Plaider

Bløde plaider og tæpper fås i alle mulige forskellige materialer, farver og stile. En plaid eller et tæppe i sofaen eller på sengen er ikke kun hyggeligt – det er også smukt! Det skaber en hyggelig atmosfære og kan nemt matche og fremhæve farver fra din øvrige indretning. Her finder du vores sortiment af bløde, skønne og stilfulde plaider og tæpper!

Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  Visning 0 produkter

  Vi beklager

  Fandt ingen produkter

  Plaider

  At svøbe sig i ind i et dejligt tæppe er rigtig hyggeligt, uanset årstid. Selv om det er sommer, så er en blød, dejlig plaid perfekt til de ofte kolde aftener. At kunne sidde udenfor under sommeraftenerne er virkelig skønt. Det danske vejr kan dog medføre at der bliver brug for et tæppe for at undgå at komme til at fryse.

  Vi har et bredt udbud af plaider i moderne nordisk design, som passer lige så godt under vinteren som under sommeren. Vi anbefaler at benytte vores flotte bomuldsplaider under foråret og sommeren og vores plaider i fleece eller uld om efteråret og vinteren.

  Flot indretningsdetalje

  En plaid er en virkelig god indretningsdetalje som nemt kan højne det æstetiske udtryk i et rum. Vælg mellem forskellige farver, mønstre og materialer for at finde den rette stil til dig og din indretning.

  Skulle du få lyst til at friske hjemmet op uden at det skal koste så meget, eller hvis du behøver et nyt tæppe efter at du har renoveret derhjemme, så er det let at finde rette variant i vores udbud. Vi har plaider, der passer til enhver smag og stil.

  Vi har sørget for at vi har en plaid til ethvert tilfælde – visse af vores plaider passer f.eks. bedst i sofaen, mens andre passer bedre i udestuen. Andre passer til at have på sengen over dynen, og så har vi plaider som passer godt i børneværelset.

  Gå efter høj kvalitet

  De plaider du finder hos os, er alle af høj kvalitet. Vi har et flertal af forskellige varianter i forskellige materialer. Det vigtige, når du køber plaider, er at gå efter kvalitet i stedet for kvantitet. Du kan være sikker på kvaliteten, når du vælger en af vores tæpper i uld, bomuld, eller en plaid i andet materiale.

  Så længe man går efter at købe en plaid som garanteret vil holde sig fin selv efter vask og daglig anvendelse, så er det værd at lægge lidt flere penge på den. Det gælder naturligvis også for andre ting du bruger i din indretning derhjemme, som f.eks. pudebetræk, rammer eller lignende.

  Med vores plaider får du meget for pengene, da vi har udvalgt varianter som både er billige og samtidig er af fin kvalitet. Vi synes ikke at man skal være nødt til at vælge enten det ene eller det andet, så vi tilbyder et sortiment som opfylder kravene der stilles til hvad der angår både pris og kvalitet.

  At vaske plaider

  Når det kommer til at vaske plaider, så er det materialet som afgør hvordan du skal vaske dem. Det bedste er at altid holde sig til at vaske plaider ved 30 grader, men hvis den er i et materiale som tillader vask ved højere temperaturer, kan du naturligvis vaske den ved højere temperaturer. Jo lavere temperatur du vasker ved, desto bedre holder plaiden.

  Vores generelle tip er at vaske din plaid så sjældent som muligt, da det gør at den holder sig fin i længere tid. I stedet for at vaske din plaid i vaskemaskinen kan du ryste den og lufte den udenfor. Dette kan du gøre også selvom du bor i lejlighed, f.eks. hvis du har balkon.

  Vågede farver og mønstre

  Med plaider og andre mindre indretningsdetaljer kan man være mere våget med både farver og mønstre. Hvis du almindeligvis går efter en stilren indretning med lyse farver, kan det være sjovt at vælge en plaid som stikker lidt ud blandt resten af indretningen.

  Vores plaider fås i flere forskellige fine farver og det farvekick de giver gør, at atmosfæren bliver betydeligt friskere i det rum plaiden placeres i. Det er altid godt med indretningsdetaljer som plaider, hvor man opnår både æstetik og funktion i ét.

  En plaid kan nemt blive din måde at få et personligt touch ind i indretningen uden at det tager for meget over.

  Hvilket materiale skal jeg vælge?

  Det er meget individuelt hvilket materiale man foretrækker når det kommer til plaider. Visse er mere følsomme end andre, og det påvirker valget af materialer. Visse kan benytte uldplaider uden problemer, mens andre synes at de er ubekvemme.

  En uldplaid er dog altid et godt valg for det æstetiske i rummet. De ser ofte mere luksuriøse ud end tæpper i bomuld og andre materialer. Har du følsom hud og vil have en plaid i bomuld, kan du bare vælge en af vores bomuldsplaider.

  Stor eller lille plaid?

  De fleste synes at det er mest hyggeligt med et stort tæppe, men det er flot at variere lidt mellem forskellige størrelser. Man kan anvende store tæpper, hvis man vil varme sig, mens de mindre tæpper kan fungere som et farveindslag på sofaen, i sengen eller et andet sted, hvor man vælger at placere sin plaid. Glem ikke at supplere med vores fine pudebetræk som fås i mange flotte farver-