Hyld kunsten med en Frida Kahlo-plakat

Frida Kahlo – en naturlig del af kunsthistorien – kan nu blive vægkunst i dit hjem.

Farvestrålende. Kunstnerisk geni. Feministisk ikon. Frida Kahlo har fået tildelt mange titler og er, med sine mange selvportrætter, utvivlsomt en stor del af kunsthistorien. Nu kan du hylde denne mexicanske kunstner ved at placere en Frida Kahlo-plakat på væggen derhjemme.

I vores sortiment finder du nedenstående plakater med Frida Kahlo som motiv – både i firkantede formater og med rige, grønne toner.

To Frida Kahlo-plakater i grønne farverTil venstre: Frida Kahlo Plakat // Til højre: KAHLO Plakat

Frida Kahlo-plakaten til venstre er udarbejdet af designeren Christina Heitmann, og vi trykker den i vores eget printstudie på et 230 gram premiumpapir, der er FSC-certificeret og aldersbestandigt. Den kraftige tykkelse og den matte overflade giver plakaten en følelse af kvalitet og et flot print uden refleksioner. Designeren Gabriella Roberg står bag Frida Kahlo-plakaten til højre, og også denne plakat er trykt i vores eget studie på samme type premiumpapir.

Hvem var Frida Kahlo?

Frida Kahlo var en mexicansk kunstner, der lod sig inspirere af mexicansk populærkultur. Hun er blandt andet kendt for sine uforskønnede selvportrætter. Som 18-årig var Frida Kahlo involveret i en busulykke, der efterlod hende med skader og smerter, som hun levede med resten af sit liv. Kunsten afspejler hendes turbulente liv og oplevelser med at leve med kroniske smerter.