Boldpuder

Forgyld tilværelsen ved at pynte dit hjem med en boldformet pude! Vores boldpuder er designet til at skabe ekstra hygge, men boldpuden er også meget dekorativ og kan placeres i f.eks. sofaen eller sengen. Vores boldpuder er beklædte med eksklusivt boucléstof i forskellige naturnære farver som minder om fåreuld – sådan som en boldpude skal være! Indret stilrent og trendy med en boldformet pude, eller hvorfor ikke benytte flere boldpuder fra BGA.DK?

Farve
Form
Materiale
Størrelse
Farvenuance
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Farve
  • Form
  • Materiale
  • Størrelse
  • Farvenuance
  • Pris
  Visning 1 produkter
  Visning 1 produkter

  FINE BOLDPUDER TIL DIT HJEM

  Boldpuder er alsidige puder, som du kan bruge mange forskellige steder i hjemmet. Boldformede puder er perfekte mange steder i hjemmet og kan både fungere som en boldformet gulvpuf eller en rund pude på sofaen som en blød støtte. Det boldformede design gør puden både behagelig at sidde på og at læne sig op ad, når du vil have en rolig stund.

  En boldformet pude er meget dekorativ og er rigtig flot i hjemmets indretning. Det er en anderledes, men meget stilren detalje, der skiller sig lidt ud i hjemmet. Der findes ikke mange andre indretningsdetaljer, der er helt runde, hvilket gør boldpuden unikt i sit design og skaber en flot kontrast til andet interiør.

  MANGE FORSKELLIGE PYNTEPUDER

  Puder er en rigtig god måde at ændre hele stemningen i din indretning på, og kombinationen af mange puder skaber et hyggeligt hjem. Der findes rigtig mange forskellige modeller inden for puder, og dette giver mulighed for at variere mellem forskellige modeller i dit hjem. Det betyder, at der findes former og designs for enhver smag. Forskellige skulpturelle puder, såsom boldpuder, er ekstra sjove at bryde med mod det traditionelle kvadratiske pudebetræk og gør din indretning mere spændende. Ved at matche forskellige former får du et hjem med en trendy atmosfære og et mere legende udtryk. Runde boldpuder passer fint på sofaen, i lænestolen og i den redte seng. Boldpuder har en minimalistisk følelse og bliver en detalje i hjemmet, der fremhæver din indretning. De fleste tror ikke, at der findes boldformede puder, der er helt runde, så det bliver virkelig et blikfang i hjemmet. En boldpude bliver en statement-pude i dit hjem, der skiller sig mere ud end andre puder.

  BOLDPUDER ER PERFEKTE SOM SIDDEPUDER

  En boldpude passer også perfekt som en boldformet puf. De passer perfekt på gulvet som ekstra siddepladser. Formen gør boldpuden nem at placere og fyldet giver en god og behagelig støtte. Det er altid en god idé at vælge behagelige siddepuder for øget komfort. Nogle gange sker det, at man har en større gruppe gæster på besøg, og så er der ikke altid plads i sofaen. Her er det praktisk med behagelige siddepuder på gulvet, som er nemme og smarte at fordele rundt omkring sofabordet, så alle kan være med og omgås på en behagelig måde. At invitere gæster og lade dem sidde ubehageligt er ikke særligt smart. Vælg et par boldpuder i farver, der matcher den øvrige indretning i dit hjem, og så er du altid sikret ekstra siddepladser med god komfort.

  MILJØVENLIGE BOLDPUDER

  Det er vigtigt at træffe klimasmarte valg, når du skal vælge indretningen til dit hjem. I vores sortiment finder du boldpuder, der er mærket med OEKO-TEX®-certificeringen. Certificeringen garanterer, at boldpuden er testet og fri for stoffer, der kan være skadelige for sundhed eller miljø. Det er helt enkelt et bedre valg! Der findes også boldpuder med vegansk imiteret pels, så du, der ikke ønsker at bruge animalske materialer, kan finde luftige boldpuder, der føles som det helt rigtige valg.

  MATCH BOLDPUDER OG ANDRE TEKSTILER

  At tilføje mange tekstiler i et hjem skaber dybde og gør dit hjem super flot. I vores sortiment finder du boldpuder i samme nuancer som mange andre tekstiler, så du nemt kan matche dine boldpuder med plaider, vægtæpper og andre puder i nuancer i samme toner. Det giver følelsen af et velindrettet hjem.

  BOLDPUDER I ELEGANT BOUCLÉSTOF

  Vi tilbyder fine boldpuder, der er designet i et blødt boucléstof. I boucléstoffer danner garnet små løkker, der giver en blød, klumpet tekstur. Det bløde, flossede stof giver boldpuden en hyggelig struktur, der samtidig føles elegant, men naturlig. Puder i boucléstof passer ind i ethvert hjem og til alle indretningsstile, da det er et stof med et diskret mønster. Det passer til mange andre materialer og strukturer, hvilket gør boldpuden til en nem pude at placere i hjemmet.

  BOLDPUDER PASSER IND MANGE STEDER

  At boldpuden passer så godt som både siddepude og som pynt gør, at den har mange anvendelsesmuligheder. Boldpuden kan bruges til at dekorere sengen, sofaen og lænestolen. Samtidig er den boldformede pude perfekt som fodskammel ved sofaen eller som puf på gulvet. Det er rigtig rart at kunne sidde i sofaen og strække fødderne og kunne lægge dem på noget. Boldpuden kan bruges til meget, og det er kun din egen fantasi, der sætter grænser. Boldpuden kan placeres alene på sofaen for et meget minimalistisk og trendy udtryk, eller du kan placere den forrest foran mange andre pyntepuder for et hyggeligere indtryk. At bruge boldpuden som gulvpude giver ikke kun ekstra siddeplads, det er også en flot dekoration på gulvet. Det er sjovt at kunne placere tekstiler andre steder, end hvad man umiddelbart kan forestille sig.