Forklæder

Beskyt dit tøj mod stænk og spild ved madlavningen eller bagningen i køkkenet med et forklæde fra BGA.DK! Forklædet er hygiejnisk og beskytter til tøj. Desuden udgør forklædet en dekorativ detalje i køkkenet, hvis du lader det hænge fremme. Uanset om du skal grille, bage eller lave en god middag, er et fint forklæde et godt valg. Tag et kig på vores sortiment nedenfor og vælg et forklæde som passer til dig og din indretningsstil uanset som du skal grille, bage eller lave mad!

Farve
Materiale
Størrelse
Farvenuance
Længde
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Farve
  • Materiale
  • Størrelse
  • Farvenuance
  • Længde
  • Pris
  Visning 16 produkter
  Visning 16 produkter

  FORKLÆDE - BÅDE PRAKTISK OG FLOT

  Et forklæde er noget, der bør findes i ethvert køkken. Uanset om du bager, griller eller laver mad, har du brug for et forklæde. Et forklæde beskytter dit tøj mod irriterende pletter og spild. Mange synes måske, at det er en smule unødvendigt med et forklæde, da en plet måske ikke ødelægger dit tøj for altid, men det er alligevel rart at undgå alt for mange vaske . Desuden findes der visse fødevareingredienser, som kan ødelægge vores tøj for altid eller være rigtig hårde ved vasketøjet. Har du gæster på besøg til et middagsselskab, kan det også være rart at undgå al den stress med at skifte tøj, lige inden gæsterne ankommer, og her kan du med fordel beskytte dit festoutfit med et forklæde.

  ET FORKLÆDE ER EN DEKORATIV OG SMART DETALJE

  Et forklæde kan også være meget dekorativt i dit hjem. Når du ikke bruger dit forklæde, er det fint at hænge det på en krog i dit køkken, så det kan ses. Det er derfor også vigtigt at tænke over, hvilket forklæde du vælger. Der er mange forskellige farver at vælge imellem, så det kan være en god idé at vælge et, der matcher de øvrige tekstiler i dit køkken. Hvorfor ikke matche dit forklæde med grydelapper, viskestykker og duge i samme farvenuancer? Hvis du opbevarer dit forklæde på en krog i køkkenet, er det også altid lige ved hånden i de situationer, hvor du kan få brug for det.

  VÆLG MELLEM FORSKELLIGE MODELLER, FARVER OG MATERIALER

  Det er sjovt at kunne vælge mellem så mange forskellige farver. Det er ekstra sjovt at variere i ny og næ. Måske vil du have et beige forklæde om sommeren, fordi det er lidt lysere og friskere, og et rustfarvet til efteråret, der matcher efterårsbladenes nuance? Køber du forklæder til flere i husstanden, kan det også være sjovt at købe forskellige farver til alle, så I nemt kan holde styr på jeres egne, og så kan alle vælge deres yndlingsfarve. Det bliver sjovt! Alle elsker forskellige farver, og det samme gælder for modeller. Mens nogle foretrækker lange forklæder, der dækker hele overkroppen og et stykke ned ad benene, foretrækker andre de korte forklæder. I vores sortiment finder du både almindelige forklæder og bistroforklæder, som er kortere forklæder, der beskytter fra taljen og et stykke ned over lårene. Det er en god idé at vælge et stofforklæde. De er slidstærke og kan maskinvaskes, så du nemt kan rengøre dem, hvis de bliver meget snavsede. Følg altid vaskeanvisningen på det forklæde, du har derhjemme. Det er også et smart at vælge et forklæde med lommer. Udover at være en fin detalje på dit forklæde, kan du bruge lommerne til opbevaring. Hvis du ved, at du hurtigt skal bruge nogle redskaber under madlavningen, kan du opbevare dem ved at lægge dem i lommen. Du bør dog ikke opbevare skarpe genstande i dine lommer, da du nemt kan komme til skade.

  ET FORKLÆDE ER BÅDE ET HYGENISK OG SMART VALG

  Der er mange fordele ved at vælge et forklæde. Hvad mange ikke tænker over er, at forklæder ikke kun er beskyttende, men også har et hygiejnisk formål. Hvis du har haft dit tøj på hele dagen - helt frem til aftensmaden - kan det være en god idé at bruge et forklæde. I de fleste restauranter verden over er det et krav at bruge forklæde, når man laver mad, både som dresscode, og netop fordi det er hygiejnisk og beskyttende. Grundlæggende muliggør et forklæde et hygiejnisk arbejdsmiljø, og vi ønsker naturligvis også et hygiejnisk madlavningsmiljø derhjemme. Derfor er et forklæde et must i køkkenet! Forklæder beskytter forsiden af kroppen mod diverse urenheder. Ved at bruge det under madlavning forhindrer du støv, spild, snavs og andet skidt i at blande sig mellem tøj og mad.

  FORKLÆDE TIL ALLE ALDERSGRUPPER

  Køb ikke bare et forklæde til dig selv. Hvis du har børn derhjemme, skal de selvfølgelig også have deres eget forklæde! På den måde kan I alle bruge et forklæde - præcis som de professionelle kokke - hvis I laver mad eller bager sammen. Det skaber et sjovt sammenhold og beskytter børnenes tøj mod irriterende spild og snavs. Det er også positivt og kan opmuntre børn til at blive mere nysgerrige på madlavning og bagning.

  BRUG FORKÆLDET VED FLERE LEJLIGHEDER END BARE MADLAVNING

  Som sagt er et forklæde perfekt til madlavning. Men det stopper ikke dér. Skal du bage, tage opvasken eller lave andre gøremål, der kan være rodet eller våde, er det rart med et forklæde. Til børnene, eller den kreative voksne, er forklæder også perfekte til at beskytte tøjet, når man maler med vandfarve og lignende. Så det er bestemt en god idé at vælge et godt forklæde. Du vil få stor glæde af det. Hvis du vil ligne en prof i køkkenet og beskytte dit tøj mod kedelige pletter fra mad og andre ting, så tjek udvalget af fine forklæder ovenfor!