Vaskeklude

Her finder du vores sortiment af praktiske vaskeklude. Vaskeklude er små, mindre håndklæder som er gode til at vaske ansigtet eller et barns følsomme hud med. De er absorberende, men stadig lette og bløde. Vaskeklude udgør et klimavenligt valg eftersom de let kan vaskes og anvendes igen og igen.

Farve
Materiale
Størrelse
Farvenuance
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Farve
  • Materiale
  • Størrelse
  • Farvenuance
  • Pris
  Visning 9 produkter
  Visning 9 produkter

  FINE VASKEKLUDE I BLØD FROTTÉ

  Tag et kig på vores udvalg af vaskeklude! Vaskeklude er meget små håndklæder, der virker absorberende, er lette og meget bløde. Vaskeklude er et must have på badeværelset og fås i flere forskellige farver, så du kan købe et par, der matcher den øvrige indretning på badeværelset. Det er sjovt at have forskellige muligheder for at matche vaskeklude med andre badetekstiler. Hvorfor ikke gøre vaskekludene til en del af din indretning og opbevare dem pænt på badeværelset? Du kan for eksempel folde dem fint sammen med større håndklæder på en badeværelseshylde eller rulle dem sammen og opbevare dem i en mindre kurv, så du opnår en fantastisk spa-følelse! Ved at matche vaskekludene med håndklæder og badehåndklæder på dit badeværelse skaber du en flot rød tråd, og det vil være en detalje, der straks fanger øjet. Det er værd at bruge lidt tid på at gøre badeværelset pænt. Vi bruger meget mere tid herinde, end vi egentlig tror, og for mange er det et rum, hvor dagen både starter, efter vi vågner, og slutter, før vi kravler i seng. Dét at have flotte og praktiske badeværelsestekstiler lige ved hånden vil gøre alting meget nemmere.

  HVAD BRUGER MAN VASKEKLUDE TIL?

  Hvis du aldrig før har hørt om vaskeklude, undrer du dig måske over, hvad de egentlig bruges til? Vaskeklude har en mindre størrelse og har mange forskellige anvendelsesmuligheder. Bløde vaskeklude kan bruges til meget forskelligt, og både voksne og børn kan have stor glæde af dem. Er du voksen, er det perfekt at opbevare et par vaskeklude ved siden af ​​vasken til morgen- og aftenrutinen. Bløde vaskeklude kan bruges til blødt og skånsomt at vaske ansigtet. Hvorfor ikke forkæle dig selv med en hyggelig aftenrutine, hvor du bruger vaskekluden til at rense din hud ekstra grundigt. Selvom de er meget bløde, kan frottéklude også virke eksfolierende og hjælper dig af med døde hudceller, når du vasker dit ansigt. Vaskekluden kan rense i dybden og bidrager således til en finere hud.

  Vaskeklude er også et perfekt valg til mindre børn og babyer, og det er nærmest et must at have dem lige ved hånden. Pak et par vaskeklude i pusletasken, og læg også gerne nogle på puslebordet, så du altid er velforberedt. De er bløde og milde mod den sarte hud, og takket være deres gode sugeevne er de lige så anvendelige til at tørre munden med ved spisebordet som ved bleskift, ligesom de kan anvendes på udflugten. Selv for hundeejeren kan det være praktisk at investere i et par vaskeklude. Det er perfekt at rense mudrede poter efter en regnfuld gåtur med en vaskeklud. Takket være vaskekludenes praktiske størrelse er de nemme altid at have lige ved hånden, når der skal tørres poter, og de er også nyttige på udflugten.

  BLØDE OG BEHAGELIGE VASKEKLUDE I EN EKSTRA FIN KVALITET

  Når det kommer til vaskeklude, eller badeværelsestekstiler generelt, er det vigtigt at vælge produkter af en god kvalitet. Det er vigtigt, at de er fremstillet af et materiale, der føles behageligt og blødt mod huden. Vaskeklude og håndklæder skal have en god sugeevne, samtidig med at de skal føles skønne at tørre med. De skal være fremstillet i en god kvalitet, så de bevarer deres behagelige overflade, selv efter mange vaske. Hos BGA er vi stolte af at kunne præsentere et fint sortiment af vaskeklude i 100% bomuldsfrotté, der føles skønne mod huden og fås til en god pris. Bomuldsfrotté er et materiale, der har en rigtig god sugeevne, og bomulden gør også vaskekludene ekstra slidstærke. Dette betyder, at du ikke skal gå på kompromis med hverken æstetik eller funktion.

  ET MERE MILJØVENLIGT VALG

  Hvis du vil træffe et miljøvenligt valg, er stofvaskeklude det bedste valg blandt forskellige vaskeklude, da de kan genbruges flere gange. Du vasker nemt dine vaskeklude ved 60 grader, og så er de så gode som nye. Hvis du har mulighed for det, anbefaler vi at tørretumble dine vaskeklude, så du får et ekstra blødt resultat. I vores sortiment finder du vaskeklude, der er certificerede i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®, som garanterer, at produktet er testet og fri for stoffer, der kan være sundhedsskadelige. Vælger du vores vaskeklude, træffer du et klimasmart valg, der samtidig er bedre for dig og din sundhed!

  Vaskeklude er et perfekt alternativ til brugen af engangsartikler. Lægger du dine vaskeklude i blød og tilsætter mild sæbe eller lidt olie, får du et miljøvenligt alternativ til vådservietter, der er ekstra milde mod din hud - og du får tilmed en effektiv renseserviet. Eftersom vaskeklude er så nyttige, kan det være godt at have flere på lager. Du har måske ikke brug for mange, men nok til at skifte med mellem vask Du bør altid bruge en ren vaskeklud. Vi tilbyder pakker med vaskeklude i forskellige farver. Hvorfor ikke købe i et par forskellige nuancer? Det bliver ekstra sjovt at skifte mellem dem. I vores sortiment finder du lyserøde vaskeklude, grønne vaskeklude, hvide vaskeklude – ja, der er mange forskellige, du kan vælge imellem! Måske vil du købe forskellige vaskeklude til forskellige formål? Klassiske hvide til barnet, beige vaskeklude til dig selv og et par grå til hunden? At vores vaskeklude fås i forskellige farver gør det også nemt at matche med håndklæder i samme farvenuancer fra vores sortiment. En vaskeklud med alle dens fordele og anvendelser er simpelthen et produkt, du ikke må fravælge - se på produkterne ovenfor for at finde lækre vaskeklude, der passer til dig!