Kuvertlagen

Her finder du vores flotte kuvertlagen. Et kuvertlagen er en type af lagen som er formsyet i hjørnerne og passer på en topmadras. Den gode pasform gør, at lagnet sidder på plads hele natten – perfekt til dig som vender og drejer dig i søvnen. Et formsyet lagen som ligger glat og ikke krøller op er en forudsætning for en god søvn. Kuvertlagner gør det nemme at rede sengen, og dets formsyede hjørner gør, at lagnet nemt kan lægges sammen, så det ikke fylder så meget, når det ikke er i brug. Velkommen ind hos os på BGA.DK og lad dig inspirere af vores formsyede lagner til din seng!

Farve
Materiale
Længde
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Farve
  • Materiale
  • Længde
  • Pris
  Visning 1 produkter
  Visning 1 produkter

  KUVERTLAGEN - ET FORMSYET LAGEN MED PERFEKT PASFORM

  Hos BGA finder du et velassorteret sortiment af forskellige lagener, heriblandt kuvertlagener! Men hvad dækker begrebet kuvertlagen egentlig over? Jo, et kuvertlagen er et formsyet lagen, der passer til madrasser med en maksimal højde på 8 cm. Kuvertlagener er syede, så de trækkes på og rundt om madrassen. Det formede lagen har en bredere underkant, der fastgøres til undersiden af madrassen ved at skubbe alle fire hjørner over madrassen. Det bevirker, at det formsyede lagen bliver siddende, hvor det skal, uanset hvor meget du bevæger dig, og det sidder endda lidt strammere end andre lagener. En anden positiv ting ved et kuvertlagen er, at det udover at sidde godt også fylder meget mindre i linnedskabet, hvis du vel at mærke folder det på den rigtige måde. Det betyder, at du fint kan opbevare et kuvertlagen uden at skulle skubbe det ind i skabet, så det bliver krøllet og klumpet. Det gør også lagenet nemt at pakke, hvis du f.eks. skal sove ude og helst ikke må fylde for meget i tasken. Der er mange fordele ved at vælge et kuvertlagen, og det er bl.a. en god investering i din søvn!

  HVAD ER FORSKELLEN PÅ ET KUVERTLAGEN OG STRÆKLAGEN?

  Med alle de forskellige typer lagener, der findes på dagens marked, er det nemt at blive forvirret. Det er f.eks. nemt at forveksle begreber som kuvertlagener og stræklagener. Både kuvertlagener og stræklagner er såkaldte "fitted sheets" og har kanter, der fastgøres rundt om madrassen, i modsætning til almindelige lagener, der ikke har indsyede hjørner og bare foldes ned under madrassen. Det er meningen, at kuvertlagener skal sidde meget tæt omkring madrassen, og det er netop dét, der adskiller det fra et stræklagen, som det nemt kan forveksles med. Et kuvertlagen har ikke elastik i kanterne, som et stræklagen har. Eftersom det skal sidde meget stramt, kan det godt kræve lidt mere arbejde, når du skal rede sengen. Men når det først er på plads, sidder det, hvor det skal! Kuvertlagener er således et rigtig godt alternativ, hvis du ønsker et lagen, der ligger glat - og hvor det skal hele natten. Det giver dig mulighed for at sove ekstra godt uden at skulle vågne op med lagenet rullet sammen som en klump midt i sengen.

  HVILKE MATERIALE BØR DU VÆLGE TIL DIT KUVERTLAGEN?

  Når du skal vælge et kuvertlagen, er det vigtigt at tænke over, hvilket materiale du ønsker. Du skal sove på det i mange timer, så det er vigtigt, at det både er slidstærkt, og at det føles behageligt mod huden. Et af de mere populære materialer inden for sengetøj er bomuld. Bomuld er en naturlig fiber med god åndbarhed, som kan absorbere fugt. Derudover er det et slidstærkt materiale. Et kuvertlagen i bomuld er derfor et smart valg. Et andet populært valg er kuvertlagener i satin. Satinlagener kan opleves som ekstra luksuriøse, da de er meget bløde. Den blanke overflade er med til at gøre dem ekstra elegante. Satin er ligeledes et materiale, der slider mindre på håret og er mindre belastende for huden. Så hvis du vælger et satinlagen, bør du vælge et lagen, der er godt for både dit ydre og indre. Klikker på dine foretrukne lagener, vil du også kunne læse mere om de pågældende materialer.

  FÅ EN FIN OPREDNING MED ET KUVERTLAGEN

  Kuvertlagener er perfekte, hvis du vil have den perfekte hotelseng. I hotelsenge er det som regel perfekte stramme lagener, der passer perfekt på madrassen, hvilket er et resultat, man får med et formsyet kuvertlagen. Hvide friske kuvertlagener er et perfekt udgangspunkt, som du så kan matche med mange forskellige puder og dynebetræk i satin for at få den perfekte luksuriøse hotelstil.

  Som med andre lagener og sengetøj er det vigtigt, at du regelmæssigt reder op med nye friske lagener og vasker dine kuvertlagener ved 60 grader, da det forhindrer fremkomsten af støvmider. Gør det til en rutine at skifte sengetøj regelmæssigt. Det er både meget vigtigt og behageligt, da der ikke er meget, der slår følelsen af at kravle ned i en frisk, blød seng med skønne lagener.

  VÆLG ET LAGEN AF GOD KVALITET

  Når det kommer til sengetøj generelt, er det smart at vælge kvalitet over kvantitet. Sengetøj skal være slidstærkt og bevare dets pasform, selv efter mange vaske. Det kan betale sig at lægge en lidt større sum for at få et lagen, der har en længere levetid. Ofte behøver man ikke så mange lagener, og det er nok med et par, eller måske tre, så der er mulighed for at skifte mellem de forskellige lagener. Så længe du har minimum et lagen at skifte med, når det ene er til vask, er du godt på vej. Du bør selvfølgelig ikke gå på kompromis med æstetik og funktionalitet, og i vores sortiment finder du fine formsyede lagener, der både holder en fin kvalitet og bidrager til en skønnere og mere behagelig seng. Glæd dig til finde dit nye kuvertlagen, så du kan få en fantastisk nattesøvn!