Indram dit LP-cover

Det er en perfekt løsning, hvis du vil gøre dit hjem mere personligt og unikt, måske som et enkelt billede eller hvorfor ikke en hel billedvæg?

LP-coverHører du til den type, der har svært ved at give slip på ting? Nips og småsager er ofte forbundet med følelser, og det kan derfor være en sentimental rejse at skulle rydde ud i dem. Nogle gange tænker du måske: “Jeg ved jo aldrig, hvornår jeg står og mangler dem?”

Der kan være en række årsager til, at vi samler på ting, og der findes heldigvis mere eller mindre produktive måder, hvorpå vi kan anvende dem. At bare lægge dem væk og lade dem være støvsamlere er sjældent et bedre alternativ.

Hvis LP-covers hører til de ting, du har samlet på igennem årenes løb, har vi et super tip til dig. Indram dem!

For der er helt sikkert noget særligt ved de gamle covers til de for længst slidte vinyler. Nogle gange kan det være nok at se på dem, så vi kan høre musikken for os og drømme os væk i minderne.

Vælg rammen med omhu

Når du indrammer dine LP-covers, får du både en fin og personlig indretningsdetalje, som helt sikkert bliver starten på mange interessante samtaler, og du får mulighed for at se på coveret hver eneste dag – uden du behøver rode arkivet igennem og støve de forskellige covers af.

Det bliver uden tvivl pænest, hvis du indrammer dine covers i det samme format, det vil sige kvadratisk. Så vil rammen følge coveret og ses som en fin detalje, der løfter og fremhæver coveret. Hvis du vil have en ramme, der forstærker indtrykket af billedet og drager blikket til sig, så vælg en ramme i en farve, der ikke helt matcher med coveret. Hvis du omvendt ikke ønsker, at rammen skal være alt for synlig, så vælg den i en farve, som lægger sig tæt på coverets egne farver.

Tænk også over, om du vil have en ramme med en simpel, diskret kantliste, eller om du vil have en bred og udsmykket liste. Dette får stor betydning for det færdige resultat.

Variér og kombinér

Har du mange LP-covers, som du vil indramme? Køb flere rammer eller udskift og variér motiverne løbende. Et alternativ kan være at lave en hel billedvæg, og på den måde får du plads til mange på et lille område. Selvom en billedvæg normalt laves med rammer i forskellige størrelser, er det selvfølgelig ingen hindring at skabe en væg udelukkende med identiske rammer. De forskellige motiver på dine covers gør stadig væggen interessant og tiltalende.

Et sidste råd, du kan gøre brug af, er at skære forsiden ud af selve coveret. Det kan selvfølgelig være, at du ønsker at beholde coveret intakt, men det kan blive lidt tykt og dermed svært at få til at sidde fast på bagstykket.

Vi har et stort udvalg af rammer i vores sortiment i en passende størrelse (32x32 cm), hvis du vil indramme dine LP-covers . Vælg blandt en række forskellige farver og stilarter.