Grydelapper

Grydelapper modvirker at du brænder hænderne på varme bradepander og udgør samtidig en fin detalje i dit køkken! Vores grydelapper, herunder også grillhandsker, er designet til at være varmebestandige og er vigtige at have ved hånden. Vælg en grydelap som passer til din indretningsstil og lad den hænge synligt og lettilgængeligt derhjemme. Hvis man føler for det, er det også muligt at matche med andre køkkentekstiler for et ensartet og stilrent køkken!

Farve
Materiale
Størrelse
Farvenuance
Længde
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Farve
  • Materiale
  • Størrelse
  • Farvenuance
  • Længde
  • Pris
  Visning 15 produkter
  Visning 15 produkter

  GRYDELAPPER OG GRYDEHANDSKER - VIGTIGE KØKKENTEKSTILER

  Grydelappen kan nemt blive et af de vigtigste hjælpemidler i køkkenet, da det letter madlavningen. Når du tager et varmt fad ud af ovnen eller hælder kogende vand fra gryden, er grydelappen din redning, så du ikke brænder dig. Den beskytter dine hænder mod både varme og stænk! Uden gode grydelapper er det stort set umuligt at forberede varm mad, især mad, der kræver en høj temperatur. Der findes næsten ikke noget værre end at brænde sig på et varmt fad, og endnu værre bliver det, hvis det fører til, at fadets indhold spildes ud over køkkengulvet. Med et par gode og varmebestandige grydelapper kan du være sikker på ikke at brænde dig på hverken varme ovnfade, gryder eller andre varme ting i køkkenet, og du kan derfor trygt servere aftensmaden. Gode grydehandsker og grydelapper er simpelthen et must i dit køkken! Uanset om du bager eller laver mad, må du ikke glemme at være forberedt med en grydelap, når du har med varme forme at gøre. Med en grydelap kan du også beskytte dine bordplader mod kedelige brændemærker. Er grydelapperne fremstillet af et grovere materiale, kan du i nogle tilfælde bruge dem som dækkeservietter. Det kan være rigtig fint ved en bordservering og giver dig mulighed for at kunne servere maden ved bordet!

  BÅDE ET SMART OG FINT TEKSTIL

  Grydelapper er ikke kun et beskyttelsesudstyr, der giver dig et godt greb omkring varme forme og gryder. Det bedste ved grydelapper og grydehandsker er, at de også udgør en fin detalje i køkkenet, og de er lige så æstetiske, som de er praktiske. Der er mange forskellige farver og modeller at vælge imellem, så du nemt kan finde noget, der passer ind i dit køkken. Grydelapper og grydehandsker er gode at have synlige i køkkenet, så er de altid lige ved hånden og du kan hurtigt få fat i dem, når der er behov for det. Hæng dine grydelapper og grydehandsker på en fin køkkenkrog, eller måske på ovndørens håndtag, så de er rigtig tæt på, når du skal bruge dem. Uanset om du vil have simple grydelapper, der bare gør arbejdet, eller om du vil have et par farverige, der fanger øjet, er funktionen den samme. Derfor kan du nemt vælge, hvad du skal bruge i dit køkken. Måske vil du have en hørfarvet grydehandske, der passer til det moderne og stilrene køkken? Eller en solgul grydelap, der passer til det farverige hjem? En grydelap kan være en stilfuld detalje, der smelter sammen med resten af indretningen i køkkenet, ligesom du kan skabe kontraster ved at vælge en varian, der skiller sig lidt mere ud.

  DOBBELTGRYDELAP – EKSTRA STOR GRYDELAP

  I vores sortiment finder du også noget ekstraordinært inden for grydelapper - en dobbelt grydelap! Denne er perfekt til gryder i grovere materialer eller velfyldte ovnforme og pander med en vægt, der kræver to hænder. Du undgår således at blive stresset, når maden er kogt - eller leder efter to grydelapper, så maden er brændt på, og gryden skal fjernes i en fart. En dobbelt grydelap bliver en ven i nøden! En dobbelt grydelap gør, at du nemt kan løfte noget tungere med begge hænder i et fast greb, selvom det er meget varmt. En dobbelt grydelap vil få dig til at ligne en mesterkok!

  FÅ ET FLOT KØKKEN MED SMARTE KØKKENTEKSTILER SåSOM GRYDELAPPER

  Når du indretter dit køkken med mange fine køkkentekstiler, bliver det ekstra hyggeligt og flot. Det vil lette madlavningen og samtidig højne madoplevelsen, da køkkentekstiler gør meget for helheden i køkkenet. Noget sjovt er, at det også er så fint at matche forskellige køkkentekstiler med hinanden, og det er nemt at forny dit hjem ved at udskifte mindre detaljer såsom grydelapper. Ved hjælp af smarte køkkentekstiler kan du nemt ændre udtrykket i dit køkken, og du kan fint vælge et par grydelapper i en farvenuance, der matcher anden dekoration i dit køkken. Mange af dagens måltider serveres i køkkenet og derfor er det godt, hvis lokalet føles indbydende, så middagsoplevelsen, eller de øvrige måltider, bliver lidt ekstra behagelige. Vælger du et par grydelapper fra BGA, kan du være sikker på at få en stilfuld detalje i dit hjem!

  GRYDEHANDSKER SOM EN EKSTRA SIKKERHED

  Når du laver mad og opholder dig i køkkenet, er sikkerheden vigtig. Det er vigtigt at arbejde med største forsigtighed, så du ikke kommer til skade, både når det kommer til meget skarpe ting og varmt tilbehør. Der findes også grydelapper i forskellige materialer. Det kan være en god idé at overveje den type materiale, du vil få mest brug for. Grydelapper i stof er et alternativ, der sagtens kan vaskes, hvis du tilfældigvis får lidt madpletter på dem. Det er praktisk, da du nemt kan gøre dem rene.

  Grydelapper er simpelthen en nødvendighed i dit hjem! Det gælder, uanset om du skal tage en plade med nybagte kager ud af ovnen eller er i gang med at hælde det kogende pastavand fra grydeb. De er designet til at tåle varme, men vil du være sikker på, at du ikke brænder dig, er det godt at tage grydelappen og prøve at mærke lidt efter, inden du går i gang med at løfte gryden. Du kan ret hurtigt mærke, om varmen går gennem grydelappen. Hvis noget er meget varmt, kan det være godt at bruge dobbelte grydelapper, så du er helt sikker på, at du ikke brænder dig. Pas på hænderne - køb et par gode grydelapper!