Tøfler

Und dig selv et par bløde og fine tøfler. Skønne og hyggelige tøfler er uundværlige derhjemme på de lange weekendmorgener eller hyggelige aftener. At slippe for at gå med bare fødder på et hårdt og koldt gulv, og i stedet gå rundt i et par varme, hyggelige og bløde tøfler er en luksuriøs oplevelse. Forkæl dig selv og dine fødder, og tag et kig på vores sortiment af fine indendørstøfler!

Farve
Materiale
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Farve
  • Materiale
  • Pris
  Visning 1 produkter
  Visning 1 produkter

  INDENDØRSTØFLER – LUKSUS TIL DINE FØDDER

  Trods at mange sætter pris på dem, så er tøfler tit ikke noget vi altid tænker på at vi har brug for. Det er pudsigt eftersom de ofte er en redning for trætte og kolde fødder. Tøfler er varme og dejlige at gå rundt i hjemme, og samtidig er de rigtig fine. Tøfler er god komfort og fint design kombineret i ét

  Når vækkeuret ringer tidligt om morgenen og du langsomt rejser dig fra den varme seng, så er det ikke så rart at sætte fødderne på et koldt gulv. Er det ikke meget bedre at unde sig et par bløde og varme tøfler man nemt kan stikke i og som kan stå klar ved sengen? Og det er ikke kun tidligt om morgenen at et par tøfler kan føles ekstra velkomne. På hyggeaftener, efter et langt brusebad eller når man er i gang med hverdagens gøremål, så kan bløde tøfler også være dejlige, så man slipper for at gå på det hårde gulv.

  TØFLER ER SOM ET VARM KRAM

  Et par tøfler kan føles omfavnende for foden og indendørstøfler bør være fremstillet i ekstra blødt materiale. Det er ekstra dejligt, hvis de er forede med blødt stof. Et par tøfler er noget alle bør unde sig, så man slipper for at gå rundt på et koldt gulv med bare fødder. Forestil dig at komme hjem fra en kold vinterdag udendørs, eller en dag på arbejdet i ubehagelige sko, og derefter stikke i par tøfler når man kommer indenfor – det er ægte luksus.

  SLAP AF DERHJEMME MED DEJLIG BLØDT TØJ OG TØFLER

  Derhjemme er afslapning ofte forbundet med fritidstøj, og man kan sige at tøfler for foden er hvad blødt og behageligt tøj er for kroppen. Behageligt, afslappet tøj er noget mange kan lide at gå i hjemme, og i weekenden eller bare om aftenen midt på ugen er det dejligt at endelig kunne få noget behageligt tøj på sig. Selvom joggingtøj eller hyggetøj ofte forbindes med noget knap så stilet, så behøver det ikke altid at være sådan. Et fint matchende sæt med et par flotte tøfler kan udgøre en stilfuld beklædning hjemme. Tøfler kan virkelig være elegante og luksuriøse i stilen, og vamsede tøfler i et fint design kan hurtigt give fritidstøjet et løft.

  TØFTER ER EN PERFEKT GAVE AT GIVE TIL NOGEN

  Der er ikke mange som ville sige nej til at par bløde og fine tøfler, så det er en perfekt gave. Tøfler er ofte en meget værdsat og fin gave, man kan give til nogen – for hvem vil ikke have et par dejlige tøfler i hjemmet. At give et par fine indendørssko i gave viser omtanke og er perfekt både som jule- og fødselsdagsgave til en du elsker.

  TØFLER ER IKKE KUN TIL BRUG DERHJEMME

  Tøfler er værdsatte fordi fødderne kan slappe af i dem, og det er skønt at kunne slippe fødderne fri i behagelige tøfler i stedet for de trange sko. Derfor bør man altid have et par tøfler i nærheden, og et par hyggelige tøfler behøver man ikke kun at have hjemme. Det er perfekt at have et par ekstra tøfler til kontoret eller skolen. Så vil arbejdsdagen føles mere bekvem. Desuden kan det være skønt med et par vamsede og varme tøfler på arbejdspladsen under de kolde vintermåneder. Hvis du leder efter et par tøfler til kontoret, så er det heldigt at der findes stilfulde tøfler at vælge imellem. Flotte tøfler er et plus når man skal matche med det finere hverdagstøj.

  Forskellige tøfler kan have forskellige anvendelsesområder. Visse tøfler er f.eks. anbefalet til indendørsbrug og de bør ikke anvendes udendørs overhovedet, hvis man vil holde dem fine. Man tænker måske at tøflerne ikke tager skade af, at man lige hurtigt går ud og henter posten, men da er det bedre at have et par udendørstøfler at skifte med ved yderdøren, så du ikke risikerer at ødelægge dine tøfler.

  TØFLER I FLERE STØRRELSER

  I vores sortiment finder du tøfler i flere størrelser. Tøflerne fås i størrelserne størrelser S, M og L. S modsvarer 36-37 (EU), M modsvarer størrelse 38-39 (EU) og L modsvarer størrelse 40-41 (EU). Det kan nogle gange være sådan, at nye og uanvendte tøfler kan føles lidt små, men efter nogle ganges brug vil tøflerne tit have tilpasset sig til din fod, og tøflerne føles derefter mere rummelige. Derfor anbefaler vi, at du vælger din almindelige størrelse. Sig farvel til ømme fødder og hårde gulve – forkæl dig selv med et par bløde tøfler i stedet!