Babyrammer

Vores babyrammer fås i alle tænkelige varianter, så du kan finde en, der passer perfekt til de babybilleder, du vil indramme. Vi har babyrammer formet som hjerter, i lyserød og lyseblå, collagerammer, kvadratiske rammer, rektangulære med mere. Der findes noget for enhver smag.

Udvælg dine favoritter i vores sortiment herunder. Skal det være en lille folderamme? En stor hvid ramme? Eller måske valget falder på en billedramme i fin sølvfarve? Det ved kun du.

Visning 16 produkter

Vidunderlige babyrammer

Vi har masser af fine babyrammer, som passer til alle typer af babybilleder. Måske er det billeder lige fra fødeklinikken, som du vil ramme ind? Billeder af den lille nyfødte baby i bedsteforældrenes hænder? Måske billeder af de stolte søskende? Uanset hvad det bliver, så vil du uden tvivl kunne finde en passende babyramme her hos os.

Vil du have et ultralydsbillede indrammet, så er det også muligt at finde en ramme til det i vores udbud. Det er dejligt at have disse vigtige billeder indrammet, så man i fremtiden kan mindes da børnene var små.

Forskellige rammer til forskellige fotos

Vi har både almindelige babyrammer og collagerammer til babybilleder. Man kan derfor blande præcis, som man har lyst til. Valg af ramme er vigtigere end hvad man umiddelbart skulle tro, da en ramme kan løfte motivet ganske meget. Overvej derfor nøje dit valg, så du får en ramme, som ikke tager for meget opmærksomhed fra billedet.

Vi har mange rammer i pastelfarver, men vi har også babyrammer i sølv, træ, hvis med mere. Man er med andre ord ikke tvunget til at vælge en pastelfarve bare fordi, det drejer sig om et babybilleder. Det er jo ikke alle som kan lide lyseblåt eller lyserødt. Derfor er det godt, at der findes alternativer. Se dig omkring og find det helt rigtige.

Billedvæg med babyfotos?

Hvorfor ikke skabe en hel billedvæg i børneværelset? Det bliver rigtig fint, hvis man samler lidt forskellige rammer med forskellige fine billeder. Det, som bliver ekstra smart, er at tilføje nye billeder jævnligt i takt med at barnet vokser. Forestil dig, hvor dejligt det bliver med et billede fra fødeklinikken, et billede fra den første gåtur osv.

Der er så mange ”første billeder” med en ny baby og det er altid dejligt at have billeder af disse stunder, som man kun oplever en gang. Det er derfor med at få taget billeder af oplevelserne, både for ens egen skyld og for dit barns skyld.

Fysiske billeder eller billeder, som forbliver på mobilen?

I dag tages der billeder som aldrig før. Vi har mulighed for at tage billeder af hvad som helst med vores mobiltelefoner, og det gør de fleste af os. Det medfører, at der opstår en overflod af billeder på mobilerne, og mange af billederne forbliver på mobilen uden at de printes, hvilket er ærgerligt. Det er betydeligt sjovere at have billederne fysisk i hånden eller ramme dem ind, så man kan kigge på hele tiden, ikke?

At printe billeder ud er ikke så uoverskueligt som man skulle tro, og det er noget man bliver rigtig glad for, at man har gjort, når det endelig er færdigt.