Børneplakater med legende motiver

(131)

Er det tid til at pifte børneværelset op? Mangler du en sød plakat? Måske en plakat med et lidt sejere udtryk? Vi har alle mulige motiver, så du kan finde et passende motiv til ethvert barn. Hvad med at skabe en hel billedvæg med plakat i børneværelset? Det passer lige så godt ind der som i alle mulige andre rum.

Tjek vores sortiment ud sammen med børnene, og vælg de prints, der tiltaler jer - I kan blande præcis, som I har lyst.

Motiv
Farve
Retning
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Motiv
  • Farve
  • Retning
  • Pris
  Visning 1 - 100 af 131 produkter
  Visning 1 - 100 af 131 produkter

  Søde posters og plakater til børneværelset

  Når vi siger børneplakater, mener vi selvfølgelig søde posters! Her hos os er det lettere end let at finde posters til børn, og fordi vi har så mange, er det en ren fornøjelse! Du kan ikke undgå at finde plakater til børneværelset her, så meget er sikkert!

  Masser af forskellige motiver!

  Vores børneplakater har masser af forskellige motiver, hvilket du vil se med det samme. Vi har valgt at holde et stort sortiment af posters. Alle har jo forskellige smag, og vores børn kan lide forskellige motiver. For nogle børn er ballet bare sagen, for andre er det biler, og en tredje gruppe er vild med grafiske dyremotiver. Her hos os kan du finde det hele!

  Vi synes, det er fedt at blande lidt af hvert, når det kommer til børneplakater, så vores anbefaling er, at du bare begynder at udvælge de posters, du kan lide. Man kan sagtens blande søde posters og posters med lidt sejere motiver på børneværelset. Husk også, at det er flot at blande mange forskellige farver.

  Lav en helt væg med plakater på børneværelset!

  Hvorfor nøjes med en eller to posters, når man kan gå amok og købe en masse? Det er der da ingen grund til! Det er meget sjovere bare at kaste sig ud i det, slippe inspirationen løs, og lade fantasien få frit løb!

  Når det kommer til plakater til børneværelset, er der god grund til at vove pelsen. Ofte er det jo børnene, der vækker vores følelser til live, og det er let at lade sig inspirere af dem! Tænk lige som dem, når du skal dekorere væggene på deres værelser – frit og vovet, altså!

  Når man hænger flere forskellige børneplakater ved siden af hinanden, bliver væggen meget sjovere at se på. Vil du virkelig have et stilrent look i børneværelset? Det passer vel bedre i andre rum, ikke? Det bedste ved disse søde posters er, at de giver os mulighed for at ”go wild" På en måde, som vi måske ikke føler os klar til i dagligstuen, og det er jo win-win! Det vinder både du og børnene på!

  Hvad kan dit barn lide?

  Vi har været inde på, at det stilrene look måske skal holdes ude af børneværelset, og det står vi ved! Det er ikke så tit, man hører børn sige, at de godt kan lide ”stilrent design” – oftere er det biler, hunde, tegnefilmsfigurer, helte og heltinder, der fanger deres interesse. Og det skal jo gerne være deres interesser, der er repræsenteret på deres vægge, synes du ikke?

  Vi har masser af skønne motiver, der passer til børn! Du finder grafiske dyremotiver, fine posters med fin tekst, søde posters med ugler, biler, prinsessekroner, enhjørninger og meget andet. Som du ved, kan man sagtens blande mange posters med motiver, der passer til børn i børneværelset. Det er bare med at komme i gang og udvælge dem, du bedst kan lide!

  Du kan naturligvis også flette andre posters ind, hvis du vil. Man kan jo sagtens indrette et fint børneværelse med en blanding af børnevenlige motiver og de lidt mere ”voksne” motiver. Generelt er det altid sjovt at mikse og matche lidt, for det kan godt være kedeligt, når alting bare passer sammen. Det gælder selvfølgelig især børneværelset, husk det!

  Rammer eller ej?

  Hmm, det store spørgsmål ”To frame or not to frame”, hvad svarer vi til det? Det er et svært spørgsmål, synes vi. Da vi har mange flotte rammer, kan det naturligvis være rigtig fint at indramme børneplakaterne, men mange af de posters med børnemotiver, vi sælger, er også søde, som de er.

  Uanset hvilket motiv, du vælger, kommer det til at pynte flot på væggen, da vi kun sælger fine motiver! Hvis du vælger at bruge en ramme, vil du måske opleve, at det giver et mere ”klædeligt” look, så hvis det er dét, du er ude efter, er det et godt valg. Hvis du i stedet synes, at børneplakaterne er flotte uden ramme, er det dét, du skal vælge.

  Et godt tip er først at købe dine posters. Hvis du synes, der mangler rammer, når du har hængt dem op, kan du altid komme tilbage til os og finde passende rammer. Smart, ikke?

  Mange forskellige størrelser at vælge mellem

  Vi synes, det er fint at have børneplakater i forskellige størrelser hængende, da det godt kan skabe et lidt kedeligt indtryk, hvis man kun har plakater i én størrelse hængende ved siden af hinanden.

  Det kan være en god idé at købe en blanding af mange forskellige størrelser på én gang. Ofte finder man en klar favorit, og så kan man jo købe det motiv i den største størrelse. Så tager man ganske enkelt resten derfra. Man vælger hvilke motiver, der passer bedst i store størrelser og hvilke, der passer bedst i små. Ofte vil det være sådan, at nogle motiver simpelthen er flottest i et mindre format, mens andre er flottest i et større format. Og så er der naturligvis de motiver, der gør sig bedst i en mellemstørrelse.

  Motiv med budskab

  Vi har naturligvis børneplakater med budskaber, hvis du er interesseret i det! Der er mange af vores posters til børn, der har fine budskaber, så tag endelig et ekstra kig på dem. Det er altid flot at have et fint budskab hængende over barnets seng!

  Farve eller sort-hvid?

  Skal der være farver i børneværelset? Egentlig er der ikke noget, som hedder skal, når man går i gang med at indrette et børneværelse. Find det legesyge element frem og invitér gerne barnet ind i det kreative univers, når der skal indrettes. At arbejde med farve er selvfølgelig opløftende og skaber en helt særlig stemning i børneværelset, men i dag vælger mange en mere farveløs baggrund i værelset for sidenhen at arbejde med farver i forbindelse med møbler, accessories og andet boligtilbehør. Andre vil have masser af farve i hele værelset, og som sagt er intet rigtigt eller forkert. Prøv dig frem!

  Det er altid en god idé at integrere billeder og plakater i børneværelset. Anvend gerne flere motiver, så du kan skabe en billedvæg. Billedet kan også hænge alene ved siden af andre indretningsdetaljer. På din billedliste kan du stille et billede af familien, favoritbogen og et lille krammedyr eller en potteplante, hvilket gør værelset ekstra hyggeligt. I vores sortiment finder du print med børnemotiver, både i farve og sort-hvid, så du kan designe børneværelset, som du ønsker det. Af og til er et sort-hvidt billede perfekt, mens det andre gange matcher bedre med farver.

  Vores plakater fås i flere forskellige designs. Variationen af stilarter, størrelser, farver, form og budskaber er ret alsidig. Vi er derfor ret overbeviste om, at du bliver inspireret og finder spændende motiver hos os, uanset hvilken stil der kommer til at præge børneværelset. Du finder bl.a. muntre motiver med ugler i skønne pastelfarver eller sort-hvid, posters med motiver, som leder tanken hen til prinser og prinsesser, den muntre kugleramme, billeder til det motorelskende barn eller plakater med søde dyr. Mange af motiverne kan selvfølgelig også passe ind i indretningen i andre dele af hjemmet. Kig rundt i vores herlige sortiment med plakater til børneværelset og giv rum til inspirationen!