Dekorationspuder

Intet er vel så hyggeligt som at puffe puderne op i sofaen og sætte sig til rette med en god film? Puderne gør virkelig underværker i hjemmet – de giver både hygge og gør det mere hjemligt. Hos os på BGA.DK finder du et stort sortiment af trendy pyntepuder i masser af stile, størrelser og farver. Hos os findes der pyntepuder til alle hjem – uanset indretningsstil!

Farve
Form
Materiale
Størrelse
Farvenuance
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  Visning 0 produkter

  Vi beklager

  Fandt ingen produkter

  FINE PYNTEPUDER TIL DIT HJEM

  At kunne indrette hjemmet med flotte pyntepuder er en luksuriøs følelse. Når alle tingene i hjemmet er på plads, sengen er redt, og tæppet er flot foldet sammen på sofaen, er det en særlig luksus at kunne tage sine pyntepuder frem og placere dem pænt rundt omkring i dit hjem.

  I vores sortiment af pyntepuder finder du forskellige puder med fyld, så du ikke behøver at tilkøbe en inderpude. Når du får din pyntepude hjem, er den simpelthen klar til at få sin plads i dit hjem. Pyntepuder fås i forskellige farver, former og materialer, så du nemt kan finde en, der passer ind i dit hjem.

  Med en pyntepude kan du forandre et helt rum. Selvom det ikke er en detalje, der fylder så meget, så gør en pyntepude meget for helheden. Du vælger måske en mønstret pyntepude, og så bliver den straks et blikfang i hjemmet, eller en mere stilren pyntepude, der giver en ekstra god komfort i sofaen. En beige pyntepude kan fint matches med en pyntepude i en kraftigere farve til dig, der vil have det bedste fra begge stilarter! Det er sjovt at lege med pyntepuder, da det er svært at få for mange. Eftersom de er så nemme at flytte rundt på og variere imellem, kan man sagtens skifte mellem de forskellige pyntepuder. Pyntepuder fås ofte i forskellige materialer, som du kan vælge imellem. Alt efter hvilken følelse du ønsker derhjemme, kan du vælge at investere i et bestemt materiale eller vælge at matche mellem flere forskellige.

  PYNTEPUDER I BOMULD

  Pyntepuder i bomuld er ofte et populært valg. Pyntepuder i bomuld kan afvige meget i udseende, alt efter hvordan pudebetræk er designet. Pyntepuder i bomuld kan være mønstrede i forskellige farver, have tuftede reliefmønstre, være lavet af et bomuldsmateriale, der er lidt mere rustikt, eller af et materiale, der er blødere. De kan helt enkelt være meget forskellige, hvilket gør indretningen ekstra spændende. Bomuld er et godt og slidstærkt materiale, og der findes pyntepuder i bomuld til enhver stil og smag. Med bomuldsmateriale kan du også få en fløjlsagtig kvalitet frem på puden.

  PYNTEPUDER I POLYESTER

  Polyester er et meget anvendt materiale til pyntepuder. Det er et slidstærkt materiale og kan ofte vaskes mange gange, uden at miste sin facon eller farve, hvilket er ret smart, når det kommer til puder. Præcis som med bomuld kan polyester bruges til mange forskellige kvaliteter. Et populært valg er normalt polyesterfløjl, som er et både blødt og elegant materiale. Fyldet i pyntepuder er ofte fremstillet af polyester. For et klimasmart valg kan du vælge en pyntepude af genbrugspolyester.

  PYNTEPUDER I HØR

  Hør er et materiale, der er meget populært. Hør har et afslappet look, og ofte er hørmaterialer holdt i naturlige toner, hvilket bidrager til en afslappet og rustik stemning. Hvis du vil have en pyntepude, der er stilren, men hvor der sker noget mere end med en almindelig ensfarvet pude, bør du vælge en i et hørmateriale. Hør er også et slidstærkt og holdbart valg, hvilket altid er smart!

  BLANDING AF FORSKELLIGE MATERIALER

  Der findes selvfølgelig mange forskellige materialer, og flere end de ovenfornævnte. Forskellige materialer kan give forskellige looks, hvilket er sjovt. Noget andet almindeligt er, at en pude er fremstillet af en blanding af flere forskellige materialer. Det er godt, for så får du de bedste egenskaber fra hvert materiale i én og samme pyntepude.

  PYNTEPUDER GIVER EN GOD KOMFORT

  Som navnet antyder, er en pyntepude beregnet til at være til pynt, men derfor behøver den ikke at være ubehagelig eller upraktisk. Når det kommer til pyntepuder er det vigtigt, at de bidrager med et æstetisk præg i hjemmet, alt efter hvilken stil du er tiltrukket af. Det kan være en pyntepude, der er mere elegant, i fløjl, eller en pyntepude i rustikt hør, der giver en jordnær følelse. Der findes mange forskellige puder, du kan vælge imellem. Det er også vigtigt, at de bidrager med en god komfort. En pyntepude skal være lige så behagelig at læne sig mod, som den er pæn at se på! Når du vælger en pyntepude, kan du altid tjekke, hvilket materiale puden er fyldt med, for at få en idé om, hvor fast den er. Forskelligt fyld i pyntepuder giver forskellige fastheder og dermed også en forskelligartet støtte. Vælg det fyld, der giver dig den støtte, du har behov for. Polyesterfyld er et eksempel på fyld, der er blødt, mens fjer er en type fyld, der giver en god støtte og føles luftigt.

  Pyntepuder er nødvendige i ethvert hjem, og de passer ind i mange rum. Sofaen er ofte et oplagt sted til pyntepuderne, hvilket ikke er så mærkeligt endda, da puder er prikken over i'et og fremhæver sofaens design. Selv på den redte seng gør pyntepuder sig rigtig godt. Men en pyntepude er et must på så mange flere måder. I læsestolen, på en hyggelig chaiselong, på siddeområdet i gangen, i havemøblerne og måske for at gøre køkkenstolene mere behagelige? Pyntepuder sætter stilen, dér hvor de bliver placeret, og de udgør en meget flot detalje i indretningen. Selv på børneværelset er pyntepuderne vigtige. For det større barn kan det være sjovt at vælge pyntepuder i forskellige farver til at pynte sengen med. En pyntepude er populær hos både børn og voksne.

  MATCH FORSKELLIGE PYNTEPUDER

  Pyntepuder med forskellige farver og former kan matches. Du kan forstærke dit hjems stil eller ændre det helt og holdent ved at udskifte dine pyntepuder. Det er sjovt, at noget, der er så nemt at tilføre hjemmet, kan give så stærkt et udtryk, alt efter hvilken pyntepude du vælger. Det er en prisvenlig og sofistikeret løsning, hvis dit hjem skal se velindrettet ud. Med pyntepuder er det muligt at matche mange forskellige former og størrelser. En stor pyntepude ser rigtig flot ud sammen med en rund pyntepude, eller én i en lidt mindre størrelse. En almindelig størrelse på en pyntepude er ofte 45x45 cm eller 50x50 cm. Disse standardstørrelser er klassiske pyntepuder, der passer ind overalt, men de er ekstra sjove at matche med pyntepuder i mere unikke former. Det er sjovt at lege med pyntepuder, da det er svært at få for mange. Eftersom de er så nemme at flytte rundt på og variere imellem, kan man sagtens skifte mellem de forskellige pyntepuder.