Toilettasker

Gå på opdagelse i vores sortiment af flotte toilet- og makeuptasker. At vælge en god toilettaske, makeuptaske eller kosmetikpung er praktisk, da du vil få megen nytte af den både i hverdagen og på rejsen. En fin toilettaske er også en dekorativ måde at opbevare ting på i badeværelset, eller den kan bruges som en fin, mindre håndtaske. Tag et kig på vores fine og eksklusive toilettasker nedenfor og find den som passer til netop dine behov!

Farve
Materiale
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Farve
  • Materiale
  • Pris
  Visning 5 produkter
  Visning 5 produkter

  TOILETTASKER – ÆSTETISK OPBEVARING AF DINE YNDLINGSPRODUKTER

  En god toilettaske er praktisk på mange måder. Toilettasker er uundværlige i hjemmet og er praktiske på rejser såvel som til opbevaring af ting i badeværelset.

  I din toilettaske kan du opbevare toiletsager, makeup og andre skønhedsprodukter. Der er mange der vælger at have en lille toilettaske eller makeuptaske på badeværelset til de ting man bruger mest. Det giver mere struktur i badeværelsets indretning og bedre orden. Dette gør sig især gældende, hvis man ikke har et skab på badeværelset eller ikke her så megen overflade. Har man sine ting i en toilettaske ser det mere ryddeligt ud. At organisere sine sager og dermed slippe for kaosset, giver det mere tid til andre ting, da du ikke altid skal bruge tid på lede efter din mascara eller barberskraber.

  Vælger du en stor toilettaske med inddelte rum, har du godt med plads til elektroniske artikler og andre ting som fylder meget såsom barbermaskine og hårbørster. En lille toilettaske eller makeuptaske er god til opbevaring af små ting som tit forsvinder, f.eks. pincet, neglesaks, accessoires og smykker.

  Det er dejligt at der findes så mange flotte toilettasker – det gør det nemlig ikke noget at de står fremme og kan ses. De kan udgøre en rigtig fin indretningsdetalje på badeværelset. For den stilbevidste som kan lide at være på forkant, så kan det være en sjov ide at vælge en toilettaske i samme farve som andre badeværelsestekstiler. Placer din toilettaske på en badeværelseshylde sammen med f.eks. nogle flot sammenrullede håndklæder – så opnår du straks et ensartet og stilet look i badeværelset!

  EN TOILETTASKE GØR REJSEN OG HVERDAGEN MERE ENKEL

  Hvis du skal ud og rejse er en toilettaske et ”must”. En toilettaske gør det nemmere at pakke de nødvendige makeup- og hudplejeprodukter samt holde orden i kufferten eller rejsetasken. Toilettasken bliver som et bærbart toiletskab. Den kan nemt stilles frem på hotellets håndvask eller evt. på en hylde, så du har dine favoritprodukter ved hånden uanset hvor du befinder dig. Uanset hvem du er, så kan du drage nytte af en toilettaske, og uanset om du er på forretningsrejse eller på en privat rejse, så er det praktisk at kunne pakke det mest nødvendige ned i en lille toilettaske. Så du slipper du også for at bekymre dig for om din parfume eller barberskummet går i stykker og løber ud blandt de andre ting i tasken.

  Historien bagom toilettasken og hvordan den udvikledes til en rejsetaske stammer tilbage fra dengang toilettasken under 1700-tallet først blev brugt som opbevaring til parfumer eller pastiller, hvorefter den udviklede sig til at blive en nødvendig taske til opbevaring af toiletartikler for rejsende.

  Det er ikke kun under rejsen at toilettasker har sin funktion. Hvis du har behov for også at pakke praktiske ting til hverdagen, så er en lille kosmetikpung i håndtasken også praktisk. Her kan du f.eks. opbevare lipgloss, hovedpinepiller, vådservietter og andre toiletartikler eller makeup som du kunne få brug for under dagen. En kosmetikpung eller en toilettaske gør det nemmere at holde orden i håndtasken, og du finder let det du har brug for, når du behøver det.

  MERE END BARE EN TOILETTASKE

  En toilettaske kan man anvende til mere end bare toiletsager eller makeup. Mange toilettasker er så flotte at de faktisk kan fungere som en mindre håndtaske. De fås i mange forskellige design og farver, så du nemt at finde en der matcher dit outfit. Dette er perfekt, hvis du kun har brug for at pakke et par enkelte småting såsom nøgler, mobiltelefon og pengepung og dermed ikke behøver en stor taske. Forskellige materialer passer til forskellige designstile, men når der fås så mange smukke toilettasker, kan vi love at du nok skal finde en som passer til dig. Måske leder du efter en toilettaske i blød fløjl? Eller en i fin rynket bomuld?

  HVILKEN TOILETTASKE LEDER DU EFTER?

  Da der findes så mange toilettasker at vælge i mellem, så er der nogle ting som kan være gode at overveje inden du vælger din toilettaske. Afhængigt af hvad du har tænkt at bruge din toilettaske til, så findes der forskellige modeller at vælge i mellem. Måske er du ude efter en toilettaske som i højere grad er funktionel og som skal kunne rumme alt det nødvendige til en lange solferie, hvormed toilettasken skal have mange rum og en holdbar inderside, som let kan tørres af? Eller måske er du ude efter en toilettaske som du vil have stående fremme i badeværelset og behøver derfor en som er mere dekorativ? Måske er materialet og farven det vigtigste? Eller er en toilettaske med et stort rum i stedet for mange små rum et bedre alternativ?

  Noget som kan være vigtigt i forhold til valg af toilettaske er at tjekke de tilhørende vaske- og plejeråd. Det sker nogle gange at et produkt lækker en smule, pudderdåsen går i stykker og indholdet spildes ud i toilettasken. Da er det vigtigt med en toilettaske som har en inderside som nemt kan tørres af og rengøres. Visse toilettasker kan tilmed vaskes ved en lavere temperatur, så du let bare kan smide dem i vaskemaskinen. Tjek altid de vaskeråd der er gældende for netop din toilettaske.

  Det er virkelig dejligt at der findes så mange forskellige modeller af toilettasker at vælge i mellem, og det er ekstra dejligt at man kan anvende dem på flere måder. Naturligvis findes der også toilettasker som passer til både damer, herrer og børn. I vores sortiment finder du stilrene, men eksklusive toilettasker i flotte farver som passer lige godt til alle.