Store rammer - ekstra wow-faktor!

Hvis du leder efter et rigtigt "statement piece" til dit hjem, kan et tip være at forsyne nogle af hjemmets vægge med et rigtig stort billede. Resultatet kan virkelig blive enestående - se bare nedenfor!

”Alt med måde” som man siger, men nogle gange kan man virkelig godt få lyst til at gøre noget ekstra ud af sin indretning. Og resultatet af dette kan blive, ikke bare stilfuldt, men også helt spektakulært! Et rigtigt stort billede er et udmærket eksempel på dette. At kalde nedenstående billede for bare effektfuldt ville være at underdrive – nej, her snakker vi om WOW-FAKTOR med versaler og fed skrift.

Stor, hvid billedramme med sort-hvidt foto i lys stue width=Ramme i billede: Blocky Plexiglas Hvid 100x140 cm

Hvis du synes du bor for småt, så tænk om! Selv den allermindste etværelses kan godt rumme et såkaldt ”statement piece” som et rigtigt stort billede. Vægge er vægge, og der er ikke noget som sidder på dem, der vil være i vejen uanset hvor småt du bor. En stor billedramme skaber om noget en endnu større effekt i et mindre hjem

Vores sortiment af meget store rammer

Vi har flere rammer i de større formater, blandt andet kvadratiske i 100x100 cm, samt vores allerstørste ramme som er 100x140 cm stor. Rammerne i denne kategori er alle forsynede med plexiglas for at mindske vægten, gøre dem lettere at håndtere samt gøre dem mere holdbare end en ramme med almindeligt glas.

Skab noget unikt

I jagten på personlig indretning er dette en udmærket anledning til at lave noget helt unikt. Måske har du et specielt billede i tankerne – et billede taget fra et af livets favoritøjeblik eller et foto med et særligt flot motiv. I sådanne tilfælde kan vi også hjælpe dig med forstørrelse af dit billede. Vi laver forstørrelser i op til 140x100 cm.