• Elegant badeværelsesspejl med afrundede hjørner
  • Kan monteres både lodret og vandret
  • Dæmpbar LED-belysning i 3000K

KAILA Spejl Soft Edges LED 50x70 cm

  • Elegant badeværelsesspejl med afrundede hjørner
  • Kan monteres både lodret og vandret
  • Dæmpbar LED-belysning i 3000K
1495 kr
Vælg variant:
På lager  Leveringstid  1-3 hverdage

Dybde
3 cm
Farve på spejlglasset 
Ingen farve
Farvetemperatur
3000K
Lyskilde
LED
Spejlets ydre
50x70 cm
Ophængning 
Stående & Liggende
Vægfæste
Ja
Godkendt til badeværelse
Ja

Varemærke: KAILA

Dette badeværelsesspejl fra KAILA i rektangulær form har afrundede hjørner og måler 50x70 cm. Spejlet har en integreret LED-belysning bagved kanten som lyser op og giver et fint skær udad. Belysningen på 3000K giver en varm hvid nuance – perfekt når man skal f.eks. skal lægge makeup. Belysningen er dæmpbar, og man justerer enkelt lysstyrken ved at holde skærmens touch-knap inde i nogle sekunder. Spejlet har en funktion som husker den seneste lysindstilling næste gang du tænder.

Det elegante badeværelsesspejl er kun 3 cm dyb og måler 50x70 cm. Badeværelsesspejlet har vægophæng og kan monteres både vandret og lodret. Den dæmpbare LED-belysning og de afrundede hjørner gør at spejlet bidrager med en varm og behagelig stemning i det rum, det placeres i. Spejlet er godkendt til badeværelser. Badeværelsesspejlet er beregnet til fast installation og kobles til en afbryder.

Badeværelsesspejlet er fra det svenske varemærke KAILA. KAILAs indretningsdetaljer er kendetegnet ved den svenske designstil – minimalisme, elegance og funktionalitet i høj kvalitet.

Spejlets belysning består af LED-dioder. Lyskilderne kan ikke udskiftes, men har en levetid som svarer til produktets livscyklus. Efter 50.000 timer vurderes det at lysstyrken er reduceret med ca. 50% af den oprindelige styrke.

Varenummer: 51044783
 

Vælg tilbehør

INSPIRATION FRA @BGAINSPO

Tag @bgainspo og få chancen for at blive delt her. Få inspiration fra andre fantastiske hjem.

0
0

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse af dette produkt