Smagfulde plakater til køkkenet

Plakater til køkkenet fås med alle mulige forskellige motiver, lige fra de stilrene og praktiske til de mere opfindsomme og humoristiske. Køkkenplakater skaber et mere hyggeligt og personligt præg. Her følger lidt inspiration!

I en del køkkener er der måske ikke så meget vægplads, hvorfor det kan være svært at få plads til køkkenplakater. Store dele af køkkenvæggene er måske allerede optaget af skabe eller vinduer, og mange vælger måske endda at hænge et ur på den overflade, der er tilovers. Har du plads, er der dog en række forskellige køkkenplakater, du kan vælge imellem. En køkkenplakat kan også være meget dekorativ, hvis den f.eks. placeres stående på en bordflade.

Noget for den ægte kaffeelsker

Der er de der morgenfriske typer, der hopper ud af sengen og kommer på nogle af deres mest geniale idéer i brusebadet. Og så er der resten af os, der knapt nok kan formulere en sammenhængende sætning (eller tanke), før morgenens første kop kaffe er indtaget. Denne plakat er dedikeret til alle os.

Sort køkkenplakat mod hvid væg - køkkenindretningPå billedet: But first coffee – Sortmalet

Kaffekunst og vægkunst i ét!

Vi fortsætter med temaet kaffe, men denne gang med fokus på feinschmeckeren. Den type, der elsker den luksuriøse følelse, man kan få på en café, hvor baristaen med stor omhu har kreeret flotte mønstre i ens caffe latte. Du kan nu tage følelsen med hjem i eget køkken takket være denne plakat.

Køkkenplakat med kaffekopper mod hvide fliser – køkkenindretningPå billedet: Coffee Date

Bon appétit!

”Velbekomme” lyder jo rart, men slet ikke lige så nydeligt og sofistikeret som det franske ”Bon appétit”.

Køkkenplakat med teksten Bon appétit, kaffemaskine og glasbeholdere på mørk bordpladePå billedet: Bon appetit

Glem ikke grøntsagerne!

Hvis du har ambitioner om at spise flere grøntsager, kan denne plakat tjene som en velsmagende påmindelse. Og hvis du ikke formår at få grøntsager på tallerkenen hver dag, har du dem i det mindste på væggen. Det er jo tanken, der tæller. Det ved vi alle!

Køkkenplakat med grøntsager mod hvid væg – køkkenindretningPå billedet: Veggies

Sortér affaldet oftere!

Funktion møder et stilfuldt design i denne flotte plakat med affaldssorteringsinstruktioner. Godt for miljøet, godt for husfreden.

Plakat for affaldssortering mod hvid væg – køkkenindretningPå billedet: Sådan Kildesorterer Du – Hvid

Stilrene patenttegninger

Plakater med patenttegninger for den klassiske 30'er-køkkenmaskine (mixer) vil udgøre en flot vægkunst i dit køkken. Det bliver særligt elegant med begge disse patenttegninger ved siden af hinanden i en billedserie.

Plakater med patenttegninger for mixer mod hvid væg – køkkenindretningFra venstre: 1. Patenttegning Mixer I // 2. Patenttegning Mixer II

 

Se hele vores udvalg af plakater til køkkenet her!