• Rundt spejl med gråtonet spejlglas
  • Stilrent svensk design fra KAILA
  • Sofistikeret fremtoning
5.0 1

KAILA Rundt Spejl Smoked Grey 110 cm Ø

  • Rundt spejl med gråtonet spejlglas
  • Stilrent svensk design fra KAILA
  • Sofistikeret fremtoning
1995 kr
(1 anmeldelser)
Vælg variant:
På lager  Leveringstid  1-3 hverdage
Forhøjede fragtomkostninger: Hjemmelevering 99 kr

Dybde
4 mm
Farve
Grå
Farve på spejlglasset 
Grå
Spejltype
Vægspejl
Spejlets ydre
110 cm ø
Ophængning 
Vertikal
Vægfæste
Ja
Vægt
8790 g

Varemærke: KAILA

Lad dette elegante spejl få en god plads i dit hjem! Spejlglasset – tonet i en stilren grå nuance – giver dette spejl en sofistikeret fremtoning. Spejlets runde, bløde form i kombination med det kolde, gråtonede spejlglas skaber en interessant kontrast og en meget stilfuld helhed. Designet er moderne, men stadig tidløst, hvilket gør, at dette spejl passer ind i alle hjem og indretningsstile.

Placer spejlet på væggen i entréen, soveværelset, stuen eller i hvilket som helst rum, hvor du vil skabe funktion og dybde samt tilføre stilrent svensk design.

KAILA Rundt Spejlet Smoked Grey fås i flere forskellige størrelser. Denne variant har de generøse mål 110 cm i diameter.

KAILA er et nyt svensk varemærke med fokus på stilrent svensk design og kvalitet. Deres koncept bygger på den klassiske designstil som er kendetegnet ved minimalisme, elegance og funktionalitet - men med et moderne tvist. KAILA tilbyder flotte indretningsdetaljer til rimelige priser til det moderne hjem.

Varenummer: 51039741
 

Vælg tilbehør

INSPIRATION FRA @BGAINSPO

Tag @bgainspo og få chancen for at blive delt her. Få inspiration fra andre fantastiske hjem.

0
0

Anmeldelser

Anton

Dette var det absolut smukkeste spejl, jeg nogensinde har set. Levede langt over mine forventninger! Vil bestemt købe flere af jer og også råde mine bekendte til at købe fra BGA! Keep up the good work! Mvh Anton Gustafsson

2020-10-13

Skriv en anmeldelse af dette produkt