Skind

Indret med et trendy skind for en hyggelig og dejlig stemning i boligen. Læg f.eks. det imiterede skind på gulvet som et blødt underlag til fødderne eller i sofaen som en hyggelig detalje. Vores fine imiterede skind giver ekstra varme og komfort der, hvor det placeres. Tag et kig på vores fine sortiment af skind som vil passe perfekt ind i dit hjem.

Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  Visning 0 produkter

  Vi beklager

  Fandt ingen produkter

  SKIND – FIN INDRETNINGSDETALJE SOM GIVER EKSTRA HYGGE

  Her finder du vores sortiment af fine skind. Med et skind kan du let skabe mere hygge i dit hjem og samtidig du en stilfuld detalje ind i indretningen. Et skind bidrager til en varmere atmosfære og passer ind mange steder både indenfor og udenfor. Det bedste er, at de er så bløde og dejlige.

  ANVEND SKINDET PÅ FORSKELLIGE MÅDER

  Det spændende med skind i indretningen, da de passer ind så mange steder. Du kan lægge dit skind på sofaen som en hyggelig detalje. Et skind passer også godt som en blød og behagelig siddehynde i lænestolen. Så bliver det ekstra varmt og hyggeligt at synke ned i lænestolen med en god bog eller dit yndlingsprogram i fjernsynet.

  Et skind er i første omgang beregnet som tæppe så det er derfor også helt naturligt at anvende skindet til det formål. Som tæppe er skindet dejlig blødt at gå på, og det ligger godt ved siden af sengen, hvor der måske ikke er så meget gulvplads, eller skindet kan passe i en aflang entré. Det er skønt at starte dagen med at sætte fødderne på et varmt skind. Skindet kan også pynte smukt på sengens nedre kant.

  Skind er både hyggelige, smukke, varmende og frem for alt bløde. Det indebærer at de også passer perfekt som underlag i barnevognen, på en bænk som en blød siddehynde og som hynde i pulken om vinteren. Et skind kan også anvendes i hundekurven eller som et blødt tæppe som hunden kan hvile på i et rum, hvor der ikke er nogen hundekurv.

  Der findes ganske enkelt rigtig mange anvendelsesområder for et skind, og det er derfor helt klart det værd at købe nogle skind til dit hjem. De udfylder mange funktioner og er samtidig meget fine. Hvorfor ikke placere et par i havemøblerne, hvis de vel at mærke står beskyttet fra regn og fugt? Eller måske kan du placere et par skind i lænestolene på altanen for lidt ekstra varme inden sommervarmen for alvor kommer, således du alligevel kan sidde ude?

  GØR INDRETNINGEN MERE HYGGELIG MED SKIND

  Mange vil skabe den der hjemlige og charmerende stemning i boligen. Skind er et godt kneb man kan benytte sig af for at mildne udtrykket i indretningen. Vælg tekstiler i varme farver omkring din plaid for at fremme den hyggelige stemning yderligere. Varme tekstiler, og skind især, kan mildne de fleste lidt hårdere looks og upersonlige miljøer. Det kan være en god ide at inkludere flere varme farvetoner, hvis du har et hjem som føles en smule koldt i sit udseende, men hvis du har et stilrent og minimalistisk hjem og vil beholde det hippe udtryk, kan det også blive rigtig flot med et sort skind. Et skind er en detalje som stikker lidt ud, og det at skindene fås i flere farver gør, at der findes et skind der passer i alle hjem uanset hvordan du har indrettet hjemmet. Om du har indrettet efter den moderne indretningsstil, den landlige eller den industrielle, så er tekstiler noget der er brug for i alle hjem – det er sikkert.

  PLEJE AF DIT SKIND

  Når et skind benyttes som underlag eller som et tæppe, kan det let blive beskidt. Oftest er skind relativt lette at holde rene, og visse kan endda vaskes i maskinen på en lavere temperatur eller støvsuges nænsomt. For at bevare skindet mellem vask, kan man lufte det regelmæssigt og ryste det igennem. Er det et skind med længere hår kan man benytte en børste for at rede totter ud. Visse skind kan dog slet ikke tåle vand, så der er det vigtig at nøje følge de plejeråd der følger med. Der er forskel på hvordan man rengør og plejer henholdsvis ægte skind og imiterede skind.

  Hvis du vil anvende dit skind som tæppe, så anbefaler vi et skridsikkert underlag under skindet, så det ikke glider rundt. Et skridsikkert underlag holder tæppet på plads og gør at det ligger hvor det skal.

  VÆLG DET MATERIALE OG DEN FARVE SOM FØLES BEDST FOR DIG

  Mange forbinder skind med et naturmateriale og noget som er varmt og dejligt. De bløde fåreuldslignende lokker er bløde, dekorative og føles lige så behagelige som de ser ud. Nogle gange kan man have sine grunde til ikke at ville anvende eller købe ægte fåreskind eller andet skind, og da er det godt at der findes pelsimitationer. Det finder du i vores sortiment. Imiterede skind ligner meget den ægte vare, men de fås oftest i flere nuancer og er fremstillet i polyester.

  Der fås et passende skind til alle, og de forskellige farvenuancer giver dig muligheden for at vælge det skind som passer bedst i dit hjem. Måske vil du have et skind i brunt, eller et i offwhite eller et sort skind? Lad dig inspirere af vores sortiment af skind!