Lagen

At krybe ned i en redt seng med nye, rene lagner er en dejlig og luksuriøs følelse. Med flotte lagner er det let at pifte soveværelset op. Måske leder du efter et farverigt lagen, eller måske hellere et mere stilrent lagen som passer til mange forskellige dynebetræk? Tag et kig på vores sortiment, og måske finder du noget som du kan lide og som samtidigt bidrager til et hyggeligt soveværelse!

Farve
Materiale
Størrelse
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Farve
  • Materiale
  • Størrelse
  • Pris
  Visning 1 produkter
  Visning 1 produkter

  FRISKE OG SKØNNE LAGENER TIL EN SKØN NATTESØVN

  Findes der noget bedre end at kravle ned i en ren seng med dejligt blødt sengetøj og friske lagener efter en lang dag? Lagener og andre sengetekstiler i gode materialer er vigtige, så sengen føles blød og dejlig at sove i. Et lagen skal vælges med stor omhu, da det skal føles rart mod huden og også være slidstærkt, da det bruges i mange timer hver nat.

  Når du vælger lagen, skal du også huske at overveje de forskellige materialer. Vi tilbyder en række dejlige kvalitetslavede lagener i fin bomuldssatin. Denne materialekombination er perfekt til lagener. Satin er et meget luksuriøst materiale, der er blødt og behageligt at sove i, mens bomuld er et slidstærkt materiale, der er åndbart, fugtabsorberende og føles behageligt mod huden. Du får ganske enkelt en perfekt blanding for en god nats søvn på et blødt, men samtidig slidstærkt lagen.

  Komfort er det vigtigste, når det gælder søvn, og et af de vigtigste trin er at vælge det rette sengetøj. God komfort kan få dig til at føle dig mere afslappet, og det bidrager desuden til en bedre søvn. Valget af soveværelsestekstiler er med andre ord noget, du bør tænke ekstra meget over. Udover materialevalget er det også vigtigt at vælge et lagen i den rigtige størrelse, så det bliver, hvor det skal. Ved at vælge et lagen i den rigtige størrelse, kan du sove godt, velvidende at det bliver liggende, selvom du vender og drejer dig i søvne. I vores sortiment finder du flere forskellige lagener i forskellige størrelser, så du kan finde et, der passer til din seng. Det er også vigtigt at vælge et godt lagen i en god kvalitet. At vælge gode soveværelsestekstiler i en lækker kvalitet er vigtigt, og fine lagener af en høj kvalitet skaber virkelig en luksusstemning! Du er altid velkommen til at nærstudere vores udvalg af fine og prisvenlige lagener.

  MATCH DIT LAGEN MED FORSKELLIGE SOVEVÆRELSESTEKSTILER, SÅ DU FÅR EN DEJLIG OPREDNING

  Når det kommer til at style din seng, er der mange forskellige måder at gøre det på, men at vælge et hvidt lagen er altid et godt udgangspunkt. Klassiske hvide lagener er både friske og kan matches med meget. Ønsker du en ensartet seng i samme farvetoner, kan du vælge afdæmpede farver i hvid, beige, grå eller enhver anden lys nuance til resten af dine sengetekstiler, eller du kan bryde med mønstrede dynebetræk og andre farverige soveværelsestekstiler for at skabe en herlig kontrast. Variationen af sengetekstiler er meget bred, og der er både mere klassiske mønstre og stilrene farver, så uanset om du ønsker en stilfuld seng, der minder om en hotelseng, en legende seng eller en mere rustik seng, er hvide lagener en god start! Det er vigtigt at have en dejlig seng, for i soveværelset vil du gerne kunne slappe af og tage det roligt. Her skal du både starte og slutte dagen, og det er derfor ultravigtigt at style sengen på en måde, så du føler dig godt tilpas både om morgenen og aftenen. Soveværelsestekstiler, der ser indbydende ud, giver lyst til at blive lidt ekstra tid i sengen. Ikke nogen dårlig ting...

  TAG ET MILJØVENLIGT VALG, NÅR DU VÆLGER DIT LAGEN

  I vores sortiment finder du miljøvenlige lagener, der er Svanemærkede og certificerede i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Denne certificering garanterer, at produktet er testet og fri for stoffer, der kan være sundhedsskadelige. De er desuden fri for skadelige kemikalier. Alt dette sikrer, at disse lagener er et alternativ, der er godt for både miljøet og dig, så du kan sove godt med god samvittighed!

  NYVASKEDE LAGENER ER BÅDE VIGTIGE OG FRISKE

  Ikke nok med at det er skønt at kunne kravle ned i en frisk seng, det er også vigtigt at vaske sit sengetøj jævnligt og at have en ren seng med et par nye friske lagener. Men hvor ofte skal man skifte lagener? Det er normalt en god tommelfingerregel at skifte lagener og sengetøj hver uge, eller mindst hver fjortende dag. Det bidrager til en god sengehygiejne. Når vi sover, mister vi hudceller, vi sveder og der kan dannes bakterier, hvilket normalt er ufarligt, men det er vigtigt at skifte lagen regelmæssigt for at forhindre fremkomsten af støvmider. Vi tilbringer mange timer om natten i sengen, så det er ikke så mærkeligt, at der opstår snavs. Ved at holde sengen ren og skifte lagen med jævne mellemrum holder du din seng så ren og frisk som muligt.

  Når du skifter sengetøj, er det også vigtigt at vaske det brugte sengetøj ved mindst 60 grader for at komme af med alle bakterier og snavs, hvilket du kan gøre med sengetøjet fra vores sortiment. Forsøg at gøre det til en rutine at vaske sengetøjet regelmæssigt, primært af hensyn til dit helbred, men også fordi det er ekstra lækkert at kravle ned i en ren seng, der dufter frisk af skønt rengøringsmiddel og føles behagelig mod kroppen!