Stolehynder & Siddepuder

En stolehynde eller siddepude er både praktisk og dekorativ på din stol, og den gør tilmed, at du sidder mere bekvemt. Stolehynder og siddepuder er perfekte ved lejligheder, hvor du vil sidde ved køkkenbordet i lidt længere tid og nyde en veltilberedt middag. Hynden er også praktisk, når du bare vil pynte en taburet på en nem måde eller vil pifte havemøblerne op en smule. Vores siddepuder og stolehynder passer lige så godt i køkkenet som i soveværelset, stuen eller på havemøblerne ude på terrassen. Velkommen ind, og lad dig inspirere af vores sortiment af stolehynder og siddepuder i forskellige farver og størrelser.

Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  Visning 0 produkter

  Vi beklager

  Fandt ingen produkter

  HYNDER - EN FLOT DETALJE, DER GØR DET EKSTRA BEHAGELIGT

  Det er en særlig luksus at kunne samles om en god middag med alle dem, du holder af. Men du bør ikke lade dine gæster sidde på hårde ubehagelige stole – her bliver siddehynder din redning!

  En hynde bliver en fin detalje rundt om spisebordet, men den er også med til at skabe bedre betingelser for, at middagen bliver vellykket. Hynder gør enhver stol mere komfortabel, og der er så mange forskellige farver, former og mønstre, du kan vælge imellem. Med en hynde har du mulighed for at udtrykke din personlighed og indretningsstil. Der findes både små og store samt firkantede og runde siddehynder. Firkantede hynder følger normalt stolens naturlige form og dækker hele siddeområdet. Runde hynder er en trendy mulighed, fordi de skaber en flot kontrast til den firkantede stol. En rund siddehynde passer også rigtig godt på en skammel og er med til at gøre den ekstra behagelig. Der findes forskellige polstrede siddepuder og jo tykkere de er, jo blødere kan de være.

  Forestil dig et hyggeligt spiseområde i et flot køkken. Hvis køkkenstolene ved spisepladsen er tomme, kan de føles lidt kedelige og knap så indbydende. Fuldend dine stole med et par dejligt bløde siddepuder/hynder - det bliver prikken over i'et og får dit bord til at virke mere hyggeligt og indbydende. Siddehynder fremhæver møblernes design. Har du et spiseområde, der ikke skiller sig så meget ud, og mangler du samtidig lidt farve i dit interiør, kan du f.eks. vælge et par farverige siddehynder. Har du stole i en mørkere nuance, kan du med fordel vælge et par beige eller hvide hynder, der løfter stolene rent visuelt og giver dem et frisk touch. Siddehynder er en sjov detalje, som nemt kan variere og ændre følelsen omkring dit spisebord. En ekstra bonus er, at hynderne også beskytter dine stole mod ridser fra for eksempel metaldetaljer i tøj eller knapper på jeans.

  SIDDEHYNDER HAR MANGE ANVENDELSESOMRÅDER

  At indrette med siddehynder behøver ikke stoppe ved spisebordet – placér et par siddehynder i havestolene, på altanmøblerne, i en træsofa, på en hård skrivebordsstol – ja, overalt! Et par hynder gør alle siddemøbler blødere og mere komfortable, så placér gerne dine siddehynder både indendørs og udendørs! Sidder du behageligt, vil du også føle, at arbejdet eller studierne på hjemmekontoret kommer til at flyde lettere, og det vil helt sikkert også blive værdsat ved eftermiddagskaffen i havestolene. Samtidig med at hynderne giver en blødhed, hvor det er nødvendigt, bliver de også en fin detalje i disse hjemlige miljøer, såsom rundt om spisebordet. Hynder vil helt sikkert løfte ethvert rum, uanset hvor de bliver placeret. Hynder er også perfekte for hunden at hvile på, eller når du vil sidde behageligt på gulvet eller jorden og pusle med noget. Du kan også bruge de større hynder til at ligge på, især hvis solen skinner fra en skyfri himmel, og du gerne vil ligge ude på græsplænen.

  Inden du tager dine siddehynder med udendørs, kan det være smart at læse produktbeskrivelsen ekstra nøje, så du ved, om de er vandafvisende eller kan vaskes. Siddehynder forarbejdet i bløde tekstiler er både behagelige at sidde på og nemme at vedligeholde, da de ofte kan vaskes i vaskemaskinen. Disse egner sig derfor ofte som havehynder. Følg altid vaskerådene på din hynde, så den bevarer kvaliteten - og du får det bedste resultat.

  PUDER ER EN DETALJE, DER PIFTER DIT HJEM OP!

  Siddehynder er måske nok en lille detalje, men gør alligevel meget for helheden og de er lige så flotte, som de er funktionelle. Et plus er, at siddehynder er en billig mulighed, når du vil friske dit hjem op. Siddehynder er nemme at udskifte, og du kan få dem i forskellige farver og mønstre, som du kan ændre alt efter årstiden, hvilket kan være rigtig sjovt. På forskellige årstider kan stolehynder også opfylde flere funktioner. Stolehynder kan varme om vinteren, og du slipper for at sidde på en hård og kold stol, mens du om sommeren slipper for at klistre til stolen. Samtidig højner du komforten.

  Når du skal vælge din hynde, er det vigtigt at tjekke målene for at få en optimal pasform. Det er bedst, hvis dine hynder har nogenlunde samme mål som siddefladen på stolen, da en hynde, der passer, giver den bedste komfort. I vores sortiment finder du blandt andet stolehynder med stropper, der holder hynden på plads, og du finder hynderne i en række forskellige farvenuancer. Leder du efter en trendy beige stolehynde eller en elegant rød variant? Måske en tidløs grå hynde? Vi har også større siddehynder, der måler hele 45x120 cm og derfor passer perfekt til bænke! Hos BGA er vi stolte af at kunne præsentere et stort udvalg af hynder, så du kan være sikker på at finde et par, der passer særligt godt på netop dine stole, samtidig med at de er komfortable og passer til din individuelle smag!