Vægtæpper

Indret dit hjem med flotte vægtæpper! Vægtæpper er en slags vægkunst som ofte er broderet eller vævet. Vægpynt i tekstil bidrager med en mere hjemlig følelse og skaber en harmonisk atmosfære. Hos os kan du vælge mellem vægtæpper i forskellige farvenuancer og stile. Uanset som du bedst kan lide den bohemiske eller den moderne indretningsstil, så vil et vægtæppe udgøre en fin og iøjefaldende detalje i dit hjem.

Farve
Materiale
Størrelse
Farvenuance
Længde
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Farve
  • Materiale
  • Størrelse
  • Farvenuance
  • Længde
  • Pris
  Visning 5 produkter
  Visning 5 produkter

  VÆGTÆPPER - FIN OG KVALITATIV VÆGKUNST I STOF

  Tag et fornuftigt valg - hæng et vægtæppe op i dit hjem! At hænge et vægtæppe op vil gøre dit hjem mere varmt og hyggeligt. Måske har du aldrig hørt om et vægtæppe og spekulerer på, hvad det egentlig er? Det er en slags billede, der er lavet af stof, ofte bomuld, og mønsteret er vævet eller broderet. Normalt er hele billedet i stof. Et kunstværk i stof er et trendy valg, og det vil helt sikkert blive en iøjnefaldende detalje i dit hjem.

  Et stofbillede bidrager med en helt ny karakter til væggen, og vægtæpper er gerne lidt større i størrelsen. Hvis du har en tom vægflade i hjemmet, som du ikke ved, hvad du skal gøre med, er det perfekt at vælge et flot vægtæppe! Det optager en del af væggen, hvilket gør det til en fin detalje, som ikke går ubemærket hen.

  STOFBILLEDE - EN KONTRAST TIL DET KLASSISKE MALERI

  Et vægtæppe i tekstil er et alternativ til det klassiske maleri og skaber en blød kontrast til en billedrammens kantede profil. Går du efter at få mere varme ind i dit hjem, så kan et vægtæppe være et godt alternativ. Men det ene behøver ikke at udelukke det andet – det vil faktisk være rigtig flot at matche disse sammen. Eftersom der skabes en blød kontrast, kan du ved at matche disse to skabe en mere dynamisk effekt blandt dine vægdekorationer. Hvorfor ikke hænge et vægtæppe blandt dine malerier i en flot billedvæg? Det vil gøre din billedvæg mere levende og unik.

  HVOR SKAL DU HÆNGE DINE VÆGTÆPPER?

  Vægkunst i tekstiler er nemme at placere i hjemmet, hvilket gør det ekstra sjovt. Et vægtæppe ser flot ud mange forskellige steder i hjemmet og giver din væg et nyt varmt udtryk, uanset hvor det er placeret, og dét at motivet er i stof gør, at det fremhæves på en endnu mere kvalitativ måde.

  Det er smart at placere vægtæpper i de rum, hvor du ønsker en rolig og hyggelig følelse, da det er den effekt, de bidrager med. De passer særligt godt ind i de rum, hvor vi gerne vil kunne føle os afslappede, f.eks. i soveværelset og i stuen. For mange er stuen et rum, vi gerne vil kunne slappe af i. Her kan du gå ind efter arbejde for at hvile dig og se TV-serier om aftenen, så det er vigtigt med en indbydende og varm atmosfære. I soveværelset starter og slutter dagen, så det er mindst lige så vigtigt, at du trives i soveværelsesmiljøet. At indrette disse rum med vægkunst i tekstil er derfor et klogt valg, da det forstærker den hyggelige stemning!

  Det er også skønt, at vægtæpper er så nemme at hænge op. Til de forskellige vægtæpper medfølger der ophæng, undertiden i form af en snor eller en underkant til et fleksibelt ophæng. Det gør det både nemt og hurtigt at hænge dem op på væggen, og du kan nemt flytte dit vægtæppe mellem forskellige rum, hvis du føler du vil forny et sted eller ændre lidt i dit hjem.

  VÆLG MELLEM VÆGTÆPPER I FORSKELLIGE MØNSTRE OG FARVER

  At hænge et vægtæppe op er et smagfuldt valg, og der er masser af valgmuligheder. Vi lover, at der er noget til alle, uanset stil. Måske vil du have et vægtæppe med et botanisk motiv? Eller et vægtæppe i beige og brune toner? At vælge et vægtæppe i jordfarver med et diskret mønster vil udgøre en flot og varm detalje i dit hjem, som smelter naturligt sammen med resten af indretningen. Vælger du i stedet et vægtæppe med naturmotiver, får du en detalje, der skaber en naturnær følelse i dit hjem; det er en stemning, som mange bevidst går efter i deres hjem, fordi naturen får os til at føle os afslappede og giver os gode muligheder for at restituere. Der findes også mange vægtæpper i en beige eller brun nuance med diskrete mønstre, hvilket også bidrager til en hyggelig atmosfære. Du kan også vælge mellem vægtæpper med tuftet mønster, der gør vægkunsten lidt mere levende. Der findes et væld af forskellige modeller, hvilket er perfekt, da du kan vælge det vægtæppe, der passer bedst ind i dit hjem. Resultatet bliver en flot vægdekoration i stof. Er du mere tiltrukket af en minimalistisk indretningsstil, kan du vælge et stofbillede med et mere diskret mønster i afdæmpede farver for stadig at få den hyggelige følelse, og er du vild med farver og kontraster, kan du vælge et vægtæppe i farve med et mønster, hvor det sker lidt mere. Nogle vægtæpper har også dekorative frynser som en fin detalje!

  Tag et kig på vores udvalg af fine vægtæpper ovenfor, og vælg mellem vægkunst i stof, så du får en smagfuld dekoration til din væg!