Badeforhæng

(0)

Udover at gøre dit badeværelse mere hjemligt, så giver et badeforhæng dig mulighed for at nyde et dejligt brusebad eller et afslappende bad uden at du skal bekymre dig for om du kommer til at stænke vand over det hele.

Du kan vælge et farvet badeforhæng for at give badeværelset et løft. Du kan også vælge et stilrent badeforhæng for en diskret, men stadig funktionel indretningsdetalje i badeværelset. Uanset om du har en fritstående bruser uden vægge eller et badekar, så er et flot badeforhæng til bruser eller badeværelse et godt valg.

Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  Visning 0 produkter

  Vi beklager

  Fandt ingen produkter

  INDRET DIT BADEVÆRELSE MED ET DEJLIGT BADEFORHÆNG

  Det er luksuriøst at kunne tage et langt og afslappende brusebad, der er både varmt og dejligt. Uanset om det er om morgenen for at vågne eller efter en lang dag, er det skønt at træde ind i badet. Samtidig med at det bliver en fin detalje på dit badeværelse, så beskytter det også badeværelsets indretning mod vandstænk; det får simpelthen vandet til at blive inden for den ønskede ramme. Udover at du kan forhindre vandet i at sprøjte ud overalt, holder badeforhænget også på varmen i bruseområdet.

  Et lækkert badeforhæng er et must, uanset om du har et badekar eller en fritstående bruser uden vægge. Det er ikke så sjovt for den næste at træde ind på badeværelset, hvis der er vand på hele gulvet, og frem for alt er der en stor risiko for at glide - og vi ønsker jo ikke, at nogen kommer til skade. Med et badeforhæng mindsker du enhver faldrisiko og får samtidig en flot indretningsdetalje på badeværelset. Hvis I er mange, der bruger badeværelset i de travle morgentimer, kan det også være rart med et badeforhæng, der giver lidt ekstra privatliv.

  FORNY NEMT DIT BADEVÆRELSE MED ET DEJLIGT BADEFORHÆNG

  Hvis du er træt af dit badeværelse og ønsker at forny det, men ikke har mulighed for at lave en totalrenovering, kan du nemt indrette og ændre badeværelset indvendigt ved hjælp af forskellige badeværelsestekstiler. Et badeforhæng har en større effekt, end du umiddelbart tror. På det kolde badeværelse kan du ved at vælge et farverigt eller et mønstret badeforhæng tilføre lidt farve og gøre det mere livligt. Har du et badeværelse med farverige klinker, kan du i stedet vælge en mere diskret nuance - eller vælge noget i farve for at skabe en cool kontrast. Et badeforhæng er sjovt at lege med i badeværelsesindretningen, fordi det bidrager med så meget, og det optager ikke unødvendig plads, når det bliver placeret på brusestangen. Det bliver virkelig en detalje, der kan ses! En anden positiv ting er, at badeforhæng ikke koster alverden, så du kan købe flere og variere mellem forskellige modeller, hvis du ønsker at ændre stilen på dit badeværelse. Det kan være ekstra sjovt, alt efter årstid og smag. Om efteråret kan det være hyggeligt med et mørkt badeforhæng, der giver en ekstra hyggelig følelse under aftenbadet, mens det om sommeren føles lidt friskere med et let badeforhæng.

  BADEFORHÆNG ER NEMME AT HÆNGE OP OG KAN UDSKIFTES ALT EFTER BEHOV

  Det lyder måske besværligt at hænge et badeforhæng op, men oftest er det slet ikke så svært endda. En stang til badeforhæng er som regel nem at montere. Det eneste, du skal huske, er at tjekke, hvordan den skal sidde, eventuelt langs badekarkanten. Hvis du har et brusehjørne, skal du måske have en stang med en vinkel. Når du har fået stangen på plads, behøver du kun at fastgøre forhænget ved hjælp af ringe. Eftersom du hænger et badeforhæng op ved hjælp af ringene, er det også nemt at skifte og variere mellem forskellige badeforhæng.

  Husk altid at tjekke størrelsen på badeforhænget, så du kan justere stangen ud fra målene. Du skal placere badeforhænget i den rigtige højde, så vandet ikke sprøjter eller løber ud under badeforhænget. Hvis du skal vælge et badeforhæng til et badekar, skal du gerne kunne sætte det, så du har badeforhænget på indersiden, når du går i brusebad, da dette bedst holder på vandet i badekarret. Hvis du skal bade, er det givetvis ikke særligt hyggeligt at ligge op ad det kolde og våde badeforhæng. Her vil man gerne kunne hænge det udenfor, derfor bør brusestangen monteres, så man kan placere badeforhænget alt efter behov. I vores sortiment finder du badeforhæng i størrelsen 180x200 cm, som er en standardstørrelse, der passer til mange forskellige bruseområder.

  HOLD DIT BADEFORHÆNG FRISKT

  Et badeforhæng, der er enkeltfarvet, er et tidløst valg, som du vil kunne have i lang tid, og du behøver ikke at blive afskrækket af tanken om, at et gammelt badeforhæng bliver gammelt og beskidt. Så du kan roligt finde et, du er vild med - det skal nok holde i en De fleste badeforhæng kan vaskes og bevarer deres fine kvalitet, så længe du følger vaskeanvisningen. Ved at vaske dit badeforhæng jævnligt, får du det til at holde sig frisk og pænt, og det er smart at rengøre det jævnligt, fordi der kan samle sig sæberester og andre trælse ting i dit badeforhæng. Noget, der er ekstra skønt ved et badeforhæng, er, at du kan hænge det tilbage på stangen direkte efter vask, og den friske duft vil straks brede sig på dit badeværelse – et velduftende badeværelse er bare ekstra lækkert!

  Et lækkert badeforhæng kan tilføre en rolig følelse til et rum, der normalt ellers er bortprioriteret. Gør det i stedet lidt ekstra luksuriøst og indret dit badeværelse på flotteste vis. Vælg et stilrent badeforhæng, og tilføj andre lækre badetekstiler, så du får et virkelig luksuriøst øjeblik på badeværelset, hvor du får mulighed for at slappe af og få lidt ro. Med et badeforhæng giver du samtidig dit badeværelse en mere personlig karakter, og i dit hjem har du mulighed for netop det – at vise hvem du er gennem din indretning! Tag et kig på vores sortiment, og vælg et badeforhæng, der passer til dig!