Bordlamper

En bordlampe gør det enkelt at tilføje mere belysning i et rum, og det skaber en hjemlig atmosfære. Den spreder et harmonisk skær og udgør samtidigt en flot detalje i dit hjem. Placer din bordlampe i et hjørne eller et sted hvor den har en funktion. Måske har du brug for en natbordslampe? Eller en læselampe ved lænestolen? Bordlamper fungerer også udmærket ved vindueskarmen som vindueslampe. Tag et kig på vores sortiment af stilfulde bordlamper.

Farvetemperatur
Lumen
Længde
Materiale
Ledningslængde
Dæmpbar
Elpære medfølger
Lyskilde
Watt
Ledningens farve
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Farvetemperatur
  • Lumen
  • Længde
  • Materiale
  • Ledningslængde
  • Dæmpbar
  • Elpære medfølger
  • Lyskilde
  • Watt
  • Ledningens farve
  • Pris
  Visning 7 produkter
  Visning 7 produkter

  BORDLAMPE - BELYSNINGEN, DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF

  Når du indretter dit hjem, er belysningen noget af det vigtigste. Der findes mange forskellige typer af lamper, men bordlamper hører til blandt de vigtigste i kategorien. Bordlamper er både en fin detalje i din indretning og gør, at du får bedre lys derhjemme. Det er vigtigt med en god belysning, da den gør det muligt at skabe en hyggelig atmosfære i alle hjemmets rum. Hvis du har en tom flade i hjemmet, eksempelvis på en bænk eller et sidebord, er det perfekt at placere en bordlampe netop her. Du kan eksempelvis stille et flot sidebord med en fin lampe tændt i et mørkt hjørne, hvor den hjælper med at lyse op. En bordlampe skaber en hyggelig atmosfære og spreder et dejligt lys i rummet.

  En bordlampe er både funktionel og dekorativ, og du behøver ikke at gå på kompromis mellem det dekorative eller det funktionelle. Men det kan være en god idé at tænke over, hvilken funktion der er vigtigst, når du leder efter en lampe, for selvom lampen er både dekorativ og funktionel, kan forskellige lamper være velegnede til forskellige anvendelsesområder. Skal du bruge lampen som arbejdslampe, har du måske brug for en lampe med mulighed for et rettet lys, eller vil du have den stående på et sidebord, leder du måske i stedet efter en bordlampe med lampeskærm, der får lampen til at sprede et blødt og fint lys. En bordlampe fungerer også perfekt som vindueslampe!

  DET ER VIGTIGT MED GODE BORDLAMPER

  Alle rum i dit hjem har brug for en eller anden form for belysning, og for at det skal blive ekstra behageligt, kan der være behov for mere end én type lampe. En bordlampe er et simpelt trick til at få mere belysning ind i rummet, fordi de er så nemme at placere. Lys skaber tryghed og bidrager til en behagelig atmosfære i dit hjem, og så er det samtidig en flot indretningsdetalje. Det er også rigtig flot med belysning i forskellige højder, og bordlamper giver mulighed for dette, da du kan placere dem på forskellige overflader. En bordlampe giver ofte et mere diffust lys, fordi de skinner igennem en lampeskærm i stof, glas eller papir og derefter slipper et blødt lys igennem. Der findes også bordlamper, der giver et mere rettet lys, hvis lampen har en fod, som du har mulighed for rette på, og et lyshoved uden skærm, der mere lyser samme sted. Så har du mulighed for at rette lyset derhen, hvor du ønsker det. Dit hjem har brug for både diffust og koncentreret lys, som du kan få ved at blande forskellige typer belysning og bordlamper. Når du vil have en perfekt hyggebelysning, kan du slukke loftslampen og fokusere på bordlamper og andre mindre lamper, der giver et dejligt blødt skær.

  BORDLAMPER KAN ANVENDES FOR BÅDE FUNKTION OG STEMNING

  Det bedste ved bordlamper er, at de ganske enkelt kan bruges som både funktionsbelysning og stemningsbelysning. Mindre lamper, der spreder et diffust lys, er perfekte at placere rundt omkring i hjemmet og have tændt, når du ikke har brug for et rettet lys. Der findes også bordlamper, der passer perfekt, når du har brug for rettet lys. En funktionel belysning gør det nemmere for dig at udføre dine gøremål og gør det desuden nemmere at fokusere. Vil du bruge din lampe som skrivebordslampe, er det et godt tip at placere den i venstre side, hvis du er højrehåndet. Hermed undgår du skygger fra din hånd, når du skriver. Eller omvendt, hvis du er venstrehåndet. Sidder du og arbejder længe ved dit skrivebord i løbet af dagen, er det godt også at tænde en loftslampe for ikke at skabe en for stor kontrast mellem lyset ved skrivebordet og resten af rummet. Effekten er med til at aflaste øjet, der således undgår at blive stresset. En god belysning i rummet er ultravigtigt, da det kan hjælpe os med at fokusere og frem for alt at se bedre.

  GLEM IKKE AT TILKØBE EN LYSKILDE

  I vores sortiment er der mange forskellige bordlamper. Når du skal vælge bordlampe, er det vigtigt at tjekke, om du skal købe en lyskilde - og hvis ja, hvilken model du har brug for. Nogle bordlamper har indbygget LED-belysning, og så behøver du ikke at købe en ekstern lyskilde. Ofte har LED-belysningen en meget lang levetid. LED-pærer er i dag ofte det mest populære alternativ, hvilket også er et energivenligt valg.

  Nogle bordlamper er også kompatible med dæmpbare lyskilder, så du kan justere belysningen til den ønskede intensitet. Ved at gennemse forskellige lyskilder kan du finde den, der passer dig bedst. Glem ikke at læse informationen om den bordlampe, du vil have, så du ved, hvilken lyskilde der skal anvendes.

  NEMT AT FORNY DIT HJEM MED EN BORDLAMPE

  Hvis du efter et stykke tid bliver træt af din bordlampe, er det nemt at skifte lampeskærmen, så du kan skabe lidt variation i dit hjem. Det er sjovt at forny hjemmet, eventuelt ved at skifte plads på visse indretningsdetaljer og pille ved forskellige ting. Af og til kan man blive lidt træt af ting i sit hjem, men det er ikke muligt at ændre alting på én gang. Her er det godt, at det er nemt at forny med noget så simpelt som lampeskærme, der hjælper med at give hjemmet et nyt præg. Det er en enkel løsning, men den er super effektiv. Det er sjovt at matche bordlamper og lampeskærm med andre tekstiler i hjemmet, så der bliver skabt en ensartet rød tråd i boligindretningen.