Lyskilder

Farvetemperatur
Lumen
Dæmpbar
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Farvetemperatur
  • Lumen
  • Dæmpbar
  • Pris
  Visning 10 produkter
  Visning 10 produkter

  LYSKILDER - ET MUST I HJEMMET

  Har du fundet det perfekte armatur, og mangler du nu en god lyskilde? Så er du kommet til det rette sted! Belysning er en selvfølge i dit hjem. Det er selvfølgelig et must at kunne se rummet, når dagslyset svinder. Belysningen er også med til at understrege den hyggelige og behagelige stemning i hjemmet. Vidste du, at det anbefales at have omkring 7 lyskilder i et enkelt rum? Den rigtige belysning gør en stor forskel, så det er ikke så mærkeligt endda! Når du placerer en lyskilde et sted, hvor der mangler lys, giver den så meget mere end bare det nødvendige lys. Det skaber stemning og gør dit hjem mere indbydende. I vores sortiment finder du flere forskellige lyskilder!

  INDRET MED BELYSNING

  Når du skal indrette med lyskilder, kan du placere belysningen efter dine behov. Der er steder, hvor det kan føles ret indlysende at placere forskellige lamper – såsom i loftet, vinduet eller ved sengen. Du spekulerer måske på, hvordan du kan få endnu mere belysning integreret i dit hjem? Sagen er den, at det er muligt at få meget mere belysning ind i hjemmet, end man umiddelbart tror. Stil en gulvlampe ved siden af sofaen, hvis du kan lide at sidde der og læse, hæng en vindueslampe op i et mørkt hjørne, stil en lampe i bogreolen eller en bordlampe et andet uventet sted, og sæt væglamper op på tomme vægge - resultatet bliver super flot! I stuen kan det være et ekstra godt tip at vælge en lyskilde bag TV'et, der lyser op med et blødt lys, da det virker behageligt for øjnene.

  BELYSNING HAR EN POSITIV PÅVIRKNING PÅ INDIVIDET

  En god belysning påvirker os i langt højere grad, end man tror. Faktisk har lys en meget positiv påvirkning på os og er derfor et vigtigt element i boligindretningen. Mange siger, at de har det bedre, når solen skinner, og det kan være lidt det samme med en god belysning i hjemmet. Lys i hjemmet skaber tryghed, ligesom det kan hjælpe dig med at fokusere bedre, når du studerer eller arbejder hjemmefra. Det kan også bidrage til en hyggelig stemning i forbindelse med filmaftenen i sofaen, da det får dig til at slappe af. Så du har brug for såvel et funktionelt lys som en stemningsbelysning! Det bedste er at bruge et mix mellem et diffust og rettet lys (koncentreret lys) i dine rum; du behøver selvfølgelig ikke have alt lys tændt på samme tid, men det kommer meget an på, hvad du laver, og hvilket behov du har for belysning i situationen.

  LED-LYSKILDE

  I vores sortiment finder du flere forskellige LED-lyskilder. LED-pærer består af lysdioder. LED er en lyskilde, der har mange fordele, fordi de er lysstærke og holdbare. LED er en energieffektiv lyskilde, der har en lang levetid og derfor er bedre for miljøet. En LED-pære er derfor et godt alternativ! Her finder du LED-lyskilder, der har et varm-hvidt lys i 2700K. Kelvin måles ofte på en skala fra 1000-10.000K, hvor en lavere værdi er lig med en varmere farvetemperatur, mens en højere værdi svarer til et mere koldt lys. I intervallet 2500-3500K er lyset derfor varmere og har et gulligt skær. Dette er optimalt til hjemmemiljøer, da vi er vant til glødepærer og halogenpærer! I sortimentet finder du også flere dæmpbare LED-pærer. Men husk på, at LED-pærer, der kan dæmpes, skal være kompatible med en dimmer, der er beregnet til LED. Isætter du en LED-pære i et armatur, der ikke har en kompatibel dimmer, er der stor risiko for, at den ikke virker. Du kan læse mere om de forskellige produkter ved at klikke på de produkter, du er interesseret i.