Pudebetræk

Med et stilrent betræk til puder kan du enkelt og hurtigt opfriske hjemmet. Forskellige materialer, mønstre og strukturer giver både ensfarvede og flerfarvede pudebetræk et livligt udseende. Kombiner dine pudebetræk i forskellige farver der harmonerer sammen, eller vælg pudebetræk i samme farvetone og skab dynamik ved hjælp af forskellige strukturer. Gå på opdagelse i vores herlige sortiment af flotte og stilsikre pudebetræk!

Farve
Materiale
Størrelse
Farvenuance
Længde
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Farve
  • Materiale
  • Størrelse
  • Farvenuance
  • Længde
  • Pris
  Visning 1 - 100 af 125 produkter
  Visning 1 - 100 af 125 produkter

  Pudebetræk

  Pudebetræk er en virkelig god måde at opfriske indretningen på. Men man kan variere som man vil, og desuden er det en indretningsdetalje som er billig. Vi har gået efter et moderne nordisk design, hvor der er et godt udbud både hvad der gælder struktur, farve og mønster.

  Det bedste ved pudebetræk i indretningen er, at man kan skifte dem alt efter sæson uden at det skal koste en bondegård. Mange vælger tykkere og mere kraftige pudebetræk under de kolde måneder, mens de tyndere varianter ofte vælges under forår og sommer.

  Vi har pudebetræk for enhver smag. Fos os er det vigtigt at kunne tilbyde et bredt sortiment, hvor alle kan finde et pudebetræk, som passer til ens egen indretningsstil. Vælg et stilrent i offwhite, et i blomstret mønster eller måske et som har en flot struktur. Måske vil du blande flere forskellige? Det er helt op til dig!

  Mix og match

  Der fås mange forskellige indretningsdetaljer som ikke koster så meget, men som alligevel gør en stor forskel i rummet de placeres i. Pudebetrækket er et eksempel på en af disse ting, og det er meget sjovt at forny hjemmet på denne måde.

  Du kan enten udvide med nye pudebetræk, eller så kan du helt udskifte de pudebetræk du bruger i øjeblikket. Det bliver et flot resultat uanset hvordan du gør. Jo flere pudebetræk du skifter ud, desto mere spændende bliver resultatet!

  Præcis som med en billedvæg, er det flot at mixe og matche pudebetræk. Hvis du gerne vil have at de skal matche hinanden, er det bare at købe pudebetræk i forskellige mønstre og farver, som ser flotte ud sammen.

  Vil du hellere mixe lidt af hvert for et mere dynamisk resultat, kan du tænke lidt udenfor boksen og blande pudebetræk som ikke helt matcher hinanden.

  Pift hjemmet op billigt og hurtigt

  Alle som kan lide boligindretning synes at det er sjovt ofte at bytte ting og sager ud derhjemme. Afhængigt af hvor store forandringer man laver, koster det mere eller mindre. Det er ikke altid at man har lyst til at lægge særligt store summer på forandringer i hjemmet, og da er pudebetræk og andre mindre ting perfekte at gå efter.

  Ved at udskifte pudebetræk bliver hjemmet piftet op hurtigt og billigt. Hvis du satser på en helt ny stil med andre farver og mønstre end før, bliver resultatet tydeligt.

  I stedet for at købe en ny sofa eller en ny seng, kan du købe nye pudebetræk. På denne måde bliver sofaen eller sengen som ny uden at det behøver at koste meget.

  Hyggeligt i sofaen og i sengen

  Pyntepuder er hyggelige både på sofaen og sengen. Hvis man har behov for nye pudebetræk i flere af rummene hjemme, bliver det ekstra fantastisk fordi man får meget nyt og friskt for billige penge.

  Hvis man kun udskifter pudebetræk i f.eks. sofaen eller i sengen, bliver resultatet mindre fremtrædende. Skal man alligevel udskifte pudebetrækkene i et rum kan man ligeså godt udskifte dem i alle rum, da det giver hjemmet et pift.

  God materialevalg

  Vi går op i, at de pudebetræk vi sælger, er af gode materialer. Det skal jo være bekvemt at anvende puderne når pudebetrækkene er på, og det bliver det når man satser på gode materialer.Hvis man vil, kan man kan sagtens supplere med mindre behagelige pudebetræk som i stedet er superflotte. Da kan man placere de mest behagelige pudebetræk nærmest kroppen, mens de mindre behagelige kan fungere som rygstøtte.

  Forskellige former

  At vælge puder og pudebetræk i forskellige former er smart, da det gør, at det ser lidt mere levende ud. Hvis man kun har ens pyntepuder, kan de let forsvinde i mængden, men med mange forskellige står hver pude og pudebetræk ud blandt de andre.

  Vores tip er at købe et par forskellige pudebetræk her hos os. Enten kan du købe dem i farver som du allerede har hjemme, eller også kan du våge dig udenfor din normale komfortzone. Kunne det være at teste noget mere farverigt, eller hvad med noget mere afdæmpet end det plejer? Det er helt op til dig!

  Kvalitet fremfor kvantitet

  Selvom vi synes at det er flottere med mange puder fremfor bare nogle få, så synes vi at det er vigtigt at man går efter kvalitet fremfor kvantitet.

  Her hos os finder du kun pudebetræk i høj kvalitet. Hvilke du end vælger, så får du pudebetræk som holder sig godt i vask, som er bløde, skønne og som ikke slides så hurtigt.

  Hvis du gerne efterligne den der luksuriøse hotelfølelse, vil du kunne lide vores udbud. Vores pudebetræk bidrager til indretningen når det gælder æstetik, farve og form. Glem ikke at supplere med vores fine matchende plaider som fås i mange flotte farver-