Karklude

Hvad stikker mere i øjnene end en grim og kedelig karklud i et veldekoreret køkken, som du har indrettet med omhu? Udskift de kedelige engangsklude med stilfulde karklude i stof, som du kan vaske og genanvende. Dit køkken bliver flottere og det er mere miljøvenligt – perfekt! Velkommen ind til os på BGA.DK og find din næste karklud i stof!

Farve
Materiale
Størrelse
Farvenuance
Længde
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Farve
  • Materiale
  • Størrelse
  • Farvenuance
  • Længde
  • Pris
  Visning 1 produkter
  Visning 1 produkter

  RENGØRINGS- OG KARKLUDE I STOF - ET BEDRE VALG

  Træf et smart valg - vælg rengøringsklude til køkkenet, der er fremstillet af stof i stedet for engangskarklude. En karklud er selvfølgelig et must i køkkenet, så du nemt kan fjerne fedtpletter fra madrester og vandstænk fra håndvasken, men en god karklud har flere anvendelsesmuligheder end dét! Karklude og vaskeklude er perfekte til rengøring af hele hjemmet. Du kan rengøre køkkenet og støve mange andre overflader af med en stofklud, så du får et skinnende rent resultat. Kludene er gode at have lige ved hånden i køkkenet, så du hurtigt kan tørre brødkrummer op efter mellemmåltidet eller glasringe efter morgenkaffen, og du kan også opbevare nogle i rengøringsskabet, så du hurtigt kan støve af med dem. De er simpelthen perfekte til rengøringsbrug. Det bedste er, at en karklud i stof også er mere æstetisk, og den bliver derfor en meget flot detalje i dit hjem.

  Hvis din nye fine karklud har en god sugeevne, er det en stor fordel, da den så nemt kan suge vand og ikke bare gøre en overflade våd. En klud med en god sugeevne gør, at du kan bruge din karklud til at tørre af med på forskellige typer overflader - uden at skulle være bange for at ridse dem, for eksempel dit flotte sofabord. Så når du skal vælge din karklud, kan det være smart at tjekke, hvilket materiale der er anvendt. Bomuld og hør er eksempler på materialer, der kan absorbere væske og fugt i lidt højere grad end andre materialer. Det er også vigtigt, at kluden er fremstillet af et slidstærkt materiale. Bomuld er et eksempel på et materiale, der er slidstærkt og samtidig meget blødt. En bomuldsklud kan således være et rigtig godt alternativ!

  HVORFOR BØR DU VÆLGE EN STOFKLUD?

  Føles det mærkeligt at vælge en karklud, der skal genbruges igen og igen? Nogle mener, at en karklud er et af hjemmets største bakterielle hotspots, hvor snavs vokser og trives, og de afskrækkes derfor af genbrugsklude. Men at vælge en klud i stof er noget, der gavner både dig og miljøet, og hvis du håndterer den på den rigtige måde, holder den sig ren og frisk i lang tid!

  Karklude i stof kan maskinvaskes, men du kan også koge din karklud et par minutter sammen med vand og lidt opvaskemiddel, vaskemiddel eller bikarbonat i en gryde, så bakterierne forsvinder, og kluden bliver som ny. Følg altid vaskeanvisningen på din klud. En almindelig engangsklud bør udskiftes en gang om ugen, så bakterierne ikke trives for længe, og det er også en god tommelfingerregel, når det kommer til stofklude. Hvis du vasker din klud en gang om ugen, holder du den ren og frisk. Det bedste er at købe et lille lager, så du kan skifte mellem dem ved vask. Du vil måske også gerne bruge forskellige til at tørre af med, samt når du støver af. Du skal måske bruge et tredje hold til at tørre vasken af med, og her er det smart at bruge forskellige farver på kludene, så du kan kende forskel på dem! Noget, der er meget vigtigt og hygiejnisk, er at bruge forskellige rengøringsklude til køkkenet og badeværelset. De klude, du bruger på badeværelset, bør du vaske efter hver brug. På den måde mindsker du spredningen af bakterier, og ved at farvekode kludene bliver det nemt at skille dem fra hinanden.

  Mellem vask kan du holde din karklud ren ved at skylle den i koldt vand og hænge den op, så den kan luftes. Det er smart, fordi bakterier ikke er så vilde med hverken kulde eller luft. Vælger du at bruge en karklud i stof, træffer du et klimavenligt valg og gør en indsats for miljøet, og det er samtidig et mere behageligt valg for dig selv, fordi du ikke skal tænke på at købe nye karklude gang på gang.

  En anden positiv ting er, at en karklud i stof har en meget længere levetid end en engangsklud i plast. Takket være et slidstærkt stof holder den længere, og du kan vaske den adskillige gange. Takket være disse egenskaber bliver en stofklud et meget mere miljøvenligt alternativ til dit køkken.

  IKKE BARE ET SMART VALG - OGSÅ ET FLOT VALG

  Der er ikke kun smarte fordele ved at vælge en karklud i stof. En stofklud er også et meget flottere alternativ. Det er så kedeligt med engangsklude i farver, der slet ikke matcher med det eksisterende interiør - og de lyser gerne op i "opsigtsvækkende" farver. Men du køber dem, fordi du står og skal bruge kludene. En klud i stof er et perfekt alternativ! Ved at skifte til stofklude får du flere valgmuligheder og kan vælge nogle, du rent faktisk gerne vil have i dit hjem, Uanset om du søger efter en skøn, farverig klud eller en mere diskret nuance, der falder fint ind i resten af interiøret, så har vi lige det, du søger. En karklud i stof giver dig mulighed for at tænke på alle detaljer og indrette dit køkken med stor omhu.

  Når det kommer til at få hverdagen til at hænge sammen, kan det nogle gange føles kompliceret nok, og at vælge bedre produkter og rengøringstilbehør til at gøre rent med gør en stor forskel i hverdagens gøremål - de sure pligter bliver kort og godt noget sjovere. Tag gerne et kig på vores udvalg af lækre og brugbare karklude, så du kan få en nemmere hverdag!