Vaskehandske

Forkæl dig selv med lidt hjemmespa. Her finder du vaskehandsker og skrubbehandsker som er perfekte til et mere luksuriøst brusebad, ansigtsvask eller hvorfor ikke en dejlig kropsmassage? En vaskehandske eksfolierer din krop og fjerner døde hudceller fra hudens øverste lag, hvilket gør huden blød efter badet.

Farve
Materiale
Farvenuance
Størrelse
Længde
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  Visning 0 produkter

  Vi beklager

  Fandt ingen produkter

  VASKEHANDSKER - PERFEKT TIL HJEMMESPA

  Noget, der hører til i alle badeværelser, men som ikke alle tænker over, er vaskehandsker! Vaskehandsker er praktiske til alle former for krops- og ansigtsvask. Du undrer dig måske over, hvad der adskiller en vaskehandske fra en vaskeklud? En vaskehandske minder meget om en vaskeklud, men vaskehandsker har et design som en handske, der passer godt til din hånd og bliver derfor siddende på din hånd under brug. Det er simpelthen nødvendigt med begge, og de kan udfylde lidt forskellige funktioner. Som sædvanligt med tekstiler behøver det ene ikke at udelukke det andet, men jo flere, jo bedre! Opbevaring af flotte og praktiske badeværelsestekstiler på badeværelset er et must, og en vaskehandske er virkelig noget, du bør anskaffe dig. En vaskehandske har mange funktionelle formål. Du kan bruge vaskehandsker både til at rense dit ansigt eller din krop grundigt med, og du kan ligeledes bruge dem til blidt og skånsomt at skrubbe din hud . Bruger du en vaskehandske, der kun er let fugtet, giver den en god, men skånsom skrubbeeffekt på huden og fjerner døde hudceller. Hvis du gennemvæder vaskehandsken ekstra godt med vand, bliver den blødere og kan bruges sammen med sæbe, så du opnår en behagelig kropsvask. Vaskehandsker kan således bruges til både våd og tør skrubning, det er ganske enkelt en smagssag. En vaskehandske kan også bruges til blidt at massere ømme muskler og kan endvidere stimulere blodcirkulationen. Ved at bruge en vaskehandske får du en dybderensende effekt, som føles luksuriøs. Hvorfor ikke sætte en aften af hver uge til at lave en lille hjemmespa, hvor du skrubber din hud med en vaskehandske og derefter smører dig ind i hudplejeprodukter? Resultatet vil give dig en blød og fin hud! Brug din vaskehandske sammen med mild sæbe eller blødgørende bruseolie for at opnå en skånsom rensning. Få ting er bedre end at føle sig afslappet og frisk efter et dejligt brusebad.

  VASKEHANDSKER AF BOMULDSFROTTÉ I EN FIN KVALITET

  I vores sortiment finder du vaskehandsker i blød frotté, der er fremstillet af 100% bomuldsfrotté. En blanding af både bomuld og frotté gør, at vaskehandsken har en god sugeevne, og at den føles behagelig mod din hud. Der findes flere forskellige farver i sortimentet, så du fint kan matche din vaskeklud med resten af interiøret på dit badeværelse. Alle vaskehandsker har en fin lille løkke i det ene hjørne, så du kan hænge dem op som en flot detalje! Hvorfor ikke matche din vaskehandske med håndklæder og badehåndklæder i samme farve på dit badeværelse? Hvis du elsker kontraster, kan du bryde farvetonerne ved at vælge forskellige farver, der vil give dit badeværelse en mere levende karakter. Alle vores badeværelsestekstiler fås i mange forskellige farver, men alle kan stadig fint matches med hinanden. Uanset om du leder efter en grå, en hvid eller en pink vaskehandske, så finder du den hos os! Noget vigtigt, når det kommer til badeværelsestekstiler, er, at det ikke skal være et valg mellem fint og funktionelt. Vi tilbyder vaskehandsker af en fin kvalitet, der også opfylder et lige så stort funktionelt formål; Vælger du en god vaskehandske, vil det snart blive dit yndlingstekstil!

  LAV EN FIN SPAKURV - PERFEKT SOM SELVFORKÆLELSE ELLER GAVEIDÉ

  En vaskehandske leder tankerne hen på spa og tid til selvforkælelse. Hvorfor ikke lave et lille spa-kit, som du opbevarer i en skuffe på badeværelset, så spa-øjeblikket aldrig er langt væk? Gør det til en rutine at sætte en time af til dig selv et par gange om ugen. Forbered en lille kasse med en vaskehandske, vaskeklude og plejeprodukter til krop og hår. Vaskehandsken er et must i spa-kassen og kan bruges til både krop og ansigt, der giver en behagelig rensning ned i dybden. At forkæle sig selv er positivt for både det ydre og især det indre. Det kan næsten ses som terapi at gøre plads til selvforkælelse i hverdagen. At indrette et lækkert badeværelse med praktiske badeværelsestekstiler, hvor du har alt det nødvendige udstyr lige ved hånden, vil bidrage til en skøn og afslappet følelse. Gør dit badeværelse til et sted, hvor du kan opholde dig lidt ekstra under morgen- eller aftenrutinen. Et fint spa-kit med en vaskehandske er også den perfekte gaveidé. Måske som en fødselsdagsgave til din ven eller en forælder, du vil forkæle lidt ekstra? Det vil helt sikkert blive værdsat.

  TAG ET MILJØVENLIGT VALG - VÆLG VASKEHANDSKER I BOMULD

  At tage miljøvenlige valg er altid godt, og måske især når det kommer til de produkter, man bruger ofte. Vores vaskehandsker er certificerede i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Det indebærer, at vores vaskehandsker er fri for skadelige stoffer og kemikalier, der kan påvirke miljøet eller dit helbred i negativ retning. Alle vores vaskehandsker kan også vaskes ved 60 grader, så du kan vaske dem regelmæssigt. Det betyder, at du kan genbruge dine vaskehandsker flere gange og undgå engangsprodukter, hvilket gør dem ekstra klimavenlige. Valget af vaskehandsker i bomuldsfrotté er positivt, da de har en længere levetid end produkter af plast, der skal skiftes oftere, og stofvaskehandsker slipper ej heller plasticpartikler ud i afløbet. Tag et kig på vores sortiment, og vælg en vaskehandske, der er god for både dig og vores miljø.