Legesyge plakater til børneværelset

Det er svært ikke at smile, når man skal i gang med at indrette børneværelset. Man får her en unik mulighed for at dyrke ens indre barnesind og drømme sig væk i en magisk verden, der ellers er forbeholdt børnene. Børnebilleder og -plakater er enkle midler, der gør børneværelset mere hyggeligt, drømmende, personligt og legende. Nedenfor følger lidt inspiration!

Når børn er helt små, synes de ganske vist meget, men de har nok ikke så stærke holdninger til indretningen. Det er derfor op til dig at vælge møbler, belysning, børneplakater og anden dekoration. Når børnene bliver lidt større, kan det derimod være en hyggelig idé selv at lade dem præge indretningen (i det mindste lidt).

Vægkunst til de helt små

For de mindste føles det naturligt med rigtig søde motiver, såsom muntre balloner, lette skyer og søde, små dyr. Sødt kan dog også meget vel være stilrent.

Børneværelsesindretning –  plakater til børneværelsetPå billedet til venstre: Sleeping Beauty & Wait hold this // På billedet til højre: Elephant With Balloons & Cat With Ballon

Dyrene følger med

De søde, små dyr kan sagtens følge med op gennem årene. Børneplakater med elefanter og bjørne er klassiske motiver, og det samme gælder for giraffer, ugler og kaniner.

Børneværelsesindretning –  plakater med elefant og bjørnPå billedet til venstre: Wood elephant Light, Wood elephant Dark & Wood bear // På billedet til højre: Little drummer

Hvem bor her?

Via personlige plakater har du mulighed for virkelig at gøre rummet til barnets helt eget univers. En fødselsplakat med dit barns fødselsdato, vægt og højde er et godt eksempel. En navneplakat med dit barns navn og et sødt og passende motiv er en anden idé.

Børneværelsesindretning - navnebillede til børnPå billedet: Owls Birth Poster Pink

Små plakater til de "småstore" individer

Der er ingen tvivl om, at selv små børn kan have store personligheder. Men de er jo alligevel små, og derfor kan små plakater også være ekstra søde på netop børneværelset, eksempelvis som en del af en skøn vægcollage.

Børneværelsesindretning – bamse og børneplakaterPå billedet: Rabbits in the Forest & Wood bear

Drømme, interesser og fremtidsvisioner

Når børnene er blevet lidt ældre, er det lettere at fange deres drømme og interesser i indretningen. Som tidligere nævnt kan de også være interesserede i at vælge deres egen vægkunst. Måske har du en fremtidig astronaut i dit hjem?

Børneværelsesindretning – plakat med astronaut

Stilfulde og legende patenttegninger

Plakater med patenttegninger er meget stilfulde at have på væggen. Og hvem har sagt, at et børneværelse ikke kan være stilfuldt? En patenttegning af Batmobilen vil give et både stilfuldt og legende præg!

Børneværelsesindretning – Modelbil og plakat med patenttegning for BatmobilenPå billedet: Patenttegning – Batman – Batmobile 1990 I

 

Ønsker du endnu mere inspiration, kan du tjekke hele vores brede sortiment af plakater til børneværelset her!