Indret dig til efteråret 2020

Hjemmet er virkelig kommet i fokus de seneste måneder. At vi bruger det meste af vores tid - både fritid og arbejdstid - indenfor hjemmets vægge har gjort at mange lægger stor vægt på at indrette sig ordentligt.

2020 er det år hvor vores hjem virkelig blev vores borg. Den skræmmende virkelighed udenfor har gjort at vi mere end nogensinde har brug for et hjem hvor vi kan opleve tryghed og harmoni – som et stort varmt kram. Tendenserne for efteråret 2020 afspejler helt klart dette. Her kommer nogle af dem!

Bløde former og dejlige materialer

Under efteråret 2020 fjerner vi fokus fra de lige linjer og kantede former. Det hårde byttes ud med det bløde og mere omfavnende. Runde og bølgende former kombineres med hyggelige og dejlige materialer.

Rundt spejl i roséguld mod grå væg – dråbeformet spejl mod grå vægSpejle i bløde former. I billede til venstre: Spejl Premium Rose Gold // I billede til højre: Spejl Slim Drop Clear

Byd 70’erne velkommen tilbage

Farvet glas, keramik, fløjl og tunge, jordagtige toner er in i efteråret 2020! Her har du nogle plakater som afspejler efterårets mørke farvepalet:

Fire plakater i efterårsfarver – gul, mørkerød, brunFra venstre: 1. Girl walks in the dew // 2. Red Leaves // 3. The Offering // 4. Yellow basketball court

Personligt og "uperfekt"

Tiden for det enkle, kolde og opvisningsperfekte er ikke nu. I stedet stræber mange nu efter et varmt hjem med mange personlige detaljer. Håndværk, arvegods, loppemarkedsfund og andre unikke indretningsdetaljer får nu plads med formålet at skildre vores personlighed og vidne om en historie. Det unikke kommer før det perfekte, og skavanker er snarere charmerende end forstyrrende. Bevidst forbrug med gennemtænkte valg og indretning med genanvendte materialer er fortsat efter tidsånden.

Stort spejl af genvundet teakSpejl Granada Antik i genvundet teak

Mørke træsorter

Mørkt træ spås til at komme på mode under efteråret 2020. Valnøddefarvede rammer er meget flotte på væggen!

Billedvæg på kontor – mørke trærammer og grønne naturmotiverRammer i billede: Stilren Valnød