Glasbrikker

Beskyt dit bord mod kedelige ringe og pletter fra glassene og få samtidig en dekorativ detalje i borddækningen med fine glasbrikker fra BGA.DK!

Flotte bordskånere til glas passer godt både på morgenbordet såvel som på borddækningen en fredag aften, og de er praktiske at have ved hånden. Udvælg et par glasbrikker, der er så tilpas fine at du gerne har dem fremme på bordet.

Farve
Farvenuance
Materiale
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Farve
  • Farvenuance
  • Materiale
  • Pris
  Visning 4 produkter
  Visning 4 produkter

  GLASBRIKKER – EN VIGTIG DETALJE DER HOLDER DIT BORD PÆNT

  Når vi finder noget til hjemmet som vi virkelig kan lide, så vil vi gerne holde det fint og bevare det så længe det går. Borde er en genstand i indretningen som man anvender rigtig meget, og som dermed tager imod en del slid. Desuden findes der så mange forskellige typer af borde. Vi spiser ved spisebordet, nogle arbejder eller studerer ved skrivebordet og vi dækker op til fredagshyggen på sofabordet. Alt dette er ting vi gør ofte, og det er almindeligt at man stiller en eller anden form for drik på bordet ved disse lejligheder. Vi stiller ofte en kaffekop på skrivebordet, et vandglas på natbordet og en sodavand på stuebordet. Det kan let ske at der kommer pletter eller ringe på bordet efter glassene, og derfor er det ekstra vigtigt at altid benytte indretningsdetaljer og borddækningstilbehør, som er både funktionelt og flot for at holde bordet fint. Glasbrikker er et godt eksempel på en indretningsdetalje som både beskytter og samtidig bliver udgør en fin detalje i hjemmet.

  Selv om det har været en festlig aften eller en rigtig hyggelig middag, er det ikke så sjovt hvis møblernes overflade spoleres som følge af det. Det er ærgerligt at få grimme pletter på bordet, og de kan være svære at få væk, hvis da slet ikke. Netop glas er noget som let efterlader ringe og pletter. Der opstår ofte kondens, og nogle gange spilder vi lidt som rinder ned langs glassets kant, eller også kan varmen fra tekoppen efterlade mærker. Derfor er det vigtig at have glasbrikker lettilgængeligt ved bordet. Hvis du lader et par glasbrikker ligge fremme, også når de ikke er i brug, så har du dem altid ved hånden og tilmed en fin pyntedetalje på bordet. Foruden at beskytte bordet, så udgør de forskellige glasbrikker en hurtig og nem måde at friske bordet op på. Desuden mindsker de også klirren fra glas.

  GLASBRIKKER I JUTE

  I vores sortiment er vi stolte af at kunne tilbyde stilfulde glasbrikker fremstillet i 100% jute. Jute er et materiale som er godt ud fra et miljøperspektiv eftersom det er slidstærkt og genanvendeligt. Det er en god ide at vælge glasbrikker som er slidstærke så de kan tåle at der bliver spildt på dem og at de bliver brugt. Jute er tilmed et smukt materiale! For at skabe et jordnært og naturagtigt look ved bordet, kan du matche glasbrikkerne med køkkentekstiler i hørmateriale og servietringe i jute for at fremhæve stemningen yderligere.

  DÆK OP MED FARVERIGE GLASBRIKKER

  Det er altid sjovt at få mere farve ind i indretningen. Hvis du leder efter glasbrikker i en mere farverig nuance, kan du finde det hos os. På det opdækkede bord er det spændende og ofte ganske enkelt at få lidt mere farve ind. Måske vil du dække op med et par fine grønne glasbrikker eller måske holder du dig hellere til et par neutrale i beige. Uanset hvad, så bliver borddækningen stilfuld. Med flotte glasbrikker har du muligheden for at fremhæve farven på noget andet i hjemmet og kan matche brikkerne efter det. F.eks. kan du lægge et par fine glasbrikker på sofabordet, for hvis vi skal være ærlige, så serveres der ofte forskellige drikkevarer på sofabordet, og nogle gange kan der også havne et måltid derpå foran fjernsynet. Hermed kan det også blive flot at matche glasbrikkerne med puderne i sofaen. At matche glasbrikkerne med farverne i hjemmet giver et godt helhedsindtryk der ser professionelt ud.

  PLACER DINE GLASBRIKKER SYNLIGT

  For at beskytte alle dine overflader og holde dine møbler fine, kan du med fordel opbevare glasbrikker lettilgængelige i de rum, hvor drikkevarer plejer at serveres. Det er dog ærgerligt hvis du har et par glasbrikker, som du ikke får brugt. Da anbefaler vi at du udvælger et par rigtig flotte glasbrikker som skaber blikfang – dem kan du placeres et synligt sted, så du husker at de er der. At have glasbrikker der giver blikfang kan gøre, at dine gæster rækker ud efter dem inden de stiller sit glas på bordet. Et andet forslag er at opbevare glasbrikkerne der hvor man også opbevarer glassene. Det kan gøre at man automatisk også tager en glasbrik, når man tager et glas, f.eks. i vitrineskabet ved siden af vinglassene.

  GLASBRIKKER FREMHÆVER DIN BORDDÆKNING

  Ved borddækning er glasbrikker noget som sætter prikken over i’et. Både ved at farvematche som tidligere nævnt, men også ved at bryde med materialer og andre farver. Glasbrikker kan udgøre en rigtig flot detalje i borddækningen. Uanset om du er en person, som kan lide at dække op med mange forskellige detaljer eller om du bedre kan lide mere stilrene detaljer, så kan et par glasbrikker altid passe ind. Det handler alt sammen om hvordan du matcher borddækningen, og det er på den måde du får mulighed for at skabe den stemning du ønsker.