Badekåber & Ponchos til børn

Svøb dit barn ind i en dejlig og varm badekåbe efter brusebadet eller en dukkert i søen. En badekåbe eller en badeponcho tørrer, varmer og beskytter. Vores bløde badekåber og ponchos til børn fungerer som et håndklæde med hætte, men kan også fungere lidt som en hyggelig kappe – både til børn og babyer! Tag et kig på vores sortiment af bløde badekåber og badeponchos til børn som passer lige godt til de hyggelige aftener såvel som til strandturen.

Farve
Materiale
Bredde
Længde
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Farve
  • Materiale
  • Bredde
  • Længde
  • Pris
  Visning 2 produkter
  Visning 2 produkter

  VARME & BLØDE BADEKÅBER OG PONCHOS TIL BØRN

  Forkæl dit barn med en blød og dejlig badekåbe efter badet. Badekåber og ponchos er et populært valg på grund af dens effektive absorberingsevne. Badekåber og badeponchos er praktiske både om morgenen såvel som om aftenen, og kan pakkes med til forskellige lejligheder. De er derfor uundværlige til barnet.

  Naturligvis vil vi gerne give det bedste til de små, og derfor tilbyder vi et sortiment af badekåber og ponchos i højeste kvalitet. Vores badekåber og ponchos er både varmende, behagelige og bløde mod huden.

  BADEKÅBER OG PONCHOS MED HÆTTER TIL BØRN

  I vores sortiment findes der morgenkåber og ponchos til børn i forskellige aldre. Bløde og behagelige badetekstiler er gode til børn i alle aldre, men der findes forskellige størrelser som passer til de forskellige aldersgrupper. En badekåbe passer et barn som er lidt ældre - mellem 6-8 år, og en badeponcho passer perfekt til de yngre børn mellem 3-6 år. Da badekåberne har et bælte som kan justeres, er der mulighed for at vokse lidt i dem. En ting som både badekåberne og ponchoerne har tilfældes er, at de fremstillet i blødt vaflet stof i 100% bomuld - et blødt materiale som er ekstra behageligt og bekvemt mod huden. Alle er med en dejlig hætte, hvilket mange børn kan lide fordi det er ekstra hyggeligt.

  PERFEKT AT PAKKE MED TIL BÅDE STRANDEN OG SVØMMEHALLEN

  Der er mange situationer, hvor en badekåbe og en badeponcho er praktisk. Den er perfekt at svøbe barnet ind i efter badet, da den er absorberende og varm, men du kan også tage badekåben eller ponchoen med til stranden og svømmehallen. At svøbe barnet ind i en morgenkåbe af blød bomuld er en sikker måde at holde dem tørre og varme på.

  Efter en dukkert i søen, som kan være lidt kølig, er det ekstra dejligt at tage en varm morgenkåbe eller badeponcho på, som har ligget og blevet opvarmet af solen mens man har været i vandet. Når man fryser, er det ekstra dejligt at blive pakket ind i en blød badekåbe i vaflet stof. Er det en meget varm dag med stegende sol kan badekåben eller ponchoen også beskytte barnet lidt mod at blive forbrændt i solen, men den bør naturligvis ikke erstatte en solcreme. Perfekt når man skal lege på stranden eller lignede.

  Badekåben er meget praktisk i svømmehallen også, både til leg og svømmelektioner. Mellem dukkerterne er det dejligt at kunne varme sig i en skøn bomuldskåbe, når man sidder på bænken og lytter efter svømmelæreren eller spiser mad på badeanstaltens restaurant.

  SPÆNDENDE FARVER

  I vores sortiment finder du badekåber og ponchos i forskellige farver. Hvis du vælger dit barns yndlingsfarve, kan det blive ekstra spændende at tage den fine badekåbe på. Måske kan det være sjovt at farvematche med andre i familien også, eller man kan købe hver sin farve for let at kunne kende sin egen hvis du har flere børn i samme alder. Du kan måske tilmed lade børnene selv vælge hvilken farve de vil have – så bliver det endnu sjovere. Måske foretrækker dit barn en grøn badekåbe eller lyserød badeponcho?

  EN HYGGELIGE STUND OM AFTENEN OG PÅ SENE MORGENER

  Ligesom for os voksne, er afslapning og velvære vigtigt også for de små. Det er godt for at lade op og få energi til at springe rundt og lege igen den følgende dag. Om aftenen efter brusebadet kan det være dejligt at svøbe sig i en blød badekåbe og hygge lidt i sofaen inden det bliver tid til at hoppe i nattøjet. For børn som ikke vil have tøj på igen efter badet, kan en badekåbe nogle gange være en redning.

  På de lange weekendmorgener er det også hyggeligt bare at gå rundt i morgenkåben. Så kan man nyde morgenmaden i ro og mag inden dagen rigtigt begynder.

  TIP – SY BÆLTET FAST OG SY NAVNESKILT I BADEKÅBEN

  På barnets morgenkåbe sidder bæltet oftest løst og kan derfor nemt blive væk. Det er så ærgerligt, hvis det forsvinder, så et godt tip er at sy bæltet fast med nogle enkelt sting, hvis du vil være på den sikre side. For den som er ekstra fingernem, kan du også sy et navneskilt fast i badekåben eller badeponchoen for at gøre den endnu mere personlig. Dette er praktisk hvis badekåben skal pakkes med til mange forskellige steder.

  MILJØVENLIGE PRODUKTER TIL BARNET

  Vi er stolte over at kunne tilbyde et sortiment badetekstiler til børn som er miljøvenlige, svanemærkede samt certificerede i overensstemmelse med STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certificeringen garanterer at produktet er testet og fri for stoffer som kan være skadelige for helbredet. Det betyder at disse badekåber og badeponchos er et skånsomt alternativ til dit barn. Et bedre valg, simpelthen!

  Tag et kig på vores sortiment af bløde og dejlige badekåber og ponchos perfekte til børn i forskellige aldre.