Rullemadras

Forlæng levetiden på din madras ved at beskytte den med en rullemadras. Madrasbeskyttere, heruder også rullemadrasser, holder din madras frisk og pletfri, mindsker slitage på madrassen og er let at tage af for at vaske. Tag et kig på vores sortiment af madrasbeskyttere og rullemadrasser!

Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  Visning 0 produkter

  Vi beklager

  Fandt ingen produkter

  RULLEMADRAS OG MADRASBESKYTTER – GIVER DIN SENG EN LÆNGERE LEVETID

  En rullemadras og madrasbeskytter er lidt af et must til din seng! Hvem vil ikke gerne sove i en frisk seng - uden grimme pletter? Med et madrasbetræk kan du holde din seng pæn og ren i længere tid, og det mindsker samtidig slitage på både sengen og madrassen. Det er godt for både dig selv og miljøet. Det er smart at købe en rullemadras og madrasbeskytter, der beskytter din seng, og det forlænger din sengs levetid i væsentlig grad. I vores sortiment kan du også finde rullemadrasser, der er certificeret i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®, som garanterer, at produktet er testet og fri for stoffer, der kan være sundhedsskadelige. De er endvidere allergitestede og miljøvenlige.

  Rullemadrasser og madrasbeskyttere fås i flere forskellige størrelser, så du kan finde en model i lige præcis den størrelse, du leder efter. Der findes alt fra almindelige rullemadrasser i 180x200 cm og 90x200 cm til mellemstørrelser som 105x200 cm og ekstra store rullemadrasser i 210x200 cm! Se vores udvalg af rullemadrasser i forskellige størrelser, så du finder det rette match til din seng derhjemme.

  Der er mange positive ting ved de forskellige madrasbetræk. Udover den åbenlyse beskyttende funktion kan nogle former for rullemadrasser også regulere temperaturen, gøre sengen mere allergivenlig og sikre den mod fugt, når uheldet er ude. Dette kan for eksempel være rigtig godt på børneværelset, når dit barn træner i at blive blefri. Mange rullemadrasser har også evnen til at absorbere fugt. Dette gør, at du sover mere behageligt, samtidig med at din rullemadras absorberer sved og snavs. En madrasbeskytter beskytter din sengebund mod snavs, væske og støv på både top og sider, og den kan også forhindre fremkomsten af støvmider i madrassen. En anden positiv ting er, at en rullemadras og madrasbeskytter gør det nemt at holde din seng ren. Vi bruger mange timer i sengen, så det er ikke så underligt, at den af og til bliver snavset. Rullemadrasser og madrasbeskyttere er nemme at tage af og vaske, i modsætning til selve stoffet på sengen. Derudover sikrer madrasbeskyttelsen også, at du ikke behøver at støvsuge sengen nær så ofte. Rullemadrasser og madrasbeskyttere er et godt valg, da der er sjovere ting i livet end at vaske og gøre rent. Vores rullemadrasser og madrasbeskyttere kan vaskes ved 60 grader.

  RULLEMADRAS ELLER MADRASBESKYTTER – HVAD ER HVAD?

  Det er nemt at forveksle en rullemadras med en madrasbeskytter, og du undrer dig måske over, hvad forskellen egentlig er? Du lægger din rullemadras direkte på madrassen, og så lægger du et lagen ovenpå. Dette fungerer som en ekstra beskyttelse til din madras. En madrasbeskytter trækkes oven på selve sengebunden, under madrassen, og beskytter din sengebund både fra oversiden og siderne omkring. Begge beskyttelser er at foretrække, og den ene udelukker ikke den anden. Når du vælger at beskytte din madras og sengebund med forskellige madrasbetræk, får du mulighed for at forlænge såvel levetiden og kvaliteten.

  Både madrasbeskyttere og rullemadrasser fås i flere forskellige størrelser og har ofte elastik i kanterne for at opnå en perfekt pasform. En rullemadras er ikke synlig under lagenerne, men en madrasbeskytter er lidt mere fremtrædende, så disse fås i flere forskellige farver så du kan vælge en model, der passer til dit øvrige interiør! En hvid eller sort madrasbeskytter er det neutrale valg, der passer til farverne på din seng, men du kan også vælge mellem modeller i beige eller grå, som også er tidløse valg, der passer godt sammen med mange andre farvevalg i dit hjem.

  RULLEMADRASSER BIDRAGER TIL EN STØRRE KOMFORT I SENGEN!

  Synes du, at din seng er lidt for hård, kan en rullemadras være et godt alternativ! Der findes mange forskellige typer rullemadrasser, og nogle har lidt mere polstring, som får dem til at føles blødere. De fleste af vores rullemadrasser er flot quiltede, formsyede og polstrede. Det betyder, at rullemadrassen øger komforten i sengen og giver en ekstra behagelig overflade! En rullemadras omfavner dig og giver dig den bløde overflade, du måske har savnet.

  Vores rullemadrasser har også formede hjørner og elastiske hjørnebånd, så du kan være sikker på, at de bliver siddende hele natten og ikke glider rundt. Dette giver dig mulighed for at sove mere behageligt og undgå at ligge på en knoldet overflade. Alle bør prioritere den gode komfort! Der er ikke meget, der slår dét at vågne udhvilet og have mere energi i løbet af dagen, hvilket du vil opleve, hvis du har gode søvnrutiner og sover behageligt.

  SØRG FOR EN OPREDNING, DER GIVER EN BEDRE SØVN - START FRA BUNDEN

  Det er vigtigt at have en seng, der føles indbydende og behagelig, og som frem for alt føles tryg at sove i. Der er mange forskellige måder at sove på. Mens nogle foretrækker den mere afslappede og samtidig æstetiske stil, foretrækker andre en pæn seng, der kan minde om en hotelseng. Uanset hvordan du vil have din seng til at se ud, er det vigtigt at starte med en madrasbeskytter og en rullemadras som grundlag, hvorefter du kan vælge den type opredning, der passer dig bedst. Et sikkert fundament er vigtigt, så du ikke skal udskifte dyre sengedele på grund af kedelige pletter eller lignende. Derudover gør smart sengetøj din seng mere allergivenlig, hvilket selvfølgelig også er en vigtig ting. Når du har sikret din madras og sengebund, kan du sove trygt og vide, at du har truffet et mere miljøvenligt valg og ikke behøver at bekymre dig om uheld, støv, mider eller snavs. Alt sammen for en bedre søvnkvalitet.