Badekåber

Her finder du vores brede udbud af badekåber i forskellige størrelser til både mænd og kvinder. At kunne svøbe sig ind i en blød morgenkåbe er en dejlig og afslappet følelse - både efter badet om aftenen og efter en dejlig sovemorgen. En badekåbe både tørrer, varmer og omfavner. Find din nye badekåbe hos os på BGA!

Farve
Materiale
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Farve
  • Materiale
  • Pris
  Visning 10 produkter
  Visning 10 produkter

  HYGGELIGE OG VARMENDE MORGENKÅBER

  Badekåben er en beklædningsgenstand som vi bruger hele livet. Den hyggelige og varmende følelse en badekåbe giver, er noget de allerfleste ville synes var hverdagsluksus. Det er hyggeligt at kunne svøbe den om sig i mange situationer. Behagelige og skønne badekåber er værdsatte af både børn og vokse, og fås i mange forskellige størrelser.

  EN MORGENKÅBE TIL ALLE SITUATIONER

  I mange situationer er en morgenkåbe værdsat. At starte dagen i en blød morgenkåbe er også en skøn start på dagen. At kunne nyde en kop kaffe i ro og mag og spise en god morgenmad i en dejlig badekåbe er virkelig hyggeligt. Uanset om du er et morgenmenneske eller ej, så kan du vågne på den bedste måde med en morgenkåbe.

  En hyggelig badekåbe er også perfekt om aftenen inden sengetid. At give sig tid til at nyde et karbad eller et varmt brusebad er altid skønt, men det kan være koldt at træde ud af badet. I disse tilfælde er det skønt at slå en varmende badekåbe om sig. En fin badekåbe kan fremme spafornemmelsen endnu mere. Kryb ned i en badekåbe, smør en ansigtsmaske på og drik en kop afslappende te for den tiltrængte hvile efter arbejdet.

  En badekåbe gør visse ting nemmere i hverdagen. Men det er ikke kun derhjemme at en morgenkåbe kan være praktisk. Det er mange andre situationer, hvor en badekåbe også kan være praktisk. Du kan f.eks. pakke den ned i tasken og tage den med til stranden, hotellet eller badeanstalten. På stranden kan det være skønt at svøbe en badekåbe om sig, hvis vandet er koldt og du fryser efter dukkerten. Så bliver du også hurtigere tør. På badeanstalten eller i svømmehallen kan badekåben være skøn mellem svømmeturene f.eks. hvis du skal spise. En badekåbe er let at tage på og gør at du føler dig lidt mere påklædt. På hotellet kan det være hyggeligt at medbringe en blød morgenkåbe som man kan hygge sig i på hotelværelset. En badekåbe med store lommer er også praktisk, hvis du vil opbevare de ting som du ikke vil have forsvinder, f.eks. din pengepung eller mobiltelefonen.

  VÆLG KVALITET FREMFOR KVANTITET

  En morgenkåbe i fin kvalitet er værd at anskaffe sig. Den kan anvendes til meget, og du kan have den i lang tid fremover. Det er bedre for miljøet og budgettet på lang sigt at købe en badekåbe i god kvalitet i stedet for flere forskellige. Du vil kunne bruge den til meget, og en morgenkåbe i fin kvalitet bliver forhåbentlig kun dejligere med årene.

  Tit har man ikke så meget tøj på under badekåben, og derfor er det vigtigt at den ikke har nogen ubehagelige sømme og er fremstillet i et fint materiale af høj kvalitet, som føles behagelig mod huden.

  EN BADEKÅBE TIL ALLE

  Morgenkåber er som sagt en populær beklædningsgenstand, men hvad vi foretrækker af forskellige typer morgenkåber kan adskille sig fra person til person. Morgenkåber fås i forskellige materialer og farver. En morgenkåbe i frotté er et godt valg som absorberer fugt og tørrer kroppen godt, men fryser du tit, så vil du måske hellere have en varmende badekåbe i velour, som føles ekstra blød og dejlig mod kroppen. Hvis du derimod tit har det varmt, så er du måske snarere ude efter en tynd badekåbe i luftig bomuld. Måske foretrækker du forskellige materialer til forskellige situationer. En morgenkåbe i blød velour passer nogle gange bedre på en kold, tidlig morgen, når du skal i køkkenet og lave kaffe. En badekåbe i absorberende frotté egner sig godt til efter badet. Velour er et varmere materiale, som føles meget blød mod huden, mens en klassisk badekåbe i frotté bliver som et ekstra stort håndklæde rundt om kroppen. Uanset hvad du vælger, så kan du være sikker på at det bliver stilfuldt og bekvemt med en badekåde.

  Det ganske enkelt forskelligt hvad vi foretrækker, og det gælder ikke kun materialer. Hvad vi foretrækker af farve, længde og model adskiller sig også. Måske er du ude efter en lyserød morgenkåbe i velour, en klassisk hvid morgenkåbe i frotté eller en mørk badekåbe med et lidt mere rustikt udtryk i denimlignende bomuldsstof? Det er spændende at der findes et så bredt sortiment af badekåber, og du kan derfor let finde en som passer til dig og som føles lidt mere personlig.

  I vores sortiment findes der naturligvis både badekåber til herrer og badekåber til damer, og de fås i flere forskellige størrelser, så du kan være sikker på at finde en morgenkåbe, som passer dig perfekt. Noget som er praktisk med en badekåbe er det justerbare bælte i taljen, som gør at du kan tilpasse det efter din krop, og det giver perfekt pasform og komfort til alle kropstyper!

  Uanset årstid, så er en badekåbe hyggelig at krybe ned i. Man kan næsten påstå at det er verdens skønneste beklædningsgenstand, så det er klart noget alle burde have. Find din nye yndlingsmorgenkåbe i vores sortiment!