Væglamper

Væglampen er måske ikke den mest almindelige type af belysning i folks hjem i dag, men for dig som har korridorer og store overflader i hjemmet er væglampen det mest optimale valg af belysning. Væglamper er desuden flotte at hænge ovenfor sengen, alternativt ved siden af sofaen.

Her på BGA finder du markedets måske bedste udbud af væglamper og vægbelysning i mange forskellige stilarter. Her findes med andre ord noget for enhver – uanset om man foretrækker den moderne, den rustikke eller den klassiske stil i sit hjem.

Farvetemperatur
Lumen
Længde
Materiale
Ledningslængde
Dæmpbar
Elpære medfølger
Lyskilde
Watt
Ledningens farve
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Farvetemperatur
  • Lumen
  • Længde
  • Materiale
  • Ledningslængde
  • Dæmpbar
  • Elpære medfølger
  • Lyskilde
  • Watt
  • Ledningens farve
  • Pris
  Visning 6 produkter
  Visning 6 produkter

  VÆGLAMPE - PERFEKT TIL DIG, SOM HAR BEGRÆNSET PLADS.

  Har du brug for mere lys derhjemme, men mangler du plads på gulvet, og er bordene allerede fyldt med andet boligtilbehør? Har du en tom væg, og ved du ikke helt, hvad du skal stille op med den? Så er væglamper det perfekte alternativ! Når vi forsøger at få mere belysning ind i vores hjem, glemmer vi nemt væglampen, selvom det er en både flot og funktionel belysningstype, der er flot mange steder i hjemmet.

  VIGTIGT MED GOD BELYSNING - BÅDE RENT FUNKTIONELT OG DEKORATIVT

  Vægbelysningen bør ikke udelades, hvis du har meget plads til overs og samtidig gerne vil indrette med anden belysning. En væglampe er samtidig dekorativ, og det skader ikke med flere lyskilder i dit hjem, så du kan med fordel kombinere flere forskellige typer. En god belysning i hjemmet er vigtigere, end du umiddelbart tror. Ved at kombinere forskellige typer lamper skabes der et interessant miljø i dit hjem, og det føles velindrettet og hjemligt. Væglamper er perfekte til en punktbelysning samt til at kunne fokusere på noget specielt, mens andre lamper, såsom loftslamper, giver et mere diffust skær, og gulvlamper kun lyser op omkring det pågældende sted. Hvis du vil have en hyggelig følelse derhjemme, kan du slukke loftslampen, men lade en lampe på væggen være tændt, så du skaber en skøn stemningsbelysning.

  En god belysning påvirker os meget i hjemmet. I de mørkere årstider kan det hjælpe os med at få det lidt bedre, hvis vi vælger en god belysning, der skaber en gladere stemning derhjemme, og selv i årets lyse måneder er det rart at kunne tænde lidt stemningsbelysning, efter solen er gået ned. Derudover letter god belysning forskellige hverdagsgøremål såsom rengøring og madlavning. ​ Man ser støv tydeligere, og det bliver mindre anstrengende for øjnene at følge opskriften med en god belysning, og til lektier og studier er en god belysning selvfølgelig et must. Skal du ordne noget, og er det mørkt udenfor, er det perfekt at kunne sidde i en hyggelig lænestol ved en væglampe for at få en god punktbelysning, så du ikke skal anstrenge øjnene for meget. For slet ikke at tale om, hvor nyttige væglamper er, og hvor mange steder du kan placere dem. Husk at supplere din nye væglampe med en kompatibel lyskilde, måske en i LED, som er et mere energivenligt valg. ​ ​

  EN LAMPE PÅ VÆGGEN KAN PLACERES MANGE STEDER

  Vægbelysningen har mange forskellige anvendelsesmuligheder, og udover at være en praktisk belysningstype er den også meget dekorativ. ​ Det er perfekt at placere en væglampe i entreen, hvis du har masser af vægplads, men måske skal prioritere gulvplads til møbler og opbevaring. En lampe på væggen kan også placeres over sengen som natlampe og er perfekt til aftenlæsning. Der findes også væglamper, der passer på et badeværelse, hvor det ofte er nødvendigt at have en væglampe over badeværelsesskabet eller spejlet. Er du på udkig efter en badeværelseslampe, er det vigtigt at læse informationen om lampen, så du kan tjekke, om den passer til vådrum. I stuen kan det være fint med en væglampe kombineret med flotte billeder over sofaen, som en flot vægdekoration. En lampe på væggen er ganske enkelt en alsidig lampe, der i de fleste tilfælde er undervurderet, men som reelt set er et must i hjemmet!

  VÆLG MELLEM FLOTTE VÆGLAMPER

  Væglamper er en fin indretningsdetalje, og hos BGA tilbyder vi et stort sortiment inden for forskelligartede væglamper, så du nemt kan finde en, der matcher din indretning. Forskellige lamper giver hjemmet karakter, og det er sjovt at lede blandt forskellige lamper for at finde den helt rigtige model. Har du en industriel stil i dit hjem og er mere tiltrukket af en sort væglampe i metal med læderdetaljer? Eller måske kan du bedst lide den luksuriøse og sofistikerede indretningsstil og leder efter en messinglampe med en opalhvid glaskugle? Uanset hvilken stil du har i dit hjem, kan vi hos BGA love, at vi har noget til dig – uanset om du leder efter en stilren væglampe i den hvide farve eller en væglampe i et retrodesign, der skiller sig lidt mere ud. Der er også forskellige størrelser at vælge imellem for visse modeller; nogle er større, så de bliver et blikfang i hjemmet, mens nogle har et mere diskret design. Lampen bliver en god lyskilde, der giver meget lys, uanset hvor stor eller lille den er. Du kan nemt pifte et rum op ved hjælp af en væglampe!