har du ikke dekoreret badeværelset tilstrækkeligt? Hæng nogle fine posters op! Ser entreen lidt tom ud? Så slå dig løs der også! De rum, som man nogle gange glemmer, fordi man har så travlt med at indrette soveværelse og dagligstue, har også brug for opmærksomhed! Lad inspiration flyde frit, så alle rummene i dit hjem får den behandling, de fortjener – det er vores anbefaling!

  Så mange forskellige stilarter!

  Sort-hvide posters, plakater og prints kommer i alle de forskellige stilarter, du kan forestille dig! Det spiller med andre ord ingen rolle hvilken stil, du har, for vi har nemlig noget for alle! Vil du have sort-hvide plakater, så har vi det, du leder efter. Den sag er sikker!

  Vi har både balletdansere, dyremotiver, naturbilleder, portrætter og en masse andre fede ting! Du kan altså nemt finde en masse forskellige motiver, som passer ind i dit hjem. For at gøre det hele endnu bedre, har vi også en masse plakater med samme tema, så man lettere kan matche præcis, som man har lyst. Er det ikke fedt, at man kan få alting til at matche, som man vil? Det synes vi i hvert fald!

  Mange posters på samme væg?

  <p

  Nogle af jer har med stor sandsynlighed haft mange forskellige posters hængende i rammer på samme væg, mens andre af jer helt har droppet rammerne. Til dig, der elsker rammer, har vi et bredt udvalg. Hvis du foretrækker et look uden rammer, så er det også her du kan finde eller de skønneste motiver, sort-hvide eller ej!

  Hvis du synes, de virker lidt sterilt kun at have sort-hvide posters, plakater og prints hængende, så kan du altid supplere med nogle farvestrålende tryk. Vi har naturligvis mange farverige posters i vores sortiment, så det er bare med at slå sig løs!

  Inspiration kommer sjældent alene!

  For at finde den rette inspiration kræver det, at man er i det rigtige humør – ellers fungerer det ikke. Man skal have lysten til at pifte hjemmet op og være opsat på at give det en opfriskning. Hvis man ikke har lysten, kommer der ikke noget godt ud af det, så simpelt er det.

  Når man så finder inspirationen er det til gengæld ofte sådan, at kreativiteten begynder at flyde uhæmmet! Når det sker, skal man udnytte situation og få gjort noget ved hjemmet, for det kan godt være noget tid, før man får lysten igen! Så sørg for at bruge kreativiteten, og udnyt tiden til at skabe i stedet for at sidde foran en eller anden skærm. Du kommer til at takke dig selv!

  Opmuntrende tekster!

  Vi har mange fine forskellige poster, som I ved. Vi er især vilde med vores sort-hvide plakater med tekst på. Husk, man går aldrig galt i byen med en plakat med opmuntrende tekst på!

  Nogle gange kan man have brug for nogle vise ord på væggen, som kan gøre en i bedre humør efter en trist dag. Desuden er det super flot at have andre sort-hvid plakater hængende ved siden af dem med tekst. Det ser virkelig godt ud!

  FSC-mærket papir

  For at kunne tilbyde dig en række forskellige størrelser at vælge mellem, trykker vi mange af vores plakater i vores eget trykstudio. Disse print trykkes altid på FSC-mærket papir. At papiret er FSC-mærket betyder, at det kommer fra et bæredygtigt skovbrug med omtanke for både mennesker, miljø og økonomi. En anden fordel ved vores egen produktion er, at plakaterne ikke fragtes unødigt, hvilket mindsker påvirkningen af miljøet.

  Når du vælger at pifte dit hjem op med sort-hvide plakater, ser du, at det er overraskende enkelt. Et sort-hvidt print er nemlig super enkelt at matche med forskellige farver på rammer, passepartouter og øvrigt boligtilbehør. Det bliver ekstra fint, hvis du, udover at tilføje andre farver, knytter det sorte og hvide i billederne sammen med eksempelvis sort- og hvidmønstrede gardiner, pudebetræk, tæpper og duge. Plakaten i sort-hvid tilfører en enkel og stilren fornemmelse til rummet. Vil du skabe en mere levende væg, kan du med fordel kombinere afdæmpede grå nuancer med motiver, som skaber en kontrast. For eksempel gør en sort-hvid plakat sig rigtig godt sammen med et farverigt fotografi og omvendt. Hvorfor ikke gå skridtet videre og fylde en hel væg med sort-hvide posters, som du blander med nogle, der er mere farverige? Dynamiske billedvægge liver dit hjem op og giver væggen et spændende udtryk.

  Skab en trendy indretning med sort-hvide motiver

  Med fine sort-hvide motiver i dit hjem skaber du en speciel fornemmelse - præcis som du vil have den. I vores sortiment med sort-hvidt print finder du en række forskellige motiver. Vælg posters med billeder taget af professionelle fotografer for en klassisk og flot vægdekoration, vælg et grafisk motiv for et kunstnerisk og samtidig sammenhængende indtryk eller find en tekst eller et citat, som du kan relatere til på et personligt plan. Det kunstneriske tema passer til dig, som gerne indrammer noget livligt og gør det til dit eget. Til det minimalistiske hjem har vi nogle meget enkle plakater. Disse kan ofte opfattes helt forskelligt alt efter øjet, der ser, hvilket indbyder til samtale og gør dem ekstra spændende i boligindretningen. Vælger du nogle af vores sort-hvide vintage- eller retromotiver, skaber du et charmerende miljø, som leder tankerne hen på de gode gamle dage. Mulighederne er uendelige!

  En sjov fordel ved sort-hvide posters er, at du kan kombinere dem med rammer i alle mulige farver. Match din poster med hvid eller lys baggrund med en sort ramme eller en sort/mørk baggrund med en hvid. Motiver, som er helt sorte og hvide, fungerer i alle hjem! I børneværelset kan det være fint at sætte en sort-hvid plakat i en ramme, der har en sød pastelfarve. Til det farverige boheme-hjem passer det godt med farverige rammer i forskellige designs, som på smart vis bryder med de sort-hvide posters. Leder du efter noget ekstra elegant til din væg, anbefaler vi stærkt, at du kombinerer en sort-hvid poster med en ramme, som glimter i sølv. Det er en super fin kombination, som aldrig slår fejl!