Faconlagen

Et faconlagen er et lagen med elastikker som nemt trækkes over madrassen ved hjælp af elastikken i kanterne og som sidder på plads hele natten. Investér i nogle faconlagner - så slipper du for at vågne op med lagnet viklet rundt om benet. Et faconlagen er et lagen som lader dig sove mere behageligt. God komfort er vigtigt når det handler om søvnen, så tag et kig på vores sortiment af faconlagner nedenfor!

Farve
Materiale
Størrelse
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Farve
  • Materiale
  • Størrelse
  • Pris
  Visning 3 produkter
  Visning 3 produkter

  STRÆKLAGEN - ET FLEKSIBELT OG KOMFORTABELT LAGEN

  Her finder du vores udvalg af lækre stræklagener! Stræklagener er et mere praktisk alternativ, når du står og skal vælge mellem forskellige lagener. De gør det nemmere at rede sengen - og de bliver, hvor de skal. Et stræklagen spændes nemt rundt om madrassen ved hjælp af elastik i kanterne, som gør, at lagenerne ikke glider rundt. Derudover undgår du de store folder, der nogle gange kan opstå, når du bruger almindelige lagener, og som kan føles knoldede mod huden. Hvis du vil sove på et blødt og glat lagen, kan vi anbefale dig at tage et kig på vores sortiment. Her finder du bl.a. formsyede lagener i en blød bomuldssatin. De fås i forskellige størrelser. Denne materialeblanding er perfekt til en skøn nattesøvn, da satin er et blødt og behageligt materiale, mens bomuld absorberer fugt, virker åndbar og føles behagelig mod huden. Derudover er bomuld en naturfiber hvilket indebærer, at bomuldstekstiler er ekstra slidstærke. Når du skal vælge et lagen, skal du overveje materialet en ekstra gang. Der skal bruges mange timer på dine lagener, så det er vigtigt, at de både føles behagelige og er af en god kvalitet. At sove komfortabelt på bløde stræklagener i bomuldssatin vil gøre, at du får lyst til at blive liggende lidt længere om morgenen!

  ET PRAKTISK LAGEN, DER FORBEDRER DIN NATTESØVN

  God komfort er en vigtig ting, når det kommer til din søvn. Takket være stræklagenets fleksible elastik i kanterne, som du trækker rundt om madrassen, bliver lagenet siddende, hvor det skal. Det betyder, at du ikke vågner op med lagenet viklet rundt om benene midt om natten, eller at lagenet trækker sig sammen til en stor klump i sengen. Formsyede lagener er med andre ord perfekte til dig, der vender og drejer dig meget i søvne! Et stræklagen i det rigtige mål mindsker også risikoen for ubehagelige folder. I vores sortiment finder du stræklagener i flere forskellige størrelser, uanset om du leder efter et lagen til dobbeltsengen eller enkeltmandssengen. Et stræklagen med størrelsen 180x200 cm er måske nok det mest populære valg, da det er en standardstørrelse på den type madras, som mange af os har derhjemme, men du kan også finde stræklagener i f.eks. 80x200, 105x200 cm og 140x200 cm, så der er et stræklagen, der passer til mange forskellige senge. Vælg et lagen i samme størrelse som din madras for at få en optimal pasform. Det er smart at investere i et fleksibelt formsyet lagen, der bliver på plads hele natten, da det giver dig mulighed for at sove mere behageligt!

  FOLD ET STRÆKLAGEN

  En god ting ved stræklagener er, at de også er nemme at opbevare i skabet eller garderobeskabet. Du synes måske, det lyder svært at folde et stræklagen? Det er faktisk ret enkelt. Vil du undgå at rulle lagenerne sammen til en bold og skubbe dem ind i skabet, hvilket gør dem krøllede? Der er et simpelt trick, du kan benytte dig af. Du holder lagenet i hvert hjørne på langsiden, folder det og trækker det ene hjørne over det andet, tager det tredje hjørne op nedefra og folder det ind i de to andre og tager så det fjerde hjørne op og folder det ind. Ret de to faner ud, der hænger, og læg lagenerne ud på et bord, og fold kanterne lidt ind. Til sidst kan du folde lagenet tre gange og folde ind fra den korte side til en valgfri størrelse. Resultatet bliver, at lagenerne ikke fylder så meget i linnedskabet, eller i tasken, hvis du står og skal pakke et lagen til weekendturen. Og når det skal anvendes, er det ikke krøllet og sammenklumpet. Super praktisk

  BEDRE FOR DIG OG FOR MILJØET

  At tage miljørigtige valg er bedre for både dig og dit hjem. Vi bruger mange timer i sengen hver nat, og derfor er det særligt vigtigt at foretage bæredygtige valg, som også er gode for din sundhed, når du køber sengetøj. I vores sortiment finder du stræklagener, der er Svanemærkede og certificerede i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certificeringen garanterer, at produktet er testet og fri for stoffer, der kan være skadelige for dit helbred og miljøet. Du kan derfor være sikker på, at du vælger et kvalitetssikkert produkt, der er fri for usunde kemikalier, når du køber et lagen hos BGA!

  LAV EN DEJLIG OPREDNING - ARBEJD NEDEFRA OG OP

  Nogle synes måske, at det er en smule besværligt at rede en flot seng, men at rede sengen behøver slet ikke at være særligt svært. Hvad du skal tænke på, når du vil rede en fin seng, er at arbejde nedefra og op via de forskellige soveværelsestekstiler. Hvide friske lagener er en god base i sengen, og de kan matches med utroligt meget.