Kappelagen

Med et kappelagen kan du let give din seng et løft og skabe en mere dekorativ opredning af sengen. Kappelagnet er et soveværelsestekstil som enkelt giver dit soveværelse en mere eksklusiv og hjemlig fremtoning. Vores kappelagner kan bruges til at skjule opbevaring under sengen eller kedelige sengeben, hvilket dermed giver et mere ryddeligt indtryk i rummet. Måske vil du have et mere romantisk kappelagen med volanter, eller måske hellere et mere stilrent kappelagen? Her finder du vores sortiment af trendy kappelagner!

Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  Visning 0 produkter

  Vi beklager

  Fandt ingen produkter

  SENGEKAPPE - ET DEJLIGT OG DEKORATIVT SOVEVÆRELSESTEKSTIL

  Med en fin sengekappe er det nemt at give soveværelset et løft! Sengen er virkelig i fokus i soveværelset, så det er en god idé at indrette den med en sengekappe og gøre den ekstra fin. En sengekappe giver dit værelse et ryddeligt udtryk og får dit soveværelse til at ligne et hotelværelse, og hvem vil ikke gerne have et luksuriøst hjem! Sengekapper skjuler kedelige sengeben og giver dig mulighed for at skjule ting under sengen, hvilket virkelig forstærker det ryddelige udtryk. En glat og lige sengekappe ser virkelig luksuriøs og samtidig stilren ud og passer ind i en række forskellige hjem! Sengekapper fås ofte i neutrale farvetoner, der er nemme at matche med resten af interiøret i dit soveværelse, og du kan også fint matche en sengekappe med en sengegavl i samme farve for at skabe et ensartet udtryk. Det bliver fint med en opredning, der består af bløde og dejlige dyner, flotte puder, sengetæpper og en elegant sengekappe. Ved at arbejde med forskellige soveværelsestekstiler kan du skabe volumen i din seng.

  SENGEKAPPER, DER ER GODE FOR BÅDE DIG OG MILJØET

  I vores sortiment finder du sengekapper, der er Svanemærke-certificerede i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX® som garanterer, at produktet er testet og fri for stoffer, der kan være sundhedsskadelige. Det betyder, at vores sengekapper både er miljøvenlige og samtidig er bedre for dig og dit helbred! En sengekappe holder også din seng frisk i længere tid ad gangen, og de fleste sengekapper kan vaskes, men du kan ofte holde din sengekappe frisk ved at lufte den og fjerne eventuelle pletter af og til med en pletfjerner. Hvis du ikke vasker dine tekstiler for ofte, kan de blive mere holdbare.

  I vores sortiment finder du også sengekapper i bomuld. Bomuld er en naturlig fiber, og bomuldstekstiler er kendt for at være slidstærke. Bomuldstekstiler er åndbare og absorberer fugt på fremragende vis, og derfor er sengetekstiler i bomuld et bedre valg. De føles behagelige mod kroppen og det er særligt godt med slidstærke materialer i sengen, hvor vi tilbringer mange timer hver nat.

  DET SKAL DU OVERVEJE, NÅR DU KØBER SENGEKAPPER

  Når du har besluttet dig for at købe en fin sengekappe, er det vigtigt at tænke over et par ting. Først og fremmest skal du overveje materiale, farve og model for din sengekappe. Sengekapper er ofte fremstillet af luftige og fine materialer såsom hør eller bomuld. I vores sortiment finder du også sengekapper i flere forskellige farvenuancer. En beige sengekappe er et trendy valg, der bidrager til en jordnær indretning, mens en hvid sengekappe er et friskt og tidløst valg. Der findes også mange forskellige størrelser inden for sengekapper. En sengekappe i 180 cm er det mest almindelige og som regel det mest populære valg, men der findes også mange andre størrelser! Måske leder du efter en sengekappe på 140 cm eller en lidt mindre størrelse såsom en sengekappe i størrelsen 105 cm? Det er vigtigt at vælge de samme mål som på sengen, så sengekappen kommer til at ligge perfekt og bliver, hvor den skal. Det er også vigtigt at tjekke højden på din sengekappe. Hvis du for eksempel har en kontinentalseng, kan du få brug for en sengekappe, der er højere, så den dækker hele sengen, mens hvis du har en boxmadras, har du måske ikke brug for en sengekappe, der er lige så høj. En almindelig højde på sengekapper er 45 cm, fordi det passer til de fleste senge, men det bedste er at måle din egen seng derhjemme og tjekke efter! Ved at klikke på en specifik sengekappe kan du læse mere om den og de forskellige mål.

  SENGEKAPPER PASSER TIL ALLE SOVEVÆRELSER!

  Sengekapper er et meget lækkert soveværelsestekstil, der passer lige så godt i de voksnes soveværelser som på barnets værelse. Sengekappen som detalje passer til mange forskellige senge og stilarter. Uanset om du vil have mulighed for at skjule forskellige ting, der skal gemmes af vejen, sengeben eller blot vil opdatere stilen i soveværelset, er en sengekappe et både godt og stilfuldt valg! Når du skal lave en lækker opredning, er det smart at starte nedefra og arbejde dig op. Vælger du at tilføje en sengekappe, er det et godt første skridt.

  En fin sengekappe bidrager virkelig meget til den redte seng. Ved at vælge en lækker sengekappe sætter du tonen for hele din seng! En lige sengekappe er et meget moderne valg og giver din seng et luksuriøst udtryk, mens en sengekappe ofte har et meget friskt og distinkt udtryk. Herefter kan du matche din sengekappe med forskellige sengetekstiler for at skabe forskellige udtryk i soveværelset, og der er som sagt mange forskellige sengekapper at vælge imellem. Til sengen i de voksnes soveværelse vil du måske have en stilren sengekappe i en neutral farvenuance, måske i beige eller i hvid? Den kan med fordel kombineres med rustikt sengetøj i hør for at understrege den jordnære og voksne stil. Til sengen på børneværelset kan du i stedet vælge en sengekappe i en mere farverig nuance og matche med mønstret sengetøj for en mere legende stil! Uanset hvad du leder efter, er du velkommen til at gennemse vores udvalg af lækre sengekapper!