Cylinderpuder

Cylinderpuden, også kaldet ”pølsepuden”, er en aflang pude med tidløst design som er lige så dekorativ i sofaen som i den nyredte seng. Vores cylinderformede puder fås i mange flotte farver. Cylinderpuden, som er formet som et rør, kan anvendes som pynt, og den er også meget blød og dejlig at hvile hovedet på. Vi byder dig velkommen til vores verden af trendy pølsepuder i skandinavisk design – BGA.DK!

Farve
Form
Materiale
Størrelse
Farvenuance
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Farve
  • Form
  • Materiale
  • Størrelse
  • Farvenuance
  • Pris
  Visning 2 produkter
  Visning 2 produkter

  CYLINDERPUDE - DEN ALSIDIGE PUDE

  Har du en lidt for dyb sofa derhjemme, som er meget æstetisk, men som gør, at du nogle gange får ondt i ryggen? Har du prøvet at gøre det mere behageligt med firkantede puder, men ikke følt, at der er nogen forskel? Så kan en cylinderpude være det, du mangler. En cylinderformet pude kan placeres foran sofaryggen for at give ekstra støtte til din ryg og er meget behagelig at læne sig op ad. En cylinderpude kan også bruges i sengen under knæene og til at give ekstra støtte til lænden, når du ligger ned. Den er perfekt, når du vil læse en spændende bog i sengen, eller ved lektielæsning med dit barn. En aflang rund pude er selvfølgelig også rar at hvile hovedet imod, når du vil have en stille, afslappende stund. Og så passer en cylinderformet pude altså også rigtig fint ind i hjemmet som kontrast til de andre puder.

  HVAD ER EN CYLINDERPUDE?

  Hvis du aldrig har hørt om en cylinderpude, eller en pølsepude, som den også kaldes, undrer du dig måske over, hvad det er. En cylinderpude er en aflang pude i cylinderform, der ofte er fremstillet af bomuld eller polyester. Cylinderpuder er ofte fyldt med en form for skum, der enten er fast eller blødt. Er du på udkig efter en fast cylinderpude, er en pude med polyesterfyld som regel et godt valg.

  CYLINDERPUDER KAN ANVENDES SOM FORSTÆRKNING

  Cylinderpuder er meget alsidige puder. Nogle gange kaldes en cylinderpude også for en forstærkningspude, fordi puden giver så god støtte. Cylinderformen er behagelig og giver støtte til de forskellige dele af kroppen. For eksempel under dine ben, ved nakken eller ryggen. En cylinderpude er perfekt til lænden og gør, at du ikke behøver at belaste lænden for meget, og så er den perfekt som rygpude. Der er noget med den fleksible form, der gør, at cylinderpuden passer til så meget. Mange kan også lide at sove med den cylinderformede pude under knæene om natten.

  Ved mange lejligheder kan en cylinderpude være rar at have lige ved hånden og er perfekt, når du har ondt i kroppen. For gravide kan en cylinderpude gøre det nemmere og mere behageligt, hvis du vil slappe lidt af i sengen eller i sofaen. Selv for dig, der ammer, kan en cylinderpude være rigtig behagelig og give en god støtte. Elsker du yoga, kan en cylinderpude komme dig til undsætning, når der skal strækkes ud - eller som en støtte i bestemte stillinger.

  Hvis du er kreativ, er en cylinderpude også et must. Den er en fin støtte, når du hækler og strikker meget, da overkroppen kan blive øm over tid. Så kan du placere puden, hvor den giver den bedste støtte til kroppen. Ja, som du måske har forstået, er cylinderpuden i bund og grund et must i hjemmet, fordi den er så anvendelig!

  Som tidligere nævnt er en cylinderpude ekstra behagelig i en dyb sofa, men selv i hårde sofaer er cylinderpuden virkelig en redning. Eller i en sofa med et lavt ryglæn. I hårde sofaer giver cylinderpuder en ekstra blød komfort, der kan kombineres med andre tekstiler, f.eks. bag ryggen eller ved armlænet. At placere en cylinderpude ved armlænet er perfekt, hvis du har meget smalle armlæn, der ikke er så behagelige. Så kan du i stedet lade din arm hvile på en behagelig pølsepude. I en sofa med et lavt ryglæn mod væggen kan du placere cylinderpuder over sofakanten. Det er rigtig rart at kunne læne sig tilbage mod en fast, men blød cylinderpude. Cylinderpuden er også behagelig i lænestolen. Men cylinderpuden behøver ikke kun at blive anvendt som støtte til kroppen eller som et supplement til noget, der mangler i din sofa. Den er også virkelig lækker og behagelig at hvile hovedet mod, når du har lyst.

  EN RIGTIG FIN DETALJE

  En pølsepude er ikke kun til beregnet til funktionelle formål. Hvis du vil have en cylinderpude, fordi du godt kan lide formen, er det selvfølgelig en ting, du skal integrere i dit hjem. En pølsepude med sin cylinderform adskiller sig fra de traditionelle pyntepuder og skaber en fin kontrast. Både i sofaen og på sengen er det hyggeligt at pynte med en cylinderpude. Det er næsten det, der er det sjoveste ved boligindretning – når de større møbler udvælges, og det er dekorationerne, der får lov til at bestemme. At vælge cylinderpuder og placere dem med omhu og vælge, hvilke nuancer du vil satse på, og hvilke der passer sammen i sofaen. En sofa eller seng fyldt med fine pyntepuder i forskellige former, såsom runde puder og cylinderformede puder, bliver et blikfang i hjemmet og får det til at se meget mere indbydende ud.

  Pynt i hjemmet er virkelig det, der gør, at du kan sætte dit personlige præg på din indretning. Med cylinderpuder kan du nemt bringe forskellige farver og mønstre ind i dit interiør. At indrette forskellige overflader og møbler med cylinderpuder vil forstærke hele hjemmets udtryk og gøre det mere personligt og fint. En cylinderpude er et must i hjemmet og er skabt til at være blød, men holdbar og til at holde formen over tid.