Runde puder

Indret stilfuldt og enkelt med vores flotte runde puder i forskellige farver og former. Vi på BGA synes, at det er rigtig hyggeligt og dejligt at pynte en opredt seng eller en bar sofa med en rund pude. Her fås et stort sortiment af runde puder, så du kan finde den runde pude, der passer i netop dit hjem! Gå på opdagelse i vores verden af flotte runde puder!

Farve
Form
Materiale
Størrelse
Farvenuance
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  Visning 0 produkter

  Vi beklager

  Fandt ingen produkter

  RUNDE PUDER

  Der er noget særligt ved runde puder. Det er en type pude, der udstråler noget helt særligt. En rund pude understreger den elegante og hyggelige atmosfære i hjemmet, og gør det ekstra hjemligt.

  En rund pyntepude passer perfekt både på sofaen, i lænestolen og på sengen og tilføjer altid noget særligt og flot til det sted, hvor den bliver placeret. En rund pude har oft et meget elegant design og gør straks omgivelserne, hvor den er placeret, ekstra flotte.

  Noget, der altid er positivt ved puder, er, at de udover at forstærke æstetikken også bidrager til en bedre komfort i hjemmet. Det er altid mere behageligt at læne sig mod bløde puder! Runde puder i fløjl vil virkelig skabe en wow-effekt i dit hjem og samtidig være bløde og behagelige at hvile sig mod.

  SKAB EN FØLELSE AF LUKSUS OG ELEGANCE MED RUNDE PUDER

  Runde puder tiltrækker sig nemt opmærksomhed, og i vores sortiment finder du mange forskellige runde puder i eksklusivt fløjl, der med sit luksuriøse og elegante design øjeblikkeligt bliver et blikfang i hjemmet. De er perfekte at matche med andre fine tekstiler i fløjl, så der skabes en rød tråd i hjemmet. De tilføjer virkelig en følelse af luksus, der hvor de bliver placeret.

  At skabe en atmosfære af luksus og elegance kan få hele oplevelsen af ?at indrette dit hjem til at føles meget sjovere. Det bedste er selvfølgelig altid det færdige resultat, og med et par runde puder kan du være sikker på at få et fantastisk resultat. Noget, der er ekstra sjovt med runde fløjlspuder, er, at blande forskellige designs og farver for at få et personligt mix blandt de runde puder. En rund fløjlspude er virkelig noget særligt, og de forskellige valgmuligheder kan føles særligt interessante. Måske er det en rund, lyserød fløjlspude, der passer bedst hjemme hos dig eller måske en rød?

  INDRET MED RUNDE PUDER EFTER ÅRSTIDEN

  Vælger du at indrette med et par runde puder, kan du nemt ændre dit hjems udseende, og ved at skifte mellem dem er det meget nemt at tilpasse din indretning til trends og forskellige årstider. Hvis du er en person, der godt kan lide at innovere, behøver det ikke at betyde, at du skal ændre alt og have dyre omkostninger, det kan være nok at variere med forskellige tekstiler alt efter årstiden for at få den eftertragtede følelse af, at der sker noget nyt.

  Runde pudebetræk er nemmere at udskifte og variere efter årstiden, hvis du gerne vil skifte mellem forskellige pudebetræk. Hvis du er typen, der nemt bliver træt af farver, er pudebetræk og inderpuder måske det bedste alternativ, da det er så nemt at købe et par forskellige runde pudebetræk og skifte mellem dem i ny og næ. Til alle vores runde pudebetræk finder du selvfølgelig passende inderpuder i sortimentet. En rund pyntepude er allerede fyldt og har ikke altid en lynlås, så man kan skifte betræk. Men det er smart at købe en rund pude, der er klar til at indtage sin plads i hjemmet og nemt kan flyttes rundt mellem forskellige rum, hvis du vil variere lidt.

  VARIATIONSMULIGHEDER MED RUNDE PUDER

  Forskellige puder er altid meget fine at matche. Runde puder og runde pudebetræk er meget flotte at matche med puder i andre former for at skabe en sjov, men stadig stilfuld kontrast. Det er rigtig flot at vælge firkantede og rektangulære puder til sofaen og afslutte med en rund pude foran, som bliver puden i fokus. Hvis du gerne vil undgå forskellige modeller og bare ønsker at holde dig til runde puder, men alligevel gerne vil have, at der skal ske noget nyt, kan du blande forskellige farver og materialer på dine runde puder. Så vil din indretning stadig virke dynamisk i sit udtryk. Runde puder er en perfekt måde at bringe mere farve ind i dit hjem på, og at indrette med farverige detaljer giver lynhurtigt hjemmet en skøn atmosfære. Runde puder fås i mange forskellige farvenuancer.

  Er du mere tiltrukket af et ensartet og stilrent interiør, kan du selvfølgelig også indrette med runde puder. Der findes mange runde puder med mere simple udtryk, som passer perfekt ind i det moderne, stilrene hjem. Forskellige typer tekstiler får hjemmet, uanset farvevalg, til at føles mere hyggeligt og behageligt. Og netop dette er så lækkert ved runde puder. De er nemme at få plads til, og det er nemt at finde noget, der passer til din personlige indretningsstil. Uanset om du vil tage et dristigt valg og vælge en rund pude i en unik farve, eller om du vil træffe et sikkert valg i en stilren farve, som, du ved, passer til alt i dit hjem, findes der en rund pude til lige netop dig!

  EN RUND PUDE TIL ALLE

  Runde puder understreger en elegant og hyggelig atmosfære i hjemmet. Prøv at matche dine runde puder med andre tekstiler til hjemmet, så du opnår en ekstra hyggelige følelse. Runde puder er et fint supplement til andre tekstiler og er noget, der fuldender indretningen. I vores fine og nøje udvalgte sortiment af runde puder finder du f.eks. elegante pyntepuder i eksklusivt polyesterfløjl, trendy runde puder samt flotte runde pudebetræk med gammeldags charme. Vi lover, at der helt sikkert er noget for enhver smag!