Køkkenbilleder til alle køkkener

(55)

Vil du pifte køkkenet lidt op? Så er du havnet det rette sted - vi har nemlig et stort udvalg af køkkenbilleder. Hvad enten du er på udkig efter noget i klassisk stil eller leder efter en lidt mere cool og moderne køkkenplakat, kan du finde det i vores udvalg herunder.

Tag et kig, og udvælg dine favoritter. Skal det være en plakat med fokus på kaffe? Eller hvad med rodfrugter? Måske det bliver slik, en kitschplakat med frugt eller et pizza-tema? Det ved kun du.

Motiv
Farve
Retning
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Motiv
  • Farve
  • Retning
  • Pris
  Visning 55 produkter
  Visning 55 produkter

  Trendy køkkenplakater

  Vil du føle dig som en rigtig kok? Vores køkkenplakater er smagfuldt designet, så de fungerer såvel som moderne kunst på væggen som til sjove opmuntringer, når du skal i gang med madlavningen. Mange af vores plakater fås i flere forskellige formater, og de passer lige så godt som vægdekoration som indrammede og stående på køkkenbordet eller på hylden.

  Er du grebet af bage-bølgen, og elsker du at servere kaffe med søde sager, har vi flere hyggelige motiver, bl.a. i retrostil og pastelfarver. De passer ikke alene til det kaffedrikkende folkefærd, men også som en cool caféindretning. Vores plakater med motiver af lagkager, småkager, bagværk og is giver et hyggeligt indtryk og fungerer som en herlig farveklat til køkkenet.

  Vores køkkenplakater henvender sig til forskellige stilarter, så alle kan finde det, de leder efter. Et godt eksempel på moderne nytænkning i køkkenindretningen er vores cool bløddyr. Kuglefisken og blæksprutten er humoristiske karakterer, som garanteret kommer til at vække behørig opmærksomhed, når gæsterne melder deres ankomst. Enten hver for sig eller som et par. Man elsker dem ved første øjekast, ikke blot grundet deres herlige udtryk, men også takket være det flotte design. De passer definitivt ind i det trendy køkken!

  Vores plakater fås i mange forskellige designs og får et endnu mere hyggeligt udtryk, når de indrammes i en matchende ramme. Når du handler hos os på BGA, kan du købe alt på et og samme sted. Samtidig med at du bestiller vores flotte print til køkkenet, kan du også bestille rammer og andet tilbehør. Hurtigt, enkelt og smidigt!

  I køkkenet skal man udover at lave mad også trives og blive inspireret. Derfor har vi fundet et sortiment frem med køkkenbilleder, hvis du vil skabe en atmosfære med ren nydelse og glæde. En flot plakat til køkkenet pifter væggen op og skaber hjemmehygge. Vores billeder køkken & spiseplads passer ind i det lille tekøkken såvel som i den store spisesal, den moderne café eller restauranten. Se dig omkring i vores fine udbud og lad din indre madfantasi blive vækket til live!

  Har du spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte vores dygtige kundeservice! Vi går meget op i, at du får personlig service og bliver tilfreds med dit køb.