Patenttegninger - Unikke billeder

(177)

Hvis du har lyst til et lidt anderledes motiv, så er vores plakater med patenttegninger en oplagt idé. Vi har mange forskellige, så du let kan finde en, der passer til din interesse og stil. Hvad med en patenttegning af Batmobile? Et korset? Måske du vil have en tegning med en Barbie? Det er bare at vælge din favorit herunder.

Plakater med patenttegninger er flotte både indrammet alene på væggen og sammen med andre plakater på en billedvæg - placer dem som du vil, så dit hjem bliver så meget "dig" som muligt.

Motiv
Farve
Retning
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Motiv
  • Farve
  • Retning
  • Pris
  Visning 1 - 100 af 177 produkter
  Visning 1 - 100 af 177 produkter

  Indret med flotte patentplakater

  I dag er det nemt at finde præcis, hvad man leder efter, når det kommer til shopping. Uanset hvad man kan lide, og uanset om man har en mere eller mindre ualmindelig stil, kan man på den ene eller anden måde lykkes med at finde det, man er på jagt efter. Vi kan eksempelvis tilbyde patenttegninger såvel som andet småt og godt. Vi har ganske enkelt noget for alle!

  Ingen regler indenfor indretning!

  Vi har masser af skønne posters, og vi ved, at vores posters med patenttegninger tiltaler mange af jer. For dig, der ikke falder pladask for netop disse posters, tilbyder vi i stedet en masse andre produkter – vi holder nemlig ovenstående løfte om at have noget for enhver smag!

  Vi lever efter devisen, at man skal indrette, som man har lyst. Derfor har vi posters med alverdens forskellige tryk, for det er da fedt at kunne hænger posters op med motiver, der virkelig afspejler ens personlighed og interesser, ikke? Det synes vi i hvert fald!

  Lad dig ikke stoppe af gamle regler for hjemmeindretning, men tillad i stedet dig selv frit at blande både patentplakater, blomster og andet, der forkæler øjet. Du skal turde at tænke ud af boksen, så bliver det meget sjovere at indrette hjemmet!

  Patenttegninger på væggen? Ja, hvorfor ikke?!

  Synes du, at denne slags tryk er lidt usædvanlige? Det forstår vi godt, for plakater og posters som disse er ikke så almindelige. Men det gør dem netop ekstra fede at hænge op på din tomme væg derhjemme!

  Det skader aldrig at hænge fede motiver på væggene, og de populære billedvægge gør det bare endnu sjovere. Når man frit blander en masse forskellige motiver på den samme væg, opstår der nogle fantastisk flotte kontraster! Motiverne skal jo gerne ses, og det bliver de i høj grad, når de komplementeres af andre motiver som modpol.

  Så smart med så få midler!

  Som du kan se, er det ikke dyrt at købe vores posters, det er tværtimod billigt! Når produkterne ikke koster så meget, kan man købe mange flere uden at gå konkurs, og det er jo skønt! Uanset om du er til patentposters eller plakater med andre motiver, kan du få mange forskellige for nogle få hundrede kroner. Ikke dårligt, vel?

  For at skabe det flottest mulige resultat, anbefaler vi, at du tager et godt kig rundt blandt vores posters, for med vores brede udvalg er der mange, der fortjener en plads i solen! Vi er så glade for at kunne garantere, at det både bliver sjovt og nemt at pifte hjemmet op med vores posters, og det gør det kun endnu bedre, at man kan gøre det med få midler! Vi anbefaler at købe rammer og posters fra os, før du går i gang med den helt store renovering. Ofte er en fin billedvæg med smukke plakater og rammer alt, der skal til for at pifte et rum op. Og så er det jo smart at begynde på den måde, så man ikke køber en masse møbler og tapeter helt unødigt!

  Meget sort-hvidt blandt poster med patenttegninger

  Som med så mange andre af vores plakater, er patenttegningerne primært sort-hvide. Vi har selvfølgelig også en masse farvestrålende posters, men lige når det kommer til denne kategori, er det først og fremmest sort-hvid, der gælder.

  Det ville være perfekt som gave at købe en af disse og blande med andre posters med lidt mere farve på. Er du kun til sort-hvid, kan du bare slå dig løs blandt disse og vælge en masse forskellige. Du kan også blande dem med nogle af vores andre sort-hvide motiver!

  Look a little clever!

  Der er et eller andet over sådan nogle patenttegninger, ikke? Fremstår man ikke lidt klogere, hvis man hænger sådan en op på kontoret frem for en poster med blomster? Hvad synes du? Det tænkte vi nok!

  Man kan jo vælge en bestemt stil at indrette sit hjem eller kontor i og prøve at skabe et bestemt udtryk. Hvis man går efter ”klog som en bog”-udtrykket, er det en god idé at vælge nogle af vores posters fra denne kategori. Det er bare med at komme i gang og vælge de varianter, du bedst kan lide!

  Lad os inspirere dig!

  Du skal vide, at vi her i butikken gerne giver gode råd til, hvordan man matcher forskellige posters. Når du klikker på den poster, du er interesseret i, kommer der et billede frem. Det billede er et eksempel på, hvordan posteren ser ud ”in real life”, hvilket gør det meget lettere for dig at forestille dig, hvordan den vil se ud, når den bliver hængt op hjemme hos dig.

  Vi elsker, som I måske ved, at gøre tingene lettere for jer, og dette er bare én af de ting, vi gør, for at I på den bedst mulige måde kan vælge rigtigt fra start!

  Sørg for at tjekke vores rammer ud!

  Vi ved, at mange af jer er vilde med indrammede posters, hvad enten det drejer sig om patenttegninger eller andre motiver. Heldigvis sælger vi både rammer og posters! Du kan med andre ord købe begge dele hos os, når du har travlt. Det er jo aldrig dårligt at kunne spare tid og energi ved at købe det hele i én butik, så værsgo!

  Coca-Cola eller måske Barbie, hvad bliver din favorit?

  Her finder du vores superflotte patenttegninger i form af plakater og posters i forskellige formater. Patenttegningerne kommer fra amerikanske patentansøgninger, som blev bevilget fra 1800-tallet til 1900-taller. Fascinerende er blot fornavnet! Hvad siger du til eksempelvis at dekorere væggen med det berømte korset, Barbie-dukken, som hun så ud i begyndelsen, eller den revolutionerende Coca Cola-flaske. For ikke at tale om tegningerne du kan finde af Andrew Claytons symaskine designet i 40'erne eller Christopher Sholes avancerede skrivemaskine! Med patenttegningerne på væggen får du en fornemmelse af at rejse tilbage i tiden. Du kan næsten se opfinderen eller designeren, mens han eller hun sidder og arbejder på sit værk.

  Et billede siger gerne mere end tusind ord, men en patenttegning siger endnu mere! Vi er meget stolte af, at vi er en af de eneste webshops, som kan tilbyde vores kunder kopier af værdifulde patenttegninger - endda i et smart poster- og plakatformat!

  Når du indrammer en patenttegning for derefter at stille den på skrivebordet eller hænge den op på væggen, får du en spændende dekoration, som giver et vintagepræg. Eftersom samtlige patenttegninger er sort-hvide, er de nemme at matche med de rammer, som passer fint ind i din øvrige boligindretning. Vælg pastelfarvede rammer for en hyggelig retrofornemmelse, den altid stilsikre sorte nuance eller guld for et ekstra luksuriøst touch. Er du glad for farver, ønsker du dig måske en farverig ramme.

  På næsten alle patenttegningerne findes der spændende information i form af datoen, hvor patentet blev indgivet, datoen hvor det gik igennem, og hvilket patentnummer det fik tildelt. På mange modeller kan du også finde ophavsmandens navn og diverse underskrifter fra advokater og vidner. Nogle af vores patenttegninger inkluderer derudover en beskrivende tekst, hvor ophavsmanden forklarer, hvad der er unikt ved netop denne opfindelse, samt hvordan den skal anvendes. Det er ganske få plakater, der kan tilbyde dig de fascinerende oplevelser, du får med patenttegningerne.

  Tag et kig på vores smarte patenttegninger og drøm dig tilbage til dagen, hvor den pågældende opfindelse blev født. Du kan nærmest se opfinderen eller designeren, mens han eller hun rynker brynene i en eftertænksom mine og langsomt begynder at skitsere idéen. Spørgsmålene melder sig nu på stribe. Hvordan kan man optimere opfindelsen, og hvad mangler der i sammenhængen, så produktet bliver ekstra attraktivt? Måske er opfinderen i gang med at udforme en helt ny karakter til en tegnefilm! Efter meget blod, sved og tårer er produktet endelig færdigt, og den stolte skaber indleverer forventningsfuldt patenttegningen til patentkontoret. Nu er det bare at krydse fingre. Håbet er, at ingen anden har fundet frem til den samme idé.

  Billedvæg med patenttegninger

  Ved mange af tegningerne findes der hele serier, som du kan bruge til at skabe en rigtigt fin billedvæg med. Du kan for eksempel se produktet i flere forskellige udformninger, fra forskellige vinkler eller delt midt over, sådan at hver detalje og funktion er synlig. Patenttegninger som plakater er de perfekte vægdekorationer til dig, som elsker historie, nostalgi og flotte tegninger. Selvfølgelig er patenttegningerne også pragtfulde gaveidéer. Forestil dig din vens blik, når han eller hun, som elsker at sy, får en tegning af en elegant gammel symaskine!

  Savner du en tegning til at ramme ind og dekorere hjemmet med? Tøv ikke med at kontakte vores dygtige kundeservice! Vi går meget op i, at du får personlig service og bliver tilfreds med dit køb.